valla güzel birşeye benziyor mandişim bende en kısa zamanda yaparım inş...
fotolarını da eklerim...
fotoları vardı ekmeğin canım ama benim yaptığım değil tabiki inşallah kelebek tembellik bitip kalkıp yapabilsem
gördüm canım harika görünüyor zaten ama sanırım blogdan alıntı kendi yaptığın değil dimi...
Günaydın TONTİŞLERİMMM
Ben yatmaya gidiyorum bugün uyucaktım aslında ama karnım agırdı ve gece uyuyamadım gündüzde uyumadım tabiii
Kızmayın bana Allah'a emanet olun
Ayrıcadda ağlamaktan içim dışıma çıktı 17 ağustos deprem görüntülerini izledim ..
Eğer gerçekten birilerini parmagı varsa ölen insanların hepsi yakalarına yapışacak
Huzurla nasıl uyuyorlar...
günaydın kızlar
sabah sabah gazeteye baktımda moralim çok bozuldu Allah şehit ailelerine sabırların en büyüğünü versin
Mandişim, hoş geldin... hayırlı günler olsun..
hoşuldum amin canım nasılsın
çok sağol canım çok şükür iyiyim. Üniversiten bir arkadaşımla konuşuyordum. msn adresimde sinirli üzgünve mutlu smiler vardı.. moralim bozuktu ... görünce hemen hayırdır ne oldu dedi .. sağ olsun herzaman sıkıntımda dost elini uzatıyor. Bir iki cümle birşey söyledi moral verdi.. bu çocukla öyle sıkı bir arkadaşlığım olmadı ama nednese her zaman derdime ortak olmaya çalışır..
Üni. yıllarında beğendiğim bir arkadaşımdı işde arada böyle sıkıntılı zamanlarda birbirimize yardımcı oluyoruz çokda dua ederim kendisine destek olduğu için...
bir canın neden sıkkın
iki bu arakadaşının cinsiyeti ne
üç sevgilisi varmı
dört sana karşı davranışları nasıl
:) canımın sıkkınlığı aklıma o gelince içim sıkılıyor nedeni o...
sohbet ettiğim arkadalşım erkek. sıkıntılarımızın içeriğinden bahsetmeyiz asla... İşle ilgili konuşuruz morel verir bana. ben kendi iş yerimi ayakta tutmaya çalışıyorum. oda destek olur bir meslekdaş.. oda istanbulda yaşıyor...
bana davranışı nasıl ? "morelin mi bozuk hayırdır ne oldu.. "boşver takma kafanı... -ya boşver gitsin herseyi
-bu hayat canını sıkmaya değmez yeri gelir kızarsın ama o kadar.
- bırak kızdığın anı orda kalsın.. işde sağ olsun bir iki cümle söyledi moral vermeye çalıştı o kadar...
:) canımın sıkkınlığı aklıma o gelince içim sıkılıyor nedeni o...
sohbet ettiğim arkadalşım erkek. sıkıntılarımızın içeriğinden bahsetmeyiz asla... İşle ilgili konuşuruz morel verir bana. ben kendi iş yerimi ayakta tutmaya çalışıyorum. oda destek olur bir meslekdaş.. oda istanbulda yaşıyor...
bana davranışı nasıl ? "morelin mi bozuk hayırdır ne oldu.. "boşver takma kafanı... -ya boşver gitsin herseyi
-bu hayat canını sıkmaya değmez yeri gelir kızarsın ama o kadar.
- bırak kızdığın anı orda kalsın.. işde sağ olsun bir iki cümle söyledi moral vermeye çalıştı o kadar...
hımmmmm nedense erkek milleti bir arkadaşının derdi sıkıntısıyla bu şekilde ilgilendimi aklıma hep tilkilik gelir
suskuncum canım bu kadar kafana takıp kendini üzceğine hafta sonu bin otobüse git yanına süprüz yap hem bakarsın duruma aklındaki sorularda biter
kelebekcim günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?