Ölümüne Geyik Topiği :-))

Günaydın TONTİŞLERİMMM
Ben yatmaya gidiyorum bugün uyucaktım aslında ama karnım agırdı ve gece uyuyamadım gündüzde uyumadım tabiii
Kızmayın bana Allah'a emanet olun
Ayrıcadda ağlamaktan içim dışıma çıktı 17 ağustos deprem görüntülerini izledim ..
Eğer gerçekten birilerini parmagı varsa ölen insanların hepsi yakalarına yapışacak
Huzurla nasıl uyuyorlar...

günaydın kızlar
sabah sabah gazeteye baktımda moralim çok bozuldu Allah şehit ailelerine sabırların en büyüğünü versin

günaydın kızlar
sabah sabah gazeteye baktımda moralim çok bozuldu Allah şehit ailelerine sabırların en büyüğünü versin

Allah yolunda şehîd olanlara ölü demeyiniz. Onlar diridirler. Kendilerine her zaman rızk verilir. Onlarda azâb olunmak korkusu yoktur. Nîmetlerden mahrûm kalmak üzüntüsü de yoktur. (Âl-i imrân sûresi: 170)

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabır vermesini diliyorum.

Günaydın kızlar

günaydınlar kıslar..

Hayırlı günler hepinize...

Allah 17 agustos depreminde yaşamını yitiren tüm acılı kalblere Allahtan sabır..Yitirilen onlarca insan içinde Dua ediyorum....

17 agustos gecesi aynı saatlerde terör örgütlerinin insanların canına malına namusuna el uzatabilecek kadar Allahsız olduklarını ve bu mübarek günde böyle bir acı yaşatarak Allahın sonsuz azabını tatmalarını Cenabı Allahtan diliyorum.

Çok kötü hissettim tam da 3 sularında yapmışlar saldırıyı.. Arkalarında babasız saf temiz çocuklar.. Gözü yaşlı anne babalar bırakmışlar...Allah mutlaka ne gözlerine uyku nede bu dünyada güzel günler nasip etmeyecek o eli kanlı Allahsız insanlar için...

şehitlerimize Allahtan rahmet geride bıraktıkları acı gözü yaşlı ailelerine ve sevdiklerine de sabır diliyorum

günaydın kızlar

ne güzel şeydir şehitlik aslında en güzel mertebedir ona nail olabilenlere ne mutlu Allah tüm şehitlerimizin ailelerine sabır versin.

ehh işte ailelerin sevenlerin canı yanıyor kolaymı sevdiğinden kopmak ayrılmak helede kalleş adiler yüzünden daha söyleyemediğim sıfatlar için

hangi gece olduğu önemlimi bence değil önmli olan artık o evletların analarının evlatsız kaldığı bugünde gecede bir ay öncede olsa hainlik kötü Allahım yardım etsin o sevenlere

bugün günaydın demeye bile dilim varmıyor çünkü gün aydınlanmıyor....

5-10 derken 12 şehidimiz oldu...

ne canlar yanıyor şu an o evlerde...

yürekler dağlanıyor...

nefret duygusunu bu kadar yoğun yaşıyorum...

tek tek geberdiklerini görsem o kkkkkkkkkkkkkkkk katillerin içim soğumayacak...

ama bu millet vatanını kendini bilmez üç beş çapulcaya bırakmayacak kadar güçlü ve imanlı...

rabbimden şu mübarek günlerde o katillere KAHHAR ismiyle muamele etmesini diliyorum...

diyorum ki iyiki ahiret var...

KATİLLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!!!!

hoşuldum amin canım nasılsın

çok sağol canım çok şükür iyiyim. Üniversiten bir arkadaşımla konuşuyordum. msn adresimde sinirli üzgünve mutlu smiler vardı.. moralim bozuktu ... görünce hemen hayırdır ne oldu dedi .. sağ olsun herzaman sıkıntımda dost elini uzatıyor. Bir iki cümle birşey söyledi moral verdi.. bu çocukla öyle sıkı bir arkadaşlığım olmadı ama nednese her zaman derdime ortak olmaya çalışır..

Üni. yıllarında beğendiğim bir arkadaşımdı işde arada böyle sıkıntılı zamanlarda birbirimize yardımcı oluyoruz çokda dua ederim kendisine destek olduğu için...

bir canın neden sıkkın
iki bu arakadaşının cinsiyeti ne
üç sevgilisi varmı
dört sana karşı davranışları nasıl

bir canın neden sıkkın
iki bu arakadaşının cinsiyeti ne
üç sevgilisi varmı
dört sana karşı davranışları nasıl

:) canımın sıkkınlığı aklıma o gelince içim sıkılıyor nedeni o...

sohbet ettiğim arkadalşım erkek. sıkıntılarımızın içeriğinden bahsetmeyiz asla... İşle ilgili konuşuruz morel verir bana. ben kendi iş yerimi ayakta tutmaya çalışıyorum. oda destek olur bir meslekdaş.. oda istanbulda yaşıyor...

bana davranışı nasıl ? "morelin mi bozuk hayırdır ne oldu.. "boşver takma kafanı... -ya boşver gitsin herseyi
-bu hayat canını sıkmaya değmez yeri gelir kızarsın ama o kadar.
- bırak kızdığın anı orda kalsın..
işde sağ olsun bir iki cümle söyledi moral vermeye çalıştı o kadar...

bu arada aklıma o gelice mail sayfamı açıp yazıyorum... kızıyorum... döktürüyorum.. sonra ağlıyorum... içimdekileri dökünce rahatlıyorum... işde o an yazarken ağlarken arkadaşım bir ileti yazdı. o anda uzakdan yardım eli üzüntümü bir an olsun aldı...

hımmmmm nedense erkek milleti bir arkadaşının derdi sıkıntısıyla bu şekilde ilgilendimi aklıma hep tilkilik gelir
suskuncum canım bu kadar kafana takıp kendini üzceğine hafta sonu bin otobüse git yanına süprüz yap hem bakarsın duruma aklındaki sorularda biter

yok yapamam ben öyle birşey... bilmediğim şehre gitsem ..hadi beni karşılamaya kimse gelmezse ne yapcam orda... hem ailem izin vermez. hem ben yapamam böyle birşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…