Ölümüne Geyik Topiği :-))

öğle aralarında masa başında uyukluyorum canım

hastane işleri izin vizite çıkıyorum onlar için senelik izinden kullanmama gerek yokda düşüncem doğumdan sonrası için bebiş 3 aylık yada 4 aylıkken işe başlamam gerekiyor yaklaşık 2 ayda senelik izinden geldimi 5 ay sonra filan başlamam gerekir bir ay bir aydır dimi ama inşallah olurda

süper olur canım valla iyi düşünmüşsün
damadım yola koyulsaydı bir an önce

PARİSİMMMM evde olsam bu saatte kesin uyuyor olurdum işteyim izine gitmedimki canım kullanmak istemiyorum izinlerimi 40 gün var ama hamiş olursam diye şimdi kullanmak istemiyorum

mandişş napıyon bacım evdemiydin sen ne zaman işbaşı yapıyon

benimde dışarı çıkmam lazım gelince görüşmek üzüre...

günaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım?
benimde izinlerim duruyor daha

iyilik mandişim ne olsun...

sen neler yapıyorsunn bakalımm

birikim topiklerine sardım son zamanlarda kelebek bozukluklarımı biriktirip altın almaya niyetlendim topiklerde acayip gaz veriyor

Canım benim amirim izin lafı çıkınca suratsızlaşıyor. ama kaçacağım en yakın bir zamanda

günaydın kebeleğim

beynelim bizim emekli olanda öyleydi adama derdim 10 gün izin istiyorum tatile gidecem cevap şu olurdu 10 gün tatil yapılırmı sıkır insan cuma öğleden sonra çık salı sabahı burda ol izin de yazmana gerek yok yıllarca böyle gitti 120 lerı geçmiş biriken günlerim adam emekli oldu geçen sene yayıla yayıla izin yaptım Allah razı olsun idari izin verip senelik izinlerimi biriktirdi adam iyilik etti çok sıkılırsamda rapor aldım

ya hani ehliyet sınavına girdim ya ondan motoru geçemedim yarın bi daha giricem off offf,,, :2:

kuzucum nasılsın bakiim minik kelebek nasıl,,,,

ayyy motormuuu Allah yardımcın olsun bidenem ben zorlada olsa 3cümü 4cümü denememde geçmiştim

iyiyi hayatcım ya oturuyorum öyle boş boş canım sıkıldııı kimse yok:97: minik kelebekte iyi teyzesii:97:

ayyy deme ya benim bu 2. Mutlaka geçmem lazım ,,,

hafta sonun tatil dimi senin canım dinlenirsin bi güzel,,

ayyy deme ya benim bu 2. Mutlaka geçmem lazım ,,,

hafta sonun tatil dimi senin canım dinlenirsin bi güzel,,

inşallah geçersin canım bolll şanslar diliyorum

evet tatilimm yarın

annemle bebek görmesine gidicez yarınnbiz gidelimki bizimkinede gelsinler

pazarda dinlenirim zaar

sen cmtesileri çalısıyomusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…