ayyy kız geçen yatmaya gidiyom demiştin ya benim aklım orada kalmış evde zannetmiştim seni ama halbuki işyerinde kestirmiştin dimijeton şimdi düştü
40 gün süper bacım ya ne güzel bencede şimdilik beklet hele hamile kalınca hastane işin şu bu olur o zaman kullanırsın..
hepsini kullanmak istesen kullandırırlarmı 40 günün:26:
öğle aralarında masa başında uyukluyorum canım
hastane işleri izin vizite çıkıyorum onlar için senelik izinden kullanmama gerek yokda düşüncem doğumdan sonrası için bebiş 3 aylık yada 4 aylıkken işe başlamam gerekiyor yaklaşık 2 ayda senelik izinden geldimi 5 ay sonra filan başlamam gerekir bir ay bir aydır dimi ama inşallah olurda
süper olur canım valla iyi düşünmüşsün
damadım yola koyulsaydı bir an önce
evet yaaa gelse ya artık şu taşınma işim bitsin doktora gitcem taşınma temizlik yerleşme sıkıntısı bitsin kafam rahat olsun diye bekliyorum
evet canım yeni ev belki size uğurlu gelirr:97:
inşallah canım gelinim ne yapıyor annesi mutlumu halinden üzme gelinimi dünürüm
PARİSİMMMM evde olsam bu saatte kesin uyuyor olurdum işteyim izine gitmedimki canım kullanmak istemiyorum izinlerimi 40 gün var ama hamiş olursam diye şimdi kullanmak istemiyorum
mandişş napıyon bacım evdemiydin sen ne zaman işbaşı yapıyon
benimde dışarı çıkmam lazım gelince görüşmek üzüre...
valla dünürüm gelininin varlığıyla yokluğu birr sessiz sedasız uyuyo. arada bi karnını doyuyorum sonra tekrar uyuyo
Canım benim amirim izin lafı çıkınca suratsızlaşıyor. ama kaçacağım en yakın bir zamandaayy nasıl uslu benim gelinim maşallah işte kimin gelini
beynel sen bebiş yapmaya niyetli değilsin kullan izinlerini
günaydınnnn canlarımmm....
iyilik mandişim ne olsun...
sen neler yapıyorsunn bakalımm
Canım benim amirim izin lafı çıkınca suratsızlaşıyor. ama kaçacağım en yakın bir zamanda
günaydın kebeleğim
ne sınavı bu hayat başarılar şimdiden
çooooooooook sıkıldımmmm:95:
huuuuu huuuuuuuu
:97::97::97::97::97:
ya hani ehliyet sınavına girdim ya ondan motoru geçemedim yarın bi daha giricem off offf,,, :2:
kuzucum nasılsın bakiim minik kelebek nasıl,,,,
ayyy motormuuu allah yardımcın olsun bidenem ben zorlada olsa 3cümü 4cümü denememde geçmiştim
Iyiyi hayatcım ya oturuyorum öyle boş boş canım sıkıldııı kimse yok:97: Minik kelebekte iyi teyzesii:97:
ayyy deme ya benim bu 2. Mutlaka geçmem lazım ,,,
hafta sonun tatil dimi senin canım dinlenirsin bi güzel,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?