- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
inşallah geçersin canım bolll şanslar diliyorum
evet tatilimm yarın
annemle bebek görmesine gidicez yarınnbiz gidelimki bizimkinede gelsinler
Pazarda dinlenirim zaar
sen cmtesileri çalısıyomusun canım
yok canım benimde cts pazarım tatil,, bi planım yok ama alışveriş yapmak istiyorum bayrama ne giycez yaaaa
ahh kuzum valla süper olurdu çok ihtiyacım var arkadaşa,,,, hadi çık gel dicem ama sen şimdi eşim dersin hamileyim dersin kıvırırsın,,,ayy evet ne giyeceğiz bayrama :26: O stres var şimdide
eşimlede hiç gidilmiyo alışverişe öyle durur hiç fikir vermezBende o yüzden onla gitmek istemiyorum. Hayat aynı şehirde olaydık beraber gideridk
bir yakınımızın düğünü var ne giyeceğim konusunda kararsızım bırak bayramı düşünmeyisanırım hiç bir şey almadan dolaptakilerle idare edeceğim. Bu ara çok para harcadım hemde bir telefon için şimdi hiçbirşey alamam.
Hayatım ben tüm derslerden tek seferde geçmiştim. Geçmiş sorulara çalış gerisi kolay. Ama direksiyondan 2. De geçtim. Oda hatim indirmediğim kalmışdı birtek. O yüzden direksiyondan kork bence
hala olucam yakında ve anne olmak istiyorum ben ama bunun için bir erkeğe muhtacım.
ahh kuzum valla süper olurdu çok ihtiyacım var arkadaşa,,,, hadi çık gel dicem ama sen şimdi eşim dersin hamileyim dersin kıvırırsın,,,
sonunda tuğçe ve paristen sonra sınavdan tek seferde geçen birini buldum helal sana beynelim ben yazılıyı geçeyimde direksiyonu düşünürüz,,, beynel ya kısmet açma duası okusak mı ki,,, bizde teyze olmak istiyoruz,, aç gözünü bak etrafına ,,,
kız onu fikir açma duasına çevirsek nasıl olur? Aktifte 2 kişi var ama benim gönlüm yok. Hepsi abi kardeş gibi geliyor. O zamanda bana karşı duyguları ıyg sapıklarmış gibi geliyorlar.:26:
ahh kuzum valla süper olurdu çok ihtiyacım var arkadaşa,,,, hadi çık gel dicem ama sen şimdi eşim dersin hamileyim dersin kıvırırsın,,,
sonunda tuğçe ve paristen sonra sınavdan tek seferde geçen birini buldum helal sana beynelim ben yazılıyı geçeyimde direksiyonu düşünürüz,,, beynel ya kısmet açma duası okusak mı ki,,, bizde teyze olmak istiyoruz,, aç gözünü bak etrafına ,,,
he valla herüf göndermezz
sen bekarsın sen çık gel kıs
sen bana bi sor bakalım tek başına hiç şehir dışına çıktın mı diye benimde anam hayatta göndermez,,,,,,,
o daha bi zor işte ya allah sevdircek istediği zaman dünyanın en çirkini olsun sana krallar gibi gözükür,,, az daha sabret ama yinede bi gözünden geçir bakalım sadece elektrik mi alamıyosun,,,
kız ne elektiriği kendimi trafoya bağlasam bile iş yok
baktım sinyal var yıldırım hızıyla uzaklaşıyorum.
Sevdiğim biriyse hele enses bir ilişki gibi geliyor.
tek seferde geçenmi arıyordun yıl 2002 tüm sınavlar direksiyon dahil 100 tam puanla bitirerek sürücü kursundan bir çeyrek altın hediye almıştım ah gidi o günler
tek seferde geçenmi arıyordun yıl 2002 tüm sınavlar direksiyon dahil 100 tam puanla bitirerek sürücü kursundan bir çeyrek altın hediye almıştım ah gidi o günler
waaaawwwwwwwww
ahh senin yolundan gelmek istiyorum mandalin hanımagam
ee yıl 2002 kızlar o zamanın soruları kolay geçmiş yılların sorularıyla benzer çıkardı
birde yıllarca sırama ot koyardı arkadaşlarım anlarsınız ya lakabımıda
hürremim 34 yaşına giricem ne zaman bir şaye çok üzüldüysem daha kötü bir şey olmuştur canım..bir şeyleri akışına bırak derim..Aaa twocecwn gelmiş. ne haber bitoş....
Ben pek iyi değilim ama mutlu ve iyi olmaya çalışıyorum.Aklımdaki fikirler bir dursa rahat edicem ama aklım sürekli birşey üretiyor duruyor.. uykularım kaçıyor.. sıkıntılanıyorum..
beynizi susturmak fazla birşey düşünmemek için neler yaparsınız... Mesale benim son haftalarda canım çok sıkkın gülmek iyi olmak için sürekli kendime birşeyler söylüyorum polyana olmaya çalışıyorum. zaman zaman işe yarıyor. ama iş uyumaya gelince zihnim uyumaya izin vermiyor..
Ne dşünürsen onu çağırırsın derler.. ama o kadar zor ki kötü şeyler düşünmemek ... kabul etmek mi lazım bazı şeyleri.. yada oluruna bırakmak nasıl olacak.. siz bazı şeyleri nasıl oluruna bırakıyorsunuz..
Az önce uyumak için ayrıldım.. sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı.... sürekli neden böyle oldu? nedenler ihtimaller(( sürekli beynim bana komut veriyor. Öyle işde çok sıkıcı bir kız oldum... nasıl olayları akışına bırakıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?