Ölümüne Geyik Topiği :-))

inşallah geçersin canım bolll şanslar diliyorum

evet tatilimm yarın

annemle bebek görmesine gidicez yarınnbiz gidelimki bizimkinede gelsinler

Pazarda dinlenirim zaar

sen cmtesileri çalısıyomusun canım

yok canım benimde cts pazarım tatil,, bi planım yok ama alışveriş yapmak istiyorum bayrama ne giycez yaaaa

yok canım benimde cts pazarım tatil,, bi planım yok ama alışveriş yapmak istiyorum bayrama ne giycez yaaaa

ayy evet ne giyeceğiz bayrama :26: o stres var şimdide

eşimlede hiç gidilmiyo alışverişe öyle durur hiç fikir vermez bende o yüzden onla gitmek istemiyorum. hayat aynı şehirde olaydık beraber gideridk

bir yakınımızın düğünü var ne giyeceğim konusunda kararsızım bırak bayramı düşünmeyi sanırım hiç bir şey almadan dolaptakilerle idare edeceğim. Bu ara çok para harcadım hemde bir telefon için şimdi hiçbirşey alamam.

Hayatım ben tüm derslerden tek seferde geçmiştim. Geçmiş sorulara çalış gerisi kolay. Ama direksiyondan 2. de geçtim. oda hatim indirmediğim kalmışdı birtek. o yüzden direksiyondan kork bence

Hala olucam yakında ve anne olmak istiyorum ben ama bunun için bir erkeğe muhtacım.

ayy evet ne giyeceğiz bayrama :26: O stres var şimdide

eşimlede hiç gidilmiyo alışverişe öyle durur hiç fikir vermez Bende o yüzden onla gitmek istemiyorum. Hayat aynı şehirde olaydık beraber gideridk
ahh kuzum valla süper olurdu çok ihtiyacım var arkadaşa,,,, hadi çık gel dicem ama sen şimdi eşim dersin hamileyim dersin kıvırırsın,,,

sonunda tuğçe ve paristen sonra sınavdan tek seferde geçen birini buldum helal sana beynelim ben yazılıyı geçeyimde direksiyonu düşünürüz,,, beynel ya kısmet açma duası okusak mı ki,,, bizde teyze olmak istiyoruz,, aç gözünü bak etrafına ,,,

kız onu fikir açma duasına çevirsek nasıl olur? Aktifte 2 kişi var ama benim gönlüm yok. Hepsi abi kardeş gibi geliyor. O zamanda bana karşı duyguları ıyg sapıklarmış gibi geliyorlar.:26:

kız onu fikir açma duasına çevirsek nasıl olur? Aktifte 2 kişi var ama benim gönlüm yok. Hepsi abi kardeş gibi geliyor. O zamanda bana karşı duyguları ıyg sapıklarmış gibi geliyorlar.:26:

o daha bi zor işte ya allah sevdircek istediği zaman dünyanın en çirkini olsun sana krallar gibi gözükür,,, az daha sabret ama yinede bi gözünden geçir bakalım sadece elektrik mi alamıyosun,,,

he valla herüf göndermezz
sen bekarsın sen çık gel kıs

o daha bi zor işte ya allah sevdircek istediği zaman dünyanın en çirkini olsun sana krallar gibi gözükür,,, az daha sabret ama yinede bi gözünden geçir bakalım sadece elektrik mi alamıyosun,,,

kız ne elektiriği kendimi trafoya bağlasam bile iş yok
baktım sinyal var yıldırım hızıyla uzaklaşıyorum.
sevdiğim biriyse hele enses bir ilişki gibi geliyor.

kız ne elektiriği kendimi trafoya bağlasam bile iş yok
baktım sinyal var yıldırım hızıyla uzaklaşıyorum.
Sevdiğim biriyse hele enses bir ilişki gibi geliyor.

gerçektende kader kısmet mi bu işler, ya herkes buluyo kendine göre birini,, mesela bizim alt kattaki komşu kızları biri benimle biri ablamla yaşıt büyük olan nişanlandı polisle düğünde görmüşer hoşlanmışlar 1 yıl konuşup anlaştıktan sonra nişan yaptılar,, benimle yaşıt olnda istnbulda staj yaparken o da bulmuş birini o da polis vvvaaayy be dedik ablamla kızlardaki şansa bakarmısın eliyle koymuş gibi valla,,

tek seferde geçenmi arıyordun yıl 2002 tüm sınavlar direksiyon dahil 100 tam puanla bitirerek sürücü kursundan bir çeyrek altın hediye almıştım ah gidi o günler

hürremim 34 yaşına giricem ne zaman bir şaye çok üzüldüysem daha kötü bir şey olmuştur canım..bir şeyleri akışına bırak derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…