Ölümüne Geyik Topiği :-))

bu arada hayırlı ramazanlar kızlar oruçta tutuyorum gecem gündüzüm karıştı...tüm arkadaşlarım umarım iyisinizdir..
floke döndümü tatilden..
hürremim tuğçem ne oldu size nazarmı değdi..
kelebük iyi günlerde kullan perdelerini..
hevuk çok geçmiş olsun...

aklıma geldikçe yazıyorum ..
iftar tatlısı olarak dr otker profitrol yaptım..5 lira ve yapımı çok kolay süper oldu tavsiye ederim kızlar..
yemekte izmir köfte ...köfteyi patatesi biberi kızartıp domates püresi biber çalçası ve su dan sos yaptım..eşim çok beğendi onunda yağımı kolay yanına makarna yada pilav cacık kavun yada karpuz..iftar menüsü...

çitlenbiğimmm nasılsın hayatımmm

Saol bitanem dün pc başından bir kaç dk. lığına ayrıldım tekrar nete giremedim.

hürremim 34 yaşına giricem ne zaman bir şaye çok üzüldüysem daha kötü bir şey olmuştur canım..bir şeyleri akışına bırak derim..

Haklısın canım. Bırakıyorum ama işde aklıma boş durmuyor.

Kızlar gelmiş hoşgelmişsiniz... Limon kolanyamdan alın buyrun kızlar..

az önce ruh eşimin testini yaptım aslan burcu çıktı yani eşim:) ay çokmutlu oldum akşama gelsin onada baktırıcam bakalım ben çıkıcakmıyım kerata

kaçtı bunnar iyimi burası kış köşesi bence kışın daha çok vakit ayırıyo insanlar sohbete..ben onu derim yazın gez toz kışın ev gezmeleri günler sohbetler falan..topiğede vurdu bu..kimbilir nerdedir hatunlar.:44: para biriktiriyorum kayunun kumbarasını aldım eşimden aşırıpp aşırıp atıyorum bakalım nekadar toplanıcak..

aman nereye kaçtınız gene yaaaa bende kaynacıgıma gidicem kızı uyuttum uyanınca çıkarım artık biraz takılıyım dedim hepsi uçmuş

AH ah cimcimem moarelim bozuk benim alıngan sevgilim alındı sanırım bana ... artık ne yaptıysam ses seda vermiyor... o inat ediyor bende ianat ediyorum. sebebini öğrenmeye çalışıyorum. oda inat etti msj atmıyor...

Sebebini bilmediğim bir sessizlik hakim.. Bizimkinin akrep olması ihtimalinden şüphelenmeye başladım. Sanki içinde bir akrep var. kıskanç , kinci. Ciddi. Bu özellikler biraz akrep olma ihtimali kuvvetlendiiriyor..

Ben biraz karmaşık davranınca sanırım kızdı bizim ki. aklınca bana ceza veriyor sanırım.. Ben igilendikçe şımarıyor...

Artık aklım karmaşık halde.

Habersiz olunca kalıma türlü türlü şey geliyor... Oda bakalım aklına başka neler gelcek diye bana inat ediyor.. Çok garip huyları var. sevmesem şimdiye kadar çokdan uçup gitmiştim. Allah allah...sabrımı deniyor bu adam ...

Son düzenleme:
2 hafta sonra çişe başlayacak. ana kucağında ..10 a boyunca yalnız kalacak. duygusallığı hat saffada. ben onu anlıyorum.. ama bu beni ihmal etmesini gerektimez ki.. aşktan ya ondan şüphe etmiyorum. sadece ne olduğunu anyabilmiş değilim. bir derdi varmış.. Töbe yaklaştırmıyor ..çözümü bende değilmiş.. aklıma o kadar çok şey geliyorki.. aklıma birşey gelmeyecekmiş.. huzurumu kaçırmayacakmışım... ailemide huzursuz etmeyecekmişim. oturup bekleyecektim sanırım onu... xzaten gideli 1 ay olmuştu. doğru düzgün konuşamadık hiç.. oh ne ala sonra brişey söyleyince alınacak.. o zaman anasınn dizi dibinde.. diyorum.

.. mesaj tekrarı yapmışım...

sonra da kırıcı oluyorum ama o zaman sende biraz düşünceli ol. bencil olma diyesim geliyor

Son düzenleme:
cimcime yazıyor görüküyon bacım çok mu uzun yazıyon yoksa açık mı kaldı bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…