Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay az önce onca şey yazdım uffffff sinir oldum bak şimdi benm pc de sorun var geç açıldıgı için sayfalar çıkmıyo sinir oldum tekrar yazıyım diyorumki ben 2 sene çıktım eşimle hiiç ama hiç tartışmadık hatta neden bukadar anlaşıyoruz hiç tartışmıyoruz diye tanıyamadım sandım ozaman onu ayrılmak bile istedim..nışanlandık daha sonra bir iki tartışmaya başladık ama oda düzeldi evlendik hala öyle diyorumki..senin yerinde olsaydım başına gelen şeyler banada gelseydi durup bir düşünürdüm değermi!acaba böyle ihtiraslı bir birlikteliklemi ben evlenince mutlu olurum yoksa tartışmasız kavga gürültüsüz anlaştıgım biriylemi mutlu olurum..şimdi diyorum ne salakmışım ay birini çok sevmiştim balık burcuydu zengindi ama çok avareydi evlendi haala bana takılırdı ama onu okadar çok sevmiştim 1.5 sene hep ağladım yeterki evlenseydim diyodum onunla herşeyi göze alırdım laz olmasınıııı ailesinin çirkef bişiy olmasınııı çapkın olmasını,yeterki onunla olsaydım diyodum. salakmışım böyle anlaşıp mutlu olmak varken negerek varmış ihtiraslı git gelli ilişkiye evliliği düşünmeye okadar huzursuz olmaya...iyikide eşimi tercih etmişim ve evlenmişim insan huzurlu oldugu yerde mutluluk bulur..dur bir düşün kendi kendine sor ben böyle mutlumuyum

valla geçen benimkide kızdırdı beni bak dedim ben mutlu değilim ya beni mutlu edersin yada mutlu olmadıgım bir evliliği ömür boyu sürdürmem sonuçta eşşek başı değiliz burda gel ye iç otur uyu..böyle hayatmı olur biraz aksiyon meen ekşın adamımdedi delirdi bu gene olur çengi çaarıyım eylendirsin seni..

haklısın sanırım cimcimem işde bunu mantığım kabul ediyor ama işde kalbime kabul ettirmem için zaman lazım..

Aİlem artık hiç sıcak bakmıyor. çok anlayışlı davrandık sanırım ona...

Ne diyeyim oda .. afedersiniz ama salaklığın doymasın..
Benim gibi birini de zor bulur...

hayatta biraz mutlu olup öyle kalmayı bilmeli insan derbekeder oneyaaa hep böyle insan erkenden çöker dostum.. valla benm başıma gelen pişmiştavugun başına gelmez ama görsen evde fır dönüyorum onu alıyım buraya koyım çarşıa çıkıyım evime şunu alıyım para kazanıyım onuda şurda harcıyım ameliyat olıyım(daha olamadık birtürlüde)mutlu oluyım mutlu kalmak benm elimde olmalı karşımdakinin değil..bunuda eşime aşıladım beni mutsuz ediceksen sakın gözüme gözükme ben mutluyum hala bana hayran başıma gelen onca şeyden sonra delirmediğimepolyannacılık değilde '' negerekvar '' bendeki

ben 2 sene çıktım ailemden 1 sene boyunca istedi beni babam severek oldugunu bilmiyordu ama verdi vermeseydi bırakırdım ne yalan söyliyim..en güzeli onay alınması..kalp kırıklıkları geçiyoda şekerim görmezden gelme bazı şeyleri iş ciddiye bindiğinde artık dönülmez yola girersen en zoru çaresiz kalmak..bikere evlenmişim der oturursun..huzur ara bence birlikteliklerinde sen teraziydin değilmi..huzur buldugun yere demir at..boşveeer seni kaybeden üzülsün dimiyaa

Son düzenleme:
ben onunla ilgili asla kötü birşey söyleleyem ama şimdi yazınca hatırladım... beni memleketine gitmeden öncede bir kaç defa üzdü. ben ailemden babamdan bahsedince üzülürdü. aile özlemi çekiyordu.. Yalnızdı orda.. ama şimdi ailesi yanında seni unutmadım desede hikaye... arayıp sormuyor...

iyi insan hoş insan.. çok seviyorum... onun da beni sevdiğine eminim.. çok fazla ortak noktamız var..

ama işde işin içine aileler girince iş değişti... bizimki tel. annesine emanet etti... çözümleyemediğim şeyde o nedne tel. annede??annesine gidince nalatacaktı... bizimkiler kesin annesi kızla tanıştırdı.. annesini kırmamak için başkaıyla grüştü ... birşeyler kesinlemeden senle konuşmayacak..

kısaca anne engeli olada bilir..

annesi niye karşı çıkar... tayin olup benim yanıma gelecek.. 2. şeyde biz netten tanıştık.

annesi çok düşkün bekar oğluna diğerleri kendi bulduklarıyla evlenmiş oda zorla birileriyle tanıştırmış olada bilr.. kısaca 2. ihtimallerim de bunlar :d

aileyi anneyi kırmmamak için söylememekte neymiş sıkıyosa demesin valla isterse gitsin görüşsün annesinin hatrına başkasıyla kendi yiyeceği kazıgı kendi atmış olur..annesine telefonu vermeside ne yaa..yok güzelim senin ruh eşin değil bu ben çaktım köfteyi böyle adamları sevmem..hiç haz etmem..aşk işi dersinde iş güzelken ortam güzelken herkez aşka gelir önemli olan aileler ve iş ciddiye bindiğinde bunu sürdürmektir..sen bilirsin bana göre değil böyle şeyler..benmki gerektiğinde resti çekmişti ailesine okadar olmalıydı

biz biraradayken çok huzurluyduk. aramızda sürekli uzak masafeler var.. o ben seninle huzur buluyorum derdi... biz görür görmez birbirimiz aramızda bir çekim oluştu.

ben uzaklaşmaya çalıştım.. o bırakmadı ben aradığımı buldum diyordu. bizim aramız bozulursa bozan şey araya başkalrının girmesi diyordu.. o yüzden ailesine söylemeyecekti. sonra biz sattlerce tel. konuşunca annesi anlamış.. o kızla halen görüşüyormusunuz diye soruyormuş sürekli...

ne diyebilirm. o ailesinin beimle ilgili düşüncelrini söylemedi.. annesi ne düşündü ne söyledi söylemedi.. artık ara bulmaya mı çaışıyor yoksa ben halen polyana mıyım bundan emin değilim

yaaani gittiği yerde görüştüğü kızla anlaşırsa ayrılıcak senden anlaşamadıysa seninle devam..ama seninde haberin olmucak seninle alakalı değil başka meseleler var arama dicek annesine vericek telefonu vs..bu iş bizim laz uşagına dönmş. ben dedim beni bekle 3 senem var okulu btrmeme.dedi annemler ısrar ediyo kız buluyolar bana olmaz dedim yaşım ufak..bigün beni aradı beni bir müddet arama dedi..neden bile demedim tamam olur dedim...bigün aradım kızın biri çıktı aboooowww laz şivesiyle ne küfürler neküfürler niye aramışım.meğer beyefendi görüşmüş benden habersiz annesinin uygun bulduguyla begenmiş ondan banada aramak yasak birmüddet sakinlik sonra duydumki evlenmiş..eh 1.5sene ağlamakla kaldık..okadarda aşıktık güüya

tel. çoğunlukla annemde annemim tel bozuk. sen aklına tutarsız şeyler getirme yazma.aklına kötü birşey getirme sana söylediklerime kulak ver..tutarsız düşünme...

da nasıl sen arama sorma .. ben ne düşüneyim o zaman..

. annemin seni yalnış tanımasını istemem diyor...

işde açıklmaları bunlar..

bence annesi istemiyo haala oda birşey diyemiyo..bilmiyorum banada bişeyler dönüyo gibi geldi aammmaaaaan kızım böyle işmi olur bir an önce ya evlenin ya sonuçlayın artık işi ben çok kızarım böyle adamlara...aaaaaa bak ben çıkıyorum şimdi eşim gelicek aşşağıya inicez sen bence birkere düşün tart karar ver ya ailene söyle peşin peşinde yada böyle sürdüremem de..sonuca varsın de..hadi görüşürüz keşke geceleride girebilsen..bu hafta 10dan sonra giricem gündüz az girerim hadi öptüm arada dürt beni buralardaysam geldiğinde takılırız o forum benimbu forum senin

en son msjım şu oldu..

artık bittiğini mi düşünmeliyim. neye alışmalıyım.. bir cevp ver..lütfen dedim.. böyle mi veda edeceksin.. ailem ne söylemem gerekir dedim.. yine ses yok...

bayanlar saçlarım aşırı kurumaya başaldı çözüm önerisi olna varmı?

oralardamısınız gece kuşları
sohbete gelin kuşlar...:84:

olur mu hiç bizim ki anasın kollarında anasına ihanet etmez şimdi... HAsret gideriyor .. gelcek 10 ay için sevgi depoluyor... Şimdi beni arayıpda boşluğu dolduramaz çok işi var.

oo bir dolu dostu tanıdığı var onalra ayıp olur şimdi beni arayıp ne yapsın

gitmeden önce benle yaklaşık 10 saat geçirdi o ona yeter.. ben daha fazla istememliyim sanırım...

amanın benim akşam akşam herşeyi tiye almaya başaldım sanırım... artık beynim sulandı

bitoş sana ne oldu bekmekten dokuz mu doğurdun o ne öyle tuğçekızdan alıntı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…