ben onunla ilgili asla kötü birşey söyleleyem ama şimdi yazınca hatırladım... beni memleketine gitmeden öncede bir kaç defa üzdü. ben ailemden babamdan bahsedince üzülürdü. aile özlemi çekiyordu.. Yalnızdı orda.. ama şimdi ailesi yanında seni unutmadım desede hikaye... arayıp sormuyor...
iyi insan hoş insan.. çok seviyorum... onun da beni sevdiğine eminim.. çok fazla ortak noktamız var..
ama işde işin içine aileler girince iş değişti... bizimki tel. annesine emanet etti... çözümleyemediğim şeyde o nedne tel. annede??annesine gidince nalatacaktı... bizimkiler kesin annesi kızla tanıştırdı.. annesini kırmamak için başkaıyla grüştü ... birşeyler kesinlemeden senle konuşmayacak..
kısaca anne engeli olada bilir..
annesi niye karşı çıkar... tayin olup benim yanıma gelecek.. 2. şeyde biz netten tanıştık.
annesi çok düşkün bekar oğluna diğerleri kendi bulduklarıyla evlenmiş oda zorla birileriyle tanıştırmış olada bilr.. kısaca 2. ihtimallerim de bunlar :d
biz biraradayken çok huzurluyduk. aramızda sürekli uzak masafeler var.. o ben seninle huzur buluyorum derdi... biz görür görmez birbirimiz aramızda bir çekim oluştu.
ben uzaklaşmaya çalıştım.. o bırakmadı ben aradığımı buldum diyordu. bizim aramız bozulursa bozan şey araya başkalrının girmesi diyordu.. o yüzden ailesine söylemeyecekti. sonra biz sattlerce tel. konuşunca annesi anlamış.. o kızla halen görüşüyormusunuz diye soruyormuş sürekli...
ne diyebilirm. o ailesinin beimle ilgili düşüncelrini söylemedi.. annesi ne düşündü ne söyledi söylemedi.. artık ara bulmaya mı çaışıyor yoksa ben halen polyana mıyım bundan emin değilim
bende yakaladım senihoş geldin bitoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?