Ölümüne Geyik Topiği :-))

sabri özele bende bakayım uzun eteğim hiç yok

mide bulantısı ağrısı yapar kereta bol bol su içip tuvelet yoluyla çıkarmayı dene hevuk

Hadi ya ama çıkardım agzımdan acıydı 3 tane hemde yazıyorum ya
Akşam çikolatalı büsküvi yedim yarısınıda koltugun başına bırakmıştım yazaatrken aldım attım agzıma biri dudagımı ısırdı çok acidi nasıl çıkmışalr ya oraya
Sendemi yemiştin anacım..

inanmıyorum böyle şeylere inanması bile hata senle arası nasıl seni sevmiyıo mu da böyle bişey yapsın,, asla gönderirse falan koyma bir yerlere eşin ne diyo buna,,,

bende pantolon giyerim üzerine tunik tarzı şeyler diz altı uzunlukta dar olmaz pullu boncuklu olmaz genelde şapkalıdır filan eteklerim kısa ondan giyemiyorum uzun etek almam lazım elbiseyi pek sevmiyorum tüm gün işyerinde giymek için pantolon tunik en rahatı badi içine üstüne kolsuz elbise değil buarada onları bende sevmem

inanmıyorum böyle şeylere inanması bile hata senle arası nasıl seni sevmiyıo mu da böyle bişey yapsın,, asla gönderirse falan koyma bir yerlere eşin ne diyo buna,,,

Bilmemki topu topu 5 kez gördüm
Belli değil ben yokmuşum gibi davranır gideriz yemek bile yapmaz bize
Üstümüze çarsafta vermez sevmiyodur belki bide eşim artık buralı oldu Annesi ailesi Trabzonda
Ben gitmem haliyle arayıp ağladı kaç keç ölsem kimse yanımda olmıycak buraya gelin diye
Sevmesede muhim değil bende onu sevmiyorum kimseyi sevmiyorum seven sever sevmeyenede lafım yok..

sende gelince kargo götür hocaya sor nazar duasımı içindeki başka duamı
takma hemen üstüne kötü niyette düşünme günahını alma bence önce emin olmalı nazar varsa alsın eline Kuranı Kerimi okusun oldu bitti bence ama herkez farklı düşünüyor işte

yedim hemde çok hevuk deprem yıllarında barakalarda yerlerde yatınca

iyi ne güzel en azından kafana takmıyosun ben olsam kayınvalidm beni nie sevimiyo diye dertlenirdim,, allah sabır versin valla sana artık eşinin hatrına yinede saygı dimi,,,
geldim kuşumm

ya kızlar ben pztesi yarım gün cumada tam gün çalışacakmışımmmm

uçtu 9 gün dadilll

aaa kuşum benim tatilleri sana verem sen iki canlısın ya niye tatil değil,,,

ya bende anlamadım ya benimi kandırıyolar ki:26:

yıllık iznim olmadığı için gelmek zorundaymışım.. normalde bu idari izinler yıllık izindemi ne düşüyomuş:26:varmı öle bişi bilgisi olan varmı
bendede kalmadığı için yıllık izin gelecekmişim

pariss başbakanım gelme dokuz dedi gelmiyorum işte de restini çek
olsun canım en azından işe gitmiş gibi olmayacaksın düşünsene yarın gün bakkala gitmiş gibi tam günde alışverişe çıkmış gibi

idari izin demek senelik izinden düşmeden yevmiye kesmeden bazı sebeblerle idarenin yada amirin çalışana verdiği izindir yani senelik izinle alakası yoktur bağlamaz

:97::97:
kuzum sen memur musun,,
değilim tatlımm malesef özeldeyim ama memur gibiydi çalışma şartlarımız
idari izin demek senelik izinden düşmeden yevmiye kesmeden bazı sebeblerle idarenin yada amirin çalışana verdiği izindir yani senelik izinle alakası yoktur bağlamaz

yani bunlar benimi kandırıyiiiiiiiii ya ben niye geliyorummmmm ya offffffffffffffffffffffffff

Afiyet bal şeker olsun bizde çok yattık ama gündüz eve çıkar kek börek yaprdık deli gibi gündüz olsa ölcez orda gecede sokakta yatardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…