Ölümüne Geyik Topiği :-))

aa ne güzel işte iz bırakmak popülersin yani valla hevuk azda olsa iz bırakan biri sayılırım çokta memnunum her gittiğim yerde tanıyan çıkıyor bazen işlerim daha çabuk ilerliyor kasiyer beni tanıyormuş bir yerlerde birşeyler olmuş zaman sonra mağazaya gittiğimde hemen tanıdı ben tanımıyorum kendisini sırada vardı beni aldı öne işimi halletti sıra beklemeden çıktım

Ben sokakta yaşayan insanların büyük bir tranva yaşayıp sokakta yaşadığını düşünüyorum herzaman.
Bekarken üsküdara gitmiştik bir adam vardı sokakta yaşayan.Başka 2 adam geldi ufff ne biçim kokuyosun diyip bir şişe parfümü adamın yüzüne üstüne boca ettiler ve adam gıkını çıkarmadı o kadar üzüldümki anlatamam adamlarla kavga ettim sonra o adama ekmek arası köfte aldım yermisin gel beraber yiyelim dedim gitti sonra geldi ellerini yıkamış konuşmak istermisin dedim asla dedi Ben susuyorum artık konuşacak gücüm yok dedi ve uzaklaştı...

mandiş kaç gündür sesin çıkmıyor...

burcu da yok galiba ya da çok yoğun uğrayamıyor...

Birgün çok pis dayak yemekten korkuyorum eşim acayip kızar
Ama napıyım sesiz kalamıyorum haksızlığa gelemiyorum
Geçenlerdede otobüse bincektik tek otobüs Fatihe giden bozuk dedi indirdi bizi akbil basmıştık
Dönerken tevafuk aynı otobüse bindik
Hani bozuktu ne çabukta yapıldı sizin yüzünüzden dünya yol yürüdük dedim
Adam ters tres baktı güldüm korkulu korkulu en arkaya gittim Tırstım sanki bana kalmış
Kaç kişiyi şikayet ettim bi kere dayak yedim orta okulda sonra dövdürdüm ama dayak yedim

hoşbuldum tatlım seni bu saatte burada görmek gözlerime inanamıyorum...

Erken kalktım Alışverişe gittim göya bişey almadan döndüm ama olsun gittim..
Şimdi çok uykum geldi ama uyusammı bilemedim 2 saat uykuyla duruyorum kocişimi ugurladım dün uyuyamadım yine

kesinlikle öyledir ama korkarım ben yaklaşamam

mandiş kaç gündür sesin çıkmıyor...

burcu da yok galiba ya da çok yoğun uğrayamıyor...

kelebek her gün burdayım karşılaşmıyoruz demekki burcu bir selam verdi yok oldu yine anlayamadım ki

Erken kalktım Alışverişe gittim göya bişey almadan döndüm ama olsun gittim..
Şimdi çok uykum geldi ama uyusammı bilemedim 2 saat uykuyla duruyorum kocişimi ugurladım dün uyuyamadım yine

benimde acaippp uykum var...

ufaklığa tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama ben mi onu eğitiyorum o mu beni anlayamadım

büyükte bu kadar zorlanmamıştım bu ufaklık beni yordu...

hatta artık konu bile açtım kk ya o kadar yani

yakında bende mazhar osmanın manisa şubesine yol alacak gibi duruyorum...

o şikayet konusu bambaşka hevuk bizimkiler dizinde vardı ya gazeteye şiyayet yazan biri onun gibiyim en son bir arkadaşımız başına gelen olayı anlattı gel dedim şiyet edelim haksızlığa uğradın hakkını ara yolu şöyle şöyle yapmak ben yazamam dilekçe yaz ben götürürüm dedi sonuç şikayet ettiğimiz otobüs şoförü 4 milyar ceza ödemek zorunda kaldı bir daha saygısızlık yapmadı haksızlık yaptığı kişinin ardında aylar koştu dilekçeyi geri alsın diye

Ben korkmam öyle insanlardan zararsız olurlar bence bide tenha biryer değildi..
Orta okuldada bi kıza pandik atmıştı 2 çocuk kızın arkası dönüktü ben gördüm kız şikayet etti teşhis için beni çagırdılar daha orta 1 gidiyorum sınıf sınıf dolaştık çocukları buldum bunlar dedim insan gizli tanık yapar beni.Sonra tabi yedim dayagı Orta 3 giden çocuklardan dövdürdüm sonra hemde çok pis 1 hafta okula gelmediler..
Bikere çingeneler takıldı bıçaklıycaklardı beni kasiyeri dolandırıyoladı ben gördüm parayı geri verdi dedim arkamdan .o... filan diye bagırdılar kaçana kadar canım çıktı tam 2 saat boyunca koştum onlarda peşimden

Aaa yazık çok büyük birşey yoksa etmem açıkçası adamlar evine zor ekmek götürüyo nasıl ödesin parayı kıyamam öyle ama çok büyük olay olursa ederim
Resmi olarak 1 kez şikayet ettim ondada adam kaşındı ama delil bulamadıkları için ceza almamış bilgilendiriyorlar arayıp şikayet ettiğinde..

kızlarrrrrrr bu al basması al karısı tam olarak ne:26:

bi arkadaşım var almanyada yakında doğum yapacak ve çevresinde kimsesi yok eşi 3 hafta izinli diğer kalan zamandada yanlız kalacak. ve bildiğim kadarıyla lohusanın 40 gün yanlız kalmaması gerekiyor.. bu arkadaşım al basmasından kurtulmak için ne gibi önlemler alabilir:26:

Ah canım ya zor alışamıyorsa bıraksan aslında kaç yaşındaki zor dönemler bunlar çocukların pisikolojiside alt üst oluyo
Biri alıştırırken çok pis dövüyodu çocugu onu gördüm ve dedim ben zorlamam çocugum olursa nezaman isterse
Rahat geliyo akılları başlarına gelince biraz daha küçükken rahatsız oluyorlar ama büyüyünce oyundan kopup gitmek zor geliyo
Kolay gelsin...

sende boş yere yemişsin he hevuk dayağı çingenler iyi doğramadı seni sen boş gezme

ben dershanedeyken bir uşağı dövdüydüm derste sus diyorum konuşuyor anlamıyorum hocanın dediğini helede matemetik dersi en sevdiğim ders en önde oturuyorum uşakta en arkada sıraların üzerinden hoplaya atlaya arkaya vardım buynuna ve kirpi saçlarına daldım gözlerimi pörtlettim seni gebertirim leşini lağuma atarım cesedinide kimse bulamaz dedim döndüm tırsak bir kızdan korktu arkadaşlarını toplamış çıkışta beni dövdürcek bunu duyan benim arkadaşlarım topyakün bunları hastanelik etti dershane müdürüde onu attı kaydını sildi kaş kafa kol girmiş bizimkiler Allah ne verdiyse

Bunları bende duyuyorum lohusanın 40 gün mezarı açık olur derler
Benim arkadaşım oldu kafayı yedi yeni yeni düzeliyo
Bizimkiler kuran koyar bebeğin yanına yalnız bırakmazlar
Arkadaşımında annesi vardı o gitti ben kaldım ama evimede çıkmam gerekiyordu 1 gün gitmedim dediğin gibi oldu
Korkmasın böyle şeylerden bol bol okusun kendini..

sağol canım tez zamanda seninde başına gelsin...

bende aynen senin gibi düşünüyordum ama işte bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor...
atlatıcam bugünleri inanıyorum umutla bekliyorum...

sadece kuran ve dua okumak okuyamadıkça açsın pc den dinlesin ...
bunun başka çaresi yok...

hurafedir canım dinimizde ayetlerde yok ki öyle şey yanlız kalırsa şu olur bu olur eşikten geçmez 40 ı çıkmamış bebek filan bol bol dua okusun birşey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…