- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ah hayatcım o tür sorulara artık gülüp geçiyorum. Bazende yüzümü astığımı hissediyorum. Ben bu tür duygularımı belli eden biri değilim. Bazen istemden yüzüme yansıyor..:78:
kızkardeşim 5 ayda evlemişti bende 3 ay sanırım tanışma süreci kısa sürdü:86:bu arada eşimi ben tavlamıştımnapalım ya kader kısmet bu evlilik işleri bak ben 3 yıldır birlikteyim ne söz var ne nişan,, ama nasibinde varsa 5-6 ay içinde tanışıp anlaşıp evlenebiliyosun,,, nasiiipp
kızkardeşim 5 ayda evlemişti bende 3 ay sanırım tanışma süreci kısa sürdü:86:bu arada eşimi ben tavlamıştım
napalım ya kader kısmet bu evlilik işleri bak ben 3 yıldır birlikteyim ne söz var ne nişan,, ama nasibinde varsa 5-6 ay içinde tanışıp anlaşıp evlenebiliyosun,,, nasiiipp
allah tez vakitte hayırlısıyla evlilik naisp etsin...
Ben şu lafa kızıyorum.. Geç olsunda güç olmasın. Allah hayırlısıyla tez vakiitte nasip etsin. Halama da söyledim hala öyle deme geç olsungeç olsun hala oğlu 32 yaşında evlendi . Eşide yanı başındaymış görememişler.
Herkesin vakti zamanı varıdr belki ama belki allah kulundna birşeyler bekliyordur. Her düşünce bir duaya dönüşüyor..
Diyorum bana öyle demeyin zaten geç olsun idiye diye kaç yaşına geldim. Tabi kendi içimden
bence kimin nasibi çıkarsa o evlensin derim..ama evlenemeyen kardeşin içi biraz buruk oluyo küçük yada büyük..her zaman büyük kardeş küçükten önce mi evlenir ,,,
pariste bir gece..
hamile olan senmiydin canım karıştırmışımda..allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin....
bence kimin nasibi çıkarsa o evlensin derim..ama evlenemeyen kardeşin içi biraz buruk oluyo küçük yada büyük..
hürrem bende geç evlendim mantık evliliğide yapmak istemedim 26 yaşında eşimle tanıştım pek ümitsizdim izdivaç konusunda görüştüğüm bir kaç kişiye ısınamamıştım..ama nasip canım..hep gökyüzünde aya baktığımda belki şu an sende aya bakıyorsundur bir gün karşılaşıcaz derdim içimden...
benim ablam benden 1 yaş büyük ve konuştuğu biri yok ve ben hep allahım ablamın evliliği benden önce olsun diye dua ediyorum,,, ondan önce evlenmek istemiyorummmmm
inşallah güzelim hayırlı bir nasibi çıkar ama sende eğer zamanı geldiyse evlenmelisin canım illa sırayla olucak diye bir kural yok bence samimi fikrim bu ilikin bile bozulabilir..benim ablam benden 1 yaş büyük ve konuştuğu biri yok ve ben hep allahım ablamın evliliği benden önce olsun diye dua ediyorum,,, ondan önce evlenmek istemiyorummmmm
boşver canım onlar senin için hayırlı olsaydı olurdu zaten insan 25-26 sına gelince artık her türlü kısmeti değerlendirmeye alıyor en iyisi yine zamana bırakmak..benimde görüştüklerim arasında garip olanlar vardı bir tanesi kadın kadar bakımlıydı ya sinir olmuştum.. zaten öyle görücü gibi olunca ısınamıyorsun bir türlü ama eşimi tesadüfen bir kere görmüştüm..çok beğenmiştim..Aslında bende hep öyle bekledim. Dua etmeye devam ediyorum. Bende sayısız kısmetler arasında beğendiklerim çıktı.. Ailem istemedi.. Sonra 2. şans verdğim odun vardı. Onunda annesi ve oğlu okuduğum liseye takmıştı. Bende olumsuz birey yoktu.. Ama yapılan odunluk sanki oğulu bulunmaz hint pare... Nasıl kızmıştım..
Bir tanede öğr.kör cahil vardı neymiş efendim oğlu şehirde yaşayan sigortalı bir bayan sipariş vermiş. 2 kere talip oldu. yüzüme kadın ne diyor biliyormusun benim oğlan çalışan kız istiyor yavrum sen çalışamazmısın öğrt. olmazmısın. zeten işsizim canım burnumda nasıl kızdım bilemezsiniz. o and atek dua inşallah yıllarca orda kalır oğlun oldu
ya işde insan bu kadar cins insanla tanışınca evlenmek istemiyor. artık kimse görüü gelmesin. istemiyorum dedim. Erkeklerden nefret eder haldeydim. sonra bizim ele gözlüyle tanıştım hayata bakışımı değiştirdi. Kader kısmet yaradan ikimizide sınıyor.Bakalım sınavda kim geçer not alacak kim kalacak. Ben üzerime düşeni yaptım. Kendi sınavımı verdim.İnşallah oda aynı şekilde davranır..
Aman sakın bende amca kızı için dua ediyorum .. ama onun evlenmeye niyeti yok gibiAllah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin
inşallah güzelim hayırlı bir nasibi çıkar ama sende eğer zamanı geldiyse evlenmelisin canım illa sırayla olucak diye bir kural yok bence samimi fikrim bu ilikin bile bozulabilir..
amin canım.........ya öylede o benim canım ciğerim onun mutluluğu hep benden önce gelir,,, inşallah dileğimde olur,,,
gelirim canım benim oruç olayı düzenimiz bozuldu..gündüz mayhoş mayhoş evin içinde dolaşıyorum oğlanda peşimde iftardan sonra kendime geliyorum allah çalışanlara yardım etsin...cyrptic senin sohbetlerini özlemişiz,, niye daha sık gelmiyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?