Afiyet bal şeker olsunbizde çok yattık ama gündüz eve çıkar kek börek yaprdık deli gibi gündüz olsa ölcez orda gecede sokakta yatardık
ben göcük altından çıktım ankarada 17 kat lı binanın - 2 . katında yattım ama buraya gelince eve çıkmıyordum barakada kalıyordum
hevuk bayram için yine elbisedemi karar kıldın gerçi senin tipinde hoş elbise güüzel olur tek sorun bekar sancaklar yine seni
mandalinam tekrar geçmiş olsun canım allah başka sıkıntı vermesin inşallah..hevuk bayram için yine elbisedemi karar kıldın gerçi senin tipinde hoş elbise güüzel olur tek sorun bekar sancaklar yine seni
canım biraz bak kendine yoğurt süt olmazssa extra vitamin kullan ben şu an 49 kiloyum extra vitaminde alıyorum yoksa nasıl başa çıkıcam çocuk oruç yemek yap pazara çık bebek arabası 9 kilo 3 kat indir çıkar...Elbise baktım canım ama almak istemiyim..
PUHAHHA kocam öldürür bu sefer beni
Kız yolda görsen mal gibin yürüyorum kendime okadar güldümki kimse bakmaz
Ayakkabı ayağımı vurdu tabanına bastım gözüme güneş geliyodu ağzım açık tek gözüm kapalaı bide marketten alışveriş yaptım sadece meyve taşıyamıyom omuzlarım düşmüş bide iki büklüm bi an kendime keldim napıyorum ben ya diye ama düzeltemedim kendimi yine öyle geldim
Elbise baktım canım ama almak istemiyim..
PUHAHHA kocam öldürür bu sefer beni
Kız yolda görsen mal gibin yürüyorum kendime okadar güldümki kimse bakmaz
Ayakkabı ayağımı vurdu tabanına bastım gözüme güneş geliyodu ağzım açık tek gözüm kapalaı bide marketten alışveriş yaptım sadece meyve taşıyamıyom omuzlarım düşmüş bide iki büklüm bi an kendime keldim napıyorum ben ya diye ama düzeltemedim kendimi yine öyle geldim
hahahaaaa Allah iyiliğini versin emi nasıl bir perişanlıktır anlattığın yoldan geçen araçlar abla götürelim evine demedimi
Bide deliyim ben ya delileri çekiyorum üstüme
Bi kadın geldi yanıma çalı gibi dişleri yok elma seçiyorum
Ellerine bakıyım dedi şaşırdım ama gösterdim
Niye ellerine poset geçirmeden elliyosun dedi söylendi baya güldüm
Kasaya geldim önümde duruyo aman Allahım adam geçmek istiyo arkamdan geçemezsin ayı gibissin göbegin var belimi kırarsın bana bi çarpsan uçarım beni bozarsın kanarım dedi.Ben böle bakıyorum sonra posetliyodum aldıklarımı bana diyoki deli manyak gerizekalı malmısın sen agzına .... Benim poşetimi aldın ellerim yara sana geçerse en tedavi görüyorum ben aldıgım domatesi böylemi götürüyüm görmemiş gibi saydı saydı millet gülmekten komaya girdi gitti geldi saydı sonra sana bi tane korum kendini Hastanede bulursun yürü dedim ama oo susmadıı rezil oldum saydıda saydı gözden kaybolana kadar ben
ayy o adamı düşünsenize o kadar insanın içinde ayy hevuk hakikaten buluyor seni bunlar
geçenler otobüste vardır oturmuş öne arkasında oturan adama dönüp dönüp bakıyor sonra başladı ne bakıyorsun bana güzellim diyemi adam cağız bakmıyorum diyor ama şokda tabi otobüste aynı saatlerde genelde aynı kişiler olduğu için kadın tanınıyor otobüs ce öldük gülmekten adam ilk binmiş sanırım kadın neler saydı adam kızardı
Yazık adama ya kasiyerde dedi gelip böyle yapıyo boşversen diyo adamda diye ya bu hasta heralde
HERALDESİMİ VAR HASTA BAKSANA DEDİM ben rezil ldum ya dışarda arkamdan bagırdı baya düşün o mal halimle etraftakilere bakıyorum bide herkes bana bakıyodu
Kadın özürlüymüş sanırım çoğu kişi tanıyo dediğin gibi..
Tam mazhar Osmanlık anlıycann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?