Ölümüne Geyik Topiği :-))

Oh iyi yapmışlar benim arkadaşlarım da dövdü abimin arkadaşları yani ama beni tenhada sıkıştırdı adiler okula giderken
Suçum yoktu ama şikayet ettim ceza aldılar o nedenle onlarda cezayı bana kesti bende dövdüm çok kişi ama bunlar 2 kişiydi bide büyüktü
Çingeneleri sorma ya amcamın kızı vardı yanımda kızın aklı gitti minübüs duragında bekliyolardı en son çingeneler arkadaşım vardı caddede koşarken onların binaya girdim eve çıktık yoksa doğrıycaklardı bıçakla koşuyodu adam Korkunçtuu güvenliğe dedim abi kurtar bizi diye ben bişey yapamam dedi arkamızdan küfür ede ede geldiler zaten..Bidaha sataşmam bikerede üsküdarda ordu gibi saldırdılar giden minübüs durdu aldı beni koşuyodum kızım naaptın bunlara dedii baya ileri götürdü minübüsçü amca sonra bıraktı..Küçük çocuktan mendil almadım s..git lan diye bagırdım diye ıslık çaldı bi baktım ordu geliyo topuk

sadece kuran ve dua okumak okuyamadıkça açsın pc den dinlesin ...
bunun başka çaresi yok...

hurafedir canım dinimizde ayetlerde yok ki öyle şey yanlız kalırsa şu olur bu olur eşikten geçmez 40 ı çıkmamış bebek filan bol bol dua okusun birşey olmaz Allahın izniyle

sağolun kızlar bende aynı fikirdeyim sizlerle.. Allaha emanetler orada artık.. gurbetlik zor kimi kimsesi olmadan..en büyük yardımcıları Rabbim.

hak eden ettiği cezayı almalı hevuk çocuğuna haksız ekmek götürmesini biliyor cezadan yanayım hakedene ufak tefek şeyler tabiki uyarı ile hal olur

ben iyi değilimmmmm

Düzelir inşallah Canım ya
Benim arkadaşım okadar ugraştıki en sonunda kızdı çiş yaptıgı pijamasını çıkarmadı üztünden çocuk çok rahatsız oldu
Ama bu kokuyo ışlakk diye oda çişini tuvalete yapsaydın rahatsız olmazdın dedi oda bıraktı kendi tiksindi çocuk..Kaç yaşındaydı kelebegim

amanınn o mendil satanlara dilenenlere çok dikkat edecen onlar orada aciz tek başlarına gibi duruyolar ama bi ıslıkla bi ordu toplanıyolar neredeyse.. hiç bişeyden korkuları yok..
bi keresindede babam görmüş 2 küçük çocuk önden giden kadının sırt çantasını açmaya çalışıyo babam yanaşmış uyarmak için hemen babamın arkasından biri gelmiş çaktırmadan şişşşş işine bak demişş eğer babam orada bişi deseydi ya babam yükleneceklerdi yada Allah korusun bıçak falan çekeceklerdi
o yüzden hiç böylelerine bulaşmaya değmez kim vurduya gider valla insan

3 yok daha 32 aylık ne bilemm bu biraz inattan sölemiyoo

benim büyük de 3 günde öğrendi 1 hafta sonra ne gündüz ne de gece sorunumuz kalmamıştı...
ama o acaip titizdi bu ufaklık pek takmıyo umurunda değil senin anlıyacağın ben de şaşırdım kaldım ne yapacağımı...

bu süpermiş demekki üsküdardakilerden peçete almalıymışız bende hepsini geri postalıyordum

küçük böcük yine altına etmiş yaaaaaa.....

ama ennesi sende diyorsun o küçük

sağolun kızlar bende aynı fikirdeyim sizlerle.. Allaha emanetler orada artık.. gurbetlik zor kimi kimsesi olmadan..en büyük yardımcıları Rabbim.

Amin canım annesi filan yokmu gitse doğumuna

B urcuya baktım nirelere takılyo diye bide ne göriyim bizim bütün topik ordaymış zaten
Odun kardeşliği kelebek kedimeri mandiş ve daha kimler çok ayıp..

Ben gidiyorum yatmaya amma uykum geldi
Evimi toparlıycaktım göya ama olmadı yarın artık güzelcene siliyim süpüriyim toz alım yemek yapim inşallah
Görüşürüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…