sende boş yere yemişsin he hevuk dayağı çingenler iyi doğramadı seni sen boş gezme
ben dershanedeyken bir uşağı dövdüydüm derste sus diyorum konuşuyor anlamıyorum hocanın dediğini helede matemetik dersi en sevdiğim ders en önde oturuyorum uşakta en arkada sıraların üzerinden hoplaya atlaya arkaya vardım buynuna ve kirpi saçlarına daldım gözlerimi pörtlettim seni gebertirim leşini lağuma atarım cesedinide kimse bulamaz dedim döndüm tırsak bir kızdan korktu arkadaşlarını toplamış çıkışta beni dövdürcek bunu duyan benim arkadaşlarım topyakün bunları hastanelik etti dershane müdürüde onu attı kaydını sildi kaş kafa kol girmiş bizimkiler Allah ne verdiyse
Bunları bende duyuyorum lohusanın 40 gün mezarı açık olur derler
Benim arkadaşım oldu kafayı yedi yeni yeni düzeliyo
Bizimkiler kuran koyar bebeğin yanına yalnız bırakmazlar
Arkadaşımında annesi vardı o gitti ben kaldım ama evimede çıkmam gerekiyordu 1 gün gitmedim dediğin gibi oldu
Korkmasın böyle şeylerden bol bol okusun kendini..
sadece kuran ve dua okumak okuyamadıkça açsın pc den dinlesin ...
bunun başka çaresi yok...
hurafedir canım dinimizde ayetlerde yok ki öyle şey yanlız kalırsa şu olur bu olur eşikten geçmez 40 ı çıkmamış bebek filan bol bol dua okusun birşey olmaz Allahın izniyle
Aaa yazık çok büyük birşey yoksa etmem açıkçası adamlar evine zor ekmek götürüyo nasıl ödesin parayı kıyamam öyle ama çok büyük olay olursa ederim
Resmi olarak 1 kez şikayet ettim ondada adam kaşındı ama delil bulamadıkları için ceza almamış bilgilendiriyorlar arayıp şikayet ettiğinde..
ben iyi değilimmmmm
küçük böcük yine altına etmiş yaaaaaa.....
Oh iyi yapmışlar benim arkadaşlarım da dövdü abimin arkadaşları yani ama beni tenhada sıkıştırdı adiler okula giderken
Suçum yoktu ama şikayet ettim ceza aldılar o nedenle onlarda cezayı bana kesti bende dövdüm çok kişi ama bunlar 2 kişiydi bide büyüktü
Çingeneleri sorma ya amcamın kızı vardı yanımda kızın aklı gitti minübüs duragında bekliyolardı en son çingeneler arkadaşım vardı caddede koşarken onların binaya girdim eve çıktık yoksa doğrıycaklardı bıçakla koşuyodu adam Korkunçtuugüvenliğe dedim abi kurtar bizi diye ben bişey yapamam dedi arkamızdan küfür ede ede geldiler zaten..Bidaha sataşmam bikerede üsküdarda ordu gibi saldırdılar giden minübüs durdu aldı beni koşuyodum kızım naaptın bunlara dedii baya ileri götürdü minübüsçü amca sonra bıraktı..Küçük çocuktan mendil almadım s..git lan diye bagırdım diye ıslık çaldı bi baktım ordu geliyo topuk
Düzelir inşallah Canım ya
Benim arkadaşım okadar ugraştıki en sonunda kızdı çiş yaptıgı pijamasını çıkarmadı üztünden çocuk çok rahatsız oldu
Ama bu kokuyo ışlakk diye oda çişini tuvalete yapsaydın rahatsız olmazdın dedi oda bıraktı kendi tiksindi çocuk..Kaç yaşındaydı kelebegim
Oh iyi yapmışlar benim arkadaşlarım da dövdü abimin arkadaşları yani ama beni tenhada sıkıştırdı adiler okula giderken
Suçum yoktu ama şikayet ettim ceza aldılar o nedenle onlarda cezayı bana kesti bende dövdüm çok kişi ama bunlar 2 kişiydi bide büyüktü
Çingeneleri sorma ya amcamın kızı vardı yanımda kızın aklı gitti minübüs duragında bekliyolardı en son çingeneler arkadaşım vardı caddede koşarken onların binaya girdim eve çıktık yoksa doğrıycaklardı bıçakla koşuyodu adam Korkunçtuugüvenliğe dedim abi kurtar bizi diye ben bişey yapamam dedi arkamızdan küfür ede ede geldiler zaten..Bidaha sataşmam bikerede üsküdarda ordu gibi saldırdılar giden minübüs durdu aldı beni koşuyodum kızım naaptın bunlara dedii baya ileri götürdü minübüsçü amca sonra bıraktı..Küçük çocuktan mendil almadım s..git lan diye bagırdım diye ıslık çaldı bi baktım ordu geliyo topuk
küçük böcük yine altına etmiş yaaaaaa.....
sağolun kızlar bende aynı fikirdeyim sizlerle.. Allaha emanetler orada artık.. gurbetlik zor kimi kimsesi olmadan..en büyük yardımcıları Rabbim.
Amin canım annesi filan yokmu gitse doğumuna
Kedi meri hoşgeldinnn
B urcuya baktım nirelere takılyo diye bide ne göriyim bizim bütün topik ordaymış zaten
Odun kardeşliği kelebek kedimeri mandiş ve daha kimler çok ayıp..
B urcuya baktım nirelere takılyo diye bide ne göriyim bizim bütün topik ordaymış zaten
Odun kardeşliği kelebek kedimeri mandiş ve daha kimler çok ayıp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?