Ölümüne Geyik Topiği :-))

aaaabenim kulaamın duydugunnan gözümün gördüğünün beynimin algıladıgı birmi acaba!siz benimi çekiştirionuz

niye öyle şey yapılıyormuş ki ben anlamadım olayı susukun

cimcime ne yapmış ne demiş hangi topik

susssskun cimcime!suskun cimcimemi...??ben çok çabuk sıkılıyorum herşeyden uçup gidiyorum bi bakmışın konu daatmışım..farkında olmadan..sınıfta öğretmen ve kızlar bişeyler konuşurlardı ben sıkılırdım aklıma başka bişey gelir lap diye söylerdim balıklama atlardım koparlardı gülmekten..burdada ortamı değiştiriyorum ancca napiyim...girdiğim ortamda konu +18e girdimi paylaşıyorum içimi döküyorum naapiyim şimdi kapatılıyosa benmmi suç aceba aceba benimmikıs belkide doktora gitmeli gece yine rüyamda evleniodum..düşün artık suç benimmi benimmmi

haa haayy ne evlenmesi kız sen kaç yaşında evlendin,,,

suskuna seni sorduğum için öyle algılamışsın suskun cimcime demedim yani

Allah iyiliğini versin n e diyim sana

Böreklik yufka almaya gittim geldim..

Çekil kıslar yer açın banada.

Cimcimem hemen alınmış mı yoksam. Aşk olsun ... Sen bir tanesin ... Sen içtenlikle kimsenin cesaret edemediği şeyleri yapabiliyorsun. Tebrik ederim. Kötü anlamda tebrik etmedim ben seni... Çok zevkliydi senin yazılarını okumak ayrıca ben çok güldüm. senden az şey ögrenmedik ayrıca. Ne derler kulakta küpe olsun. Bil ama uygulayıp uygulamamk senin elinde ...

haa haayy ne evlenmesi kız sen kaç yaşında evlendin,,,

HEEE 3 senedir evliyim hemde!gece rüyamda evlendim bide damatla kayığa bindik gece düşün..abuk abuk rüyalar görüyom hey allam ya..şimdiiiii siz söyledinizde aklıma geldi konu kapatıp duruolar beni nie bannamadılar hakkat kız:82:ceyara bi soriyim biz nie bannananmıyoz..belkide o ban yedi!ama herkezde uydugu için bize konu kapanıyo herkes memnun halinden ondan banlamıyolar direk konuları kapatıyolar..bir gün benimde prom olacak dağıtacam heryeri valla.. bide baktım bu +18 bölümüne hiiiiçte kismeler yazmıo...ne varsa buralarda var anacım yasak olunca depişiyo millet

alıngan yapım var doğru bide aslında utangacımdırama yüzyüze değiliz ya sanki nebiliyim...amaaan içimden geliyosa tutmuyorum kendimi..bikonu gidiyosa bende balıklama dalıyorum ehhh ceyarlada karşılaşıyoruz kopuyo kıyamet zamanında bizede böyle tavsiyelerde bulunsalardı öpüp başıma koyardımgerçi benim tavsiyeye ihtiyacımda yoktuda neyse:82:...eee siznaporsunuz...iyi oluyo valla gecede gelin 10dan sonra giriyorum ben gece gecede ne muhabbeti edilir..anca fasulye bamyayanlış anlamayın yemek yaniay koptum yine biri beni çimdiklesin

Yasak olması saçma zaten bir bayan konu açıyor yardım istiyor mesala ...eşim po.. izliyor hoop konu taşınıyor... Sonra da konuyu neden oraya açtınız lütfen ilgili yere açın diye uyarı geliyor.. o zmaan okumasın 18 yaş altı.. Saçma bir uygulama bence. O zaman konularıda okutmasınlar...

ben pek haz etmezdim. +18 konusu konuşmak. halende alışık değilim. :78:

bacım bi konuda sen açsana ya,, hadiii hadiiiiii kaç kişi toplarız yani toplarsın kim bilir,,, hadi cimcik hadi

Cimcime ... bence de oruç değilmisin sen... yapma etme hem topiği kapattırma hemde orucunu sakatlama istersen

evli değilsinde ondan yada sevgilinle butğr muhabbetleriedermiydin bilmiyorum...ceyar bekar ama öptük möptük bişeler diyo bide oda muhabbete girmiş galiba..ee bende malum yaşadıklarım susmama elvermiyi ay yine aklıma kötü kötü şeyler geliyo konuşturma beni kısaklıma geldikçe gülüyorum akrep mevzusu,bide takım tutma olayı çevremde çoook nadir böyle içi dışı bir insan...denk geldimi coşuyoz coşturuyoz işte...ben bekarken kız arkadaşlarımın yanında hiç haz etmezdim böyle şeyleri..haala agzımdan laf alamazlar..çok ugraşsalardaama burası farklı yani sonuçta siz benim eşimi tanımıyosunuz yüz yüze değilizama bi komşum var tam çatlak benim kafadan ay çok sevdim sizden iyi olmasın daha yeni tanıştık...bende karşıyım +18 olmasa keşke orda kimse yazışmıyoki konu rafa kaldırırlıyo resmen

bacım bi konuda sen açsana ya,, hadiii hadiiiiii kaç kişi toplarız yani toplarsın kim bilir,,, hadi cimcik hadi

kızım artık kazen mazen hepsi tanıdılar beni resil oluyorum valla!siz acında ben konuk olim haydar dümen=dişi versiyonu HAYDAAARİYE yoksa banlıcaklar beni dahada giremicem sen azıtıyosun milleti die

kızım artık kazen mazen hepsi tanıdılar beni resil oluyorum valla!siz acında ben konuk olim haydar dümen=dişi versiyonu HAYDAAARİYE yoksa banlıcaklar beni dahada giremicem sen azıtıyosun milleti die

Akşam izledim 3 editör ziyaret etti. el Birliğiyle kapattılar...

Cimcime ... bence de oruç değilmisin sen... yapma etme hem topiği kapattırma hemde orucunu sakatlama istersen

yok onu araştırdım...kocamı öperim süreklide...öyle hemen oruç gitmiyomuş.zevk alman gerekiyomuş..ben annadıyomda zevkmi alıyolar bozulur ozaman oruçları..ama yok ööle bişey yani ay koptum yine anladın sen. konuşmak oruç bozmuyo annıcan

Akşam izledim 3 editör ziyaret etti. el Birliğiyle kapattılar...

aaaa anladıııım kazen geceleri yooook gündüz var...onun yerine saolsun madamiks var..kazen bey usulca ikaz edip gitmişti..ama madamiks saolsun geldiii gördüüü bizede bdaha göstermedi..veni-vidi-vici yaptı..olsun buluruz atlıyacak bir konuceyarıda sürüklerim peşimeden

Çok üzüldüm öteki kapatıldı die..bu topiki de takip ediyorum bi kaç zamandır.beni de alsanıza aranıza.hadi nolur alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…