niye öyle şey yapılıyormuş ki ben anlamadım olayı susukun
cimcime ne yapmış ne demiş hangi topik
susssskun cimcime!suskun cimcimemi...??ben çok çabuk sıkılıyorum herşeyden uçup gidiyorum bi bakmışın konu daatmışım..farkında olmadan..sınıfta öğretmen ve kızlar bişeyler konuşurlardı ben sıkılırdım aklıma başka bişey gelir lap diye söylerdim balıklama atlardım koparlardı gülmekten..burdada ortamı değiştiriyorum ancca napiyim...girdiğim ortamda konu +18e girdimi paylaşıyorum içimi döküyorum naapiyim şimdi kapatılıyosa benmmi suç aceba aceba benimmikıs belkide doktora gitmeli gece yine rüyamda evleniodum..düşün artık suç benimmi benimmmi
susssskun cimcime!suskun cimcimemi...??ben çok çabuk sıkılıyorum herşeyden uçup gidiyorum bi bakmışın konu daatmışım..farkında olmadan..sınıfta öğretmen ve kızlar bişeyler konuşurlardı ben sıkılırdım aklıma başka bişey gelir lap diye söylerdim balıklama atlardım koparlardı gülmekten..burdada ortamı değiştiriyorum ancca napiyim...girdiğim ortamda konu +18e girdimi paylaşıyorum içimi döküyorum naapiyim şimdi kapatılıyosa benmmi suç aceba aceba benimmikıs belkide doktora gitmeli gece yine rüyamda evleniodum..düşün artık suç benimmi benimmmi
haa haayy ne evlenmesi kız sen kaç yaşında evlendin,,,
Böreklik yufka almaya gittim geldim..
Çekil kıslar yer açın banada.
Cimcimem hemen alınmış mı yoksam. Aşk olsun ... Sen bir tanesin ... Sen içtenlikle kimsenin cesaret edemediği şeyleri yapabiliyorsun. Tebrik ederim. Kötü anlamda tebrik etmedim ben seni... Çok zevkliydi senin yazılarını okumak ayrıca ben çok güldüm. senden az şey ögrenmedik ayrıca. Ne derler kulakta küpe olsun. Bil ama uygulayıp uygulamamk senin elinde ...
HEEE 3 senedir evliyim hemde!gece rüyamda evlendim bide damatla kayığa bindik gece düşün..abuk abuk rüyalar görüyom hey allam ya..şimdiiiii siz söyledinizde aklıma geldi konu kapatıp duruolar beni nie bannamadılar hakkat kız:82:ceyara bi soriyim biz nie bannananmıyoz..belkide o ban yedi!ama herkezde uydugu için bize konu kapanıyo herkes memnun halinden ondan banlamıyolar direk konuları kapatıyolar..bir gün benimde prom olacak dağıtacam heryeri valla..bide baktım bu +18 bölümüne hiiiiçte kismeler yazmıo...ne varsa buralarda var anacım yasak olunca depişiyo millet
HEEE 3 senedir evliyim hemde!gece rüyamda evlendim bide damatla kayığa bindik gece düşün..abuk abuk rüyalar görüyom hey allam ya..şimdiiiii siz söyledinizde aklıma geldi konu kapatıp duruolar beni nie bannamadılar hakkat kız:82:ceyara bi soriyim biz nie bannananmıyoz..belkide o ban yedi!ama herkezde uydugu için bize konu kapanıyo herkes memnun halinden ondan banlamıyolar direk konuları kapatıyolar..bir gün benimde prom olacak dağıtacam heryeri valla..bide baktım bu +18 bölümüne hiiiiçte kismeler yazmıo...ne varsa buralarda var anacım yasak olunca depişiyo millet
alıngan yapım var doğru bide aslında utangacımdırama yüzyüze değiliz ya sanki nebiliyim...amaaan içimden geliyosa tutmuyorum kendimi..bikonu gidiyosa bende balıklama dalıyorum ehhh ceyarlada karşılaşıyoruz kopuyo kıyamet zamanında bizede böyle tavsiyelerde bulunsalardı öpüp başıma koyardım gerçi benim tavsiyeye ihtiyacımda yoktuda neyse:82:...eee siznaporsunuz...iyi oluyo valla gecede gelin 10dan sonra giriyorum ben gece gecede ne muhabbeti edilir..anca fasulye bamya yanlış anlamayın yemek yani ay koptum yine biri beni çimdiklesin
Yasak olması saçma zaten bir bayan konu açıyor yardım istiyor mesala ...eşim po.. izliyor hoop konu taşınıyor... Sonra da konuyu neden oraya açtınız lütfen ilgili yere açın diye uyarı geliyor.. o zmaan okumasın 18 yaş altı.. Saçma bir uygulama bence. O zaman konularıda okutmasınlar...
ben pek haz etmezdim. +18 konusu konuşmak. halende alışık değilim. :78:
bacım bi konuda sen açsana ya,, hadiii hadiiiiiikaç kişi toplarız yani toplarsın kim bilir,,, hadi cimcik hadi
kızım artık kazen mazen hepsi tanıdılar beni resil oluyorum valla!siz acında ben konuk olim haydar dümen=dişi versiyonu HAYDAAARİYEyoksa banlıcaklar beni dahada giremicem sen azıtıyosun milleti die
Cimcime ... bence de oruç değilmisin sen... yapma etme hem topiği kapattırma hemde orucunu sakatlama istersen
Akşam izledim 3 editör ziyaret etti. el Birliğiyle kapattılar...
Telde konuşuyorum dur yazıcam
geldiğin gibi sayfanın trajını arttırdın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?