Bazen erkenden kalkıyorum bazende hiç uyumamış oluyorum yarında erken kalkıcam inşallah böyle olmuyo...az sonra gelicem bekleyin beniiii
sende gel bebeğim
Ay kızlar karınca yedim inanamıyorum :120:
Bide dudağımı ısırdı adiii
cry ve hevuk gördüm sizi
günaydın hanımlar aaa uykum var çok
cry o saatte yattıysan sen öğlene ancak kalkarsın canım
soğan suyumu onu niye içiyorsun hevuk
Günaydın mandiş
Ben dün bi uyudum bi uyudum sorma dediğim saatlerde yattım sık sık uyandım ama uyudum yinede bugün 6.30 kalktım uyumaktan başım ağırdı daha uyuyamadım
İş yaptım biraz bende sesiz sesiz yasak makine filan açmak 11 beklemem lazım evimide süpürüp sildimmi tamamdır...
ohhh ne güzel yasakların olması gece 01.00 olurdu yukardaki açardı makineyi küfür haznem gelişti sayesinde neyseki taşındı
İntahap için Mandiş
Bunu yapıp hamile kalan çok varmış bende deniyim dedim bakalım neolcak
İntahabım çok var benim hamilelik için olmazsada inrahıbım geçsin...
Ebeye gittim o dedi iç diye
Bide ebe gümecini kaynat sütle maydonaz bitenedaha ot ama ismini hatırlamadı buharına otur dedi
Sonrada kabak varmış kara kabak onuda yarıya böl sütle kaynat otur dedi
Maydonoz buharı intahabı yumuşatırmış kabak ise çekermiş deniycem bunlarıda ama
Yumurtlama zamanında 10 gün sogan suyu 10 12 14 günde buhar yapıcam 14 gün kabaga oturcam üşenmezsem tabi..
Bizde sifon çekmek bile yasak gece 10 dan sabah 11 e kadar
Makine açmak çamaşır makinesi sifon çekiyorum tabide gerisi yasak
1 KERE çamaşır makinesi açtım yöneticiden uyarı aldımyan dairede bide kaçrım yok malesef bekliyorum..
Günaydın hatunlar
Akşam bende nete bir oturdum amanın 1 de anca kalktım sonra namaz kılayım yatayım dedim olmuş saat 2.
Akşam cimcime ye rast geldim ve cimcimenin kapattığı son topiğe şahit oldum.
Çok eğlendim valla terapi oldu resmen
Birde geçen akşam hocalar sahur saatleriyle ilgili açıklama yaptı. bütün iller sahuru 50 dk önce yapıyormuş. YAklaşık 1 saat fazladan oruç tutuyormuşuz
Hakketen önceden sabah namazına kalkardık ve namaz okunduktan 1-1,5 saat sonra hemen güneş doğardı.
Babamda diyor ramzandan önce namazlar 1 saat önce okunurdu. Sabah namazlarını ezanla erkenden kılmayın hocalr uyardı valla ezan yaklaşık 1 saat erken okunuyormuş.
Sabah imamlar ezanı okuyup hatime başlıyorlarmış 1 saat sonra da namaz kıldırıyorlarmış.. AMan dikkat edin bayanlar...
niye öyle şey yapılıyormuş ki ben anlamadım olayı susukun
cimcime ne yapmış ne demiş hangi topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?