Arkadaş bu cimcimede ne azgın gacı yav
Kocasına güç kuvvet versin Mevla
Her girdiği konuyu kapatıyoBaktım 8 sayfa gitmişler anca bide kendine Yandaş bulmuş Ceyar
o daha beter
İyi bişeymi kötü bişeymi bilemedim
Banada öyle geldi mandiş denemedim o nedenle
Dr sordum yap zararı olmaz faydasıda olucagını sanmam dedi
Bende yapım bari dedim ne olur ne olmaz
Bi tanıdıgım varda onada asla çocugun olmaz dediler yumurtaları taşlaşmış
Onu yaptı kadın 3. dogurdu
Herşeyde bi sebep vardır belki benim sebebim bu olur
Ama ters zamanda başladım bayrama denk geliyo nasıl yapcam bilmiyim..
günaydın gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
paris bebiş ne alemde,, ya çizelge gitmiş ne kadar olduğunu görüyoduk bebtonun,,,,
hee şu fantazileri çok derin konulara giriyor oda iyi de ban yemiyor sadece konu kapatılıyor
inşalalh canım Allahım gönlüne göre versin
bebiş bugün iyi teyzesii kendimi iyi hissediyorum
He kı çizelgeyi ben kaldırdım yanlıştı oradaki çizelge tokturdan iyice öğreniyim kaç haftalık olduğunu ekleyecem yine teyzişkosuuu
Gel seni bi öpem içimden geldiiii
ayy kuzum öp tabi arkadaşım benim keşke yanında olsamda elimi karnına koyabilsem,,,
ayyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmmmmmmZaten kilo almışım sanırsam tartılmadım ama şimdiden göbüş çıktı
yok kıs o hiç takmaz kilolarımı hatta bana kilo al diyip duruyodu hamilelik öncesinde falan... ben yok diyodum ama şimdi mecbur alınacak :97: o yönden rahatım eşim beğenmez falan diye düşünmüyorum her halimle sefiyo kereta:97:bebek için alınan kilolara can kurban,, olsun varsın,,, ne o eşin beğenmez mi yoksa =))
Parisim kilolarını dert etme. Bebek için sağlığına dikakt et. Kilo alacaskın bu normal zaten ama kendine kot akoy mesala 10 kilo alıcam de. fazla almayacağım de. 10 kilo normal sanıırm.
bebek olsa olsa 6 kilo aldırır. sende fazladan 4 kio alırsın. bebek doğunca fazla olan 6 kilon gidecek zaten.
kaldı 4-5 kilo onuda bebk peşinde koşmaktan verirsin sanırım
Pariscim sev o minik göbüşü çünkü onun içinde senden ve sevdiğin adamdan bir parça var.
Allah sana tattırdığı o mutluluğu bizlere de tattırsın ...
Bekar olmama rağmen anne olmayı gerçekten çok isterdim. Hayaller kurarım bazen.. etrafımda dolanan bir ufaklık ...
Mutluluğunu paylaşıyoruz Allah nazarlardan korusun
bende iyiyim mandişimm kış gelsinde senden bol bol yicemiiim parisim sen nasılsın canım
günaydın şekerlerim napaysunuz,parisim miniğimiz nasıl:80:
günaydın şekerlerim napaysunuz,parisim miniğimiz nasıl:80:
Bende ona şaşırıyorum Ban yemiyo ban yemişmi diye baktım özellikle cimcimeye
Parisim Çatlak için vardı sayfalar baya çözüm üretmişler kızlar bi bak istersen
İnşallah olmaz bünyeye görede değişiyo tabi
Benim 2 ablamında çatlagı yok mesala dogum yaptılar
Ben dogum yapmadığım halde belimde var.
Bebişin sağlıklı olsunda dert etme canım bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?