Ölümüne Geyik Topiği :-))

Banada öyle geldi mandiş denemedim o nedenle
Dr sordum yap zararı olmaz faydasıda olucagını sanmam dedi
Bende yapım bari dedim ne olur ne olmaz
Bi tanıdıgım varda onada asla çocugun olmaz dediler yumurtaları taşlaşmış
Onu yaptı kadın 3. dogurdu
Herşeyde bi sebep vardır belki benim sebebim bu olur
Ama ters zamanda başladım bayrama denk geliyo nasıl yapcam bilmiyim..

Konu +18 de isteksizlik adı altında konu açtılar ... normal seyrinde giden bir topikten başka bir tıopiğe çağrıda bulunaraktanç Kendi açtıkları topiği kapattılar..

hee şu fantazileri çok derin konulara giriyor oda iyi de ban yemiyor sadece konu kapatılıyor

inşalalh canım Allahım gönlüne göre versin

paris bebiş ne alemde,, ya çizelge gitmiş ne kadar olduğunu görüyoduk bebtonun,,,,

bebiş bugün iyi teyzesii kendimi iyi hissediyorum

he kı çizelgeyi ben kaldırdım yanlıştı oradaki çizelge tokturdan iyice öğreniyim kaç haftalık olduğunu ekleyecem yine teyzişkosuuu

gel seni bi öpem içimden geldiiii

hee şu fantazileri çok derin konulara giriyor oda iyi de ban yemiyor sadece konu kapatılıyor

inşalalh canım Allahım gönlüne göre versin

Cimcime çok eğlendirdi sağ olsun. Allah kocasına güç kuvvet versin. ceza almıyor ... Kısaca konu kapatıcı gidiyor ve konuyu kapatıyor... En komiğide şeydi Kazene yaklanmadna gidebildiğimiz yere kadar gidelim cümlesiydi.

Normal bir konuyu bile yoldan çıkartıp kapatabiliyorlar.. ben neden güldüm aslınd asevmem o tarz sohbetleri ama cimcime beni güldürüyor +18 atılan bir konuya bakıyordum yine cimcime var. aa sonra o ceyyar var. konu bir anda +18 oldu. akşam ki 2. +18 konusu oldu

3 topikte gezen ve gezdiği 2 topiği kapatan cimcimeyi ebrik etmek istiyorum. Nerden buluyor bu enerjiyi. Afrodizyak felan mı alıyor ne. gece gece çoştu valla

ayy kuzum öp tabi arkadaşım benim keşke yanında olsamda elimi karnına koyabilsem,,,

Parisim kilolarını dert etme. Bebek için sağlığına dikakt et. Kilo alacaskın bu normal zaten ama kendine kot akoy mesala 10 kilo alıcam de. fazla almayacağım de. 10 kilo normal sanıırm.

bebek olsa olsa 6 kilo aldırır. sende fazladan 4 kio alırsın. bebek doğunca fazla olan 6 kilon gidecek zaten.

kaldı 4-5 kilo onuda bebk peşinde koşmaktan verirsin sanırım

Pariscim sev o minik göbüşü çünkü onun içinde senden ve sevdiğin adamdan bir parça var.

Allah sana tattırdığı o mutluluğu bizlere de tattırsın ...

Bekar olmama rağmen anne olmayı gerçekten çok isterdim. Hayaller kurarım bazen.. etrafımda dolanan bir ufaklık ...

Mutluluğunu paylaşıyoruz Allah nazarlardan korusun

bebek için alınan kilolara can kurban,, olsun varsın,,, ne o eşin beğenmez mi yoksa =))
yok kıs o hiç takmaz kilolarımı hatta bana kilo al diyip duruyodu hamilelik öncesinde falan... ben yok diyodum ama şimdi mecbur alınacak :97: o yönden rahatım eşim beğenmez falan diye düşünmüyorum her halimle sefiyo kereta:97:

evet canım heç kilo takıntım yok valla dediğin gibi bilinçli bi şekilde alırsam kiloları vermeside kolay olur ilerde. şuan tek düşündüğüm inşallah çatlak olmaz:18:

he valla iş -ev -bebek derken bayacana bi kilo veririm zaten:83:

canımmm inşallah Rabbim sanada yaşatır bu duygularıı.. isteyen herkese yaşatsın annelik dugusundan kimseyi mahrum bırakmasınn Allahım.. Aminnnnnnnn

iiim parisim sen nasılsın canım
bende iyiyim mandişimm kış gelsinde senden bol bol yicem
günaydın şekerlerim napaysunuz,parisim miniğimiz nasıl:80:

hoşgeldin buycum
minik iyi teyzesii büyüyo inşallah içerde:97:
bayram sonrası gösterir umarım kendini:97:

Bende ona şaşırıyorum Ban yemiyo ban yemişmi diye baktım özellikle cimcimeye
Parisim Çatlak için vardı sayfalar baya çözüm üretmişler kızlar bi bak istersen
İnşallah olmaz bünyeye görede değişiyo tabi
Benim 2 ablamında çatlagı yok mesala dogum yaptılar
Ben dogum yapmadığım halde belimde var.
Bebişin sağlıklı olsunda dert etme canım bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş

inşallah bende halalarıma çekerimde bendede olmaz:97: onlarda hiiiç yok

canım hep dua ediyorum Allahım sizlerede versin bebiş bir an önce hamile kalın Allahın izniyle hatta hemen hamile kalınki burada birbirimizden fikir alışverişi yapalım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…