Ölümüne Geyik Topiği :-))

yükselenin ne peki cimcime

burcum başak,yükselenim ASLAN,ay burcum KOÇ..benim karakterim 3ünün karmasıymış astroloji böyle diyor,,çünkülüm koç ve aslan daha ağır gelormuş..ateşim aslan ve koçtan belliyani,başaktanda olmayan utangaçlığımı almışım he bide alıngan yay burcu özgür burç sade burç kafa burç severim yayları

way be bütün ilgi cimcimeye yoğunlaşmışşş (seni kıskanıyo muyum ne)

şaka şaka,,,biri dediki ben sana rakip olurum bende istekliyimdir....hımmm dedim kaç yıllık evlisin=3
zamanla sınırlı olmaz ben sana başka soru soriyim
kaldı

ilgi alaka bahane muhabbet olsun koyu kafa neree biz oraa dustuumbide şu bilgisayar uyuzluk yapmasa tam süper olacak

Son düzenleme:
Cimcime sakin ol kapatma topiği sil çabuk yazdıklarını yakalanmadan

Son düzenleme:
cimcime kabiliyet meselesi seninki, huysuz virjin gibi..cinsellik bizim için hep bir tabuydu öyle yetiştik nebileyim..ama çok gülüyorum huysuzada...sende temiz kalplisin bence..

ay daha yeni gördüm yazını tatlım...heee doğru huysuz virjine acık beniziyom galiba...ben benim kocayı 5 dk beklerim geldi geldi gelmdi bahçivanla...!!orayı duydum kopmuştummsaolasın tatlım kalbim temizdir kimse için kötü düşünmem içim dışım birdir heleki böyle yerlerde...allahtan utangaçlığım var yoksa normaldede paylaşsam bunları varya kociş beni bir cinnetiylen halleder

mükemmel ev hanımı olamam belki ama kocişime sıkıntısız bunalımsız bir eş olabilririm...

Son düzenleme:
mükemmel bir ev hanımımısınız diye konu var kızlar...
ben orta şekerliyim...
ama kızkardeşimle eltisi yarışıyo yemek konusunda:86::86::86:

başağım ben bacım ama yükselenimi bilmiyommm

Başaklar en zor burçlardan biriymiş aslında. İkizlerim ben .ikisini de aynı gezegen yönetirmiş. Ama Başaklar işkolik olurlarmış. Çok güzel yemekler yaparlar. Mutfağına yabancı kimse girmese daha bir mutlu olur.

eltisi evde börek ekmek,mantı,herşeyi yapıp getiriyomuş kızkardeşimin kocası ne becerikli demiş..kıskanmış kardeşimde...

mükemmel ev hanımı olamam belki ama kocişime sıkıntısız bunalımsız bir eş olabilririm...
ayy canım erkeklerde bazen yorgun olurki eşim mesela iş konusunda prensipli oğlak burcu ...ben hep pozitif olmaya çalışırım ama

benim ay burcumda yengeçmiş. Yengeçler geçmişleriyle fazla yaşarlarmış. Hassas alıngan olurlarmış. Rüyalarında hep eski evlerini görürlermiş.. benim Duygularımı bir yengeç yönetiyor.. O yüzden alnganım ben. O yüzden bazen duygu yüklü hüzünlü oluyorum sanırım

ayyy beni söyledin mutfagımda biri varsa elim ayagıma dolanıyo sabitlenemiyorum işe ondan istemeyiz yoksa kıskanmak çekememezlik felan değil...ama zor değiliz yaa zormuyuz..bizi anca boğalar anlar bide balık ve oğlaklarama boğa olsa dahada iyi olurikizler asıl zor derler...kız sen terazi değilmiydin..ben yanlış hatrladım galiba:44:ikizler komşum var ayak uydurmakta okadar zorlanıyorumki çok yoruluyo beynim onun anında bi öyle bi böyle feleğim şaşıyo valla

ayy canım erkeklerde bazen yorgun olurki eşim mesela iş konusunda prensipli oğlak burcu ...ben hep pozitif olmaya çalışırım ama

Bir noktada eşinin yaptığı birşeye alındın eşini nasıl affedersin cry... Merak ettim.. Kolay affadermisin yoks asüründürürmüsün:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…