Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet canım ya bazen bir melankoli esir alıyo beni ... sebepsiz bunalıyorum ... o zaman anlıyorum ki alışveriş vaktim gelmiş :) antidepresan yerine bi kaç ıvır zıvır alınca bi şeyim kalmıyo

aaa tanıdıkmış kız benden benden

mükemmel ev hanımı olamam belki ama kocişime sıkıntısız bunalımsız bir eş olabilririm...
idolümsün,,,,

aynı ben ya ben işte,,,

Bir noktada eşinin yaptığı birşeye alındın eşini nasıl affedersin cry... Merak ettim.. Kolay affadermisin yoks asüründürürmüsün:44:
canım ben affediciyimdir zaten kin tutmam hiç..bizim küsmemiz 10 dakika

oğlak farklı canım o zaten fikirleri bile tezat oluyo bazen...allahtan siz anlaşan çiftsiniz..maşşş maşşş
saol canım eşim emlakçı..
o böyle her kadına bakan biri değil birde öyleleri var malum ama oğlak burcu ailesine bakar ve bağlı olur..ama dengeyi kurrsan biraz inatçı bir burç..

Aslında ikizleri çözmek zordur. zaman zaman ben bile kendimi çözemiyorum. belki kendi içimizde kendimizi zaman zaman kısıtlıyoruz. hem mantık hem duygu işin içindeyse hangisini dinleyeceğimi şaşırabiliyoruzdur.

ben ikilemde kalırım mesala ...sabit bir fikir yürütmen. Malesef baze kolay ikna olabiliyorum... en sevmediğim özelliğim sanırım saflıktanmıdır bilmem. herkesin kendi içinde haklı olduğunu düşünmem.

Biraz çocuk ruhu barındırıyorum sanırım. hemen ikna oluyorum.. yazıktır deyip vicdan yapabiliyorum...

Zihinlerimiz çok karışık olabiliyor. Oda sanırım hızlı düşünmekten ... aynı anda 10 şeyi bir anda düşünme gücünden. Bazen halar karışabiliyor. zihnimiz dinlenginse zorun yok. Ama Çelişkeye düşecek güvensiz ortam oldumu ...

Bir ikizlerin dengesi şaşıyor işde..

Malesef bu dnegesizliğimi kabul etmeliyim. Dengemi bozanlar utansın ne diyim

canım ben affediciyimdir zaten kin tutmam hiç..bizim küsmemiz 10 dakika

Amanın o zaman benim sevdiğim adam bir akrep.. Beni yay burcuyum diye uyutuyormu ne... Akrep olmamana çok sevindim demiştim ..sanıırm sakladı benden bir akrep olduğunu...

Amanın benim en korktuğum burçtur akrep.

Dargınmıyız barışıkmıyız ayrımıyız çözemediğim akrep..

evet canım ya bazen bir melankoli esir alıyo beni ... sebepsiz bunalıyorum ... o zaman anlıyorum ki alışveriş vaktim gelmiş :) antidepresan yerine bi kaç ıvır zıvır alınca bi şeyim kalmıyo
minik evet alışverişte deşarj oluyo insan ..ben çok severim..kıyafet almayı...

canım akrepse babam ve kızkardeşim akrep burcu çok zor bir burç inşallah akrep değildir canım

kızım akrep benim de ... her istediği kendi istediği zaman ve şekilde olsun istiyor.. gelişim özelliğidir diye umutlanıyorum ben de ... bakalım görücez artık...

canım akrepse babam ve kızkardeşim akrep burcu çok zor bir burç inşallah akrep değildir canım

Sürekli ben biraz kin tutarım. kolay affetmem derdi. Biraz da nasıl derler ... :78:. o yüzden akrep burcunu anlatıyordu sanki. ikisinin ortası .. ailesine aşırı düşkünde .. onalra göstermesede içden bağlılığı vardı.

Çok kıskancım derdi..

Saat biraz geç olsunakşam ezanına yakın.. bakkala gideyim hemen kıskanırdı.. açıkça söylemesede kızardı sen niye giidyorsun diye...

hürrem seninkinin sıkıntısı nedir merak ettim yakın olsanız bence daha bağlı olurdu sana ama bu mesafe ve annesinin baskısı ilişkinizi bozmuş olabilir.. erkekler biraz kalın kafalı olduklarından..

cimcime kıs bayrama ne giyiceksin alıcakmısın vbir şey hı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…