- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
benim ay burcumda yengeçmiş. Yengeçler geçmişleriyle fazla yaşarlarmış. Hassas alıngan olurlarmış. Rüyalarında hep eski evlerini görürlermiş.. benim Duygularımı bir yengeç yönetiyor.. O yüzden alnganım ben. O yüzden bazen duygu yüklü hüzünlü oluyorum sanırım
ayy canım erkeklerde bazen yorgun olurki eşim mesela iş konusunda prensipli oğlak burcu ...ben hep pozitif olmaya çalışırım ama
aaa tanıdıkmış kız benden benden
idolümsün,,,,mükemmel ev hanımı olamam belki ama kocişime sıkıntısız bunalımsız bir eş olabilririm...
Başaklar en zor burçlardan biriymiş aslında. İkizlerim ben .ikisini de aynı gezegen yönetirmiş. Ama Başaklar işkolik olurlarmış. Çok güzel yemekler yaparlar. Mutfağına yabancı kimse girmese daha bir mutlu olur.
canım ben affediciyimdir zaten kin tutmam hiç..bizim küsmemiz 10 dakikaBir noktada eşinin yaptığı birşeye alındın eşini nasıl affedersin cry... Merak ettim.. Kolay affadermisin yoks asüründürürmüsün:44:
saol canım eşim emlakçı..oğlak farklı canım o zaten fikirleri bile tezat oluyo bazen...allahtan siz anlaşan çiftsiniz..maşşş maşşş
canım ben affediciyimdir zaten kin tutmam hiç..bizim küsmemiz 10 dakika
minik evet alışverişte deşarj oluyo insan ..ben çok severim..kıyafet almayı...evet canım ya bazen bir melankoli esir alıyo beni ... sebepsiz bunalıyorum ... o zaman anlıyorum ki alışveriş vaktim gelmiş :) antidepresan yerine bi kaç ıvır zıvır alınca bi şeyim kalmıyo
canım ben affediciyimdir zaten kin tutmam hiç..bizim küsmemiz 10 dakika
minik evet alışverişte deşarj oluyo insan ..ben çok severim..kıyafet almayı...
canım akrepse babam ve kızkardeşim akrep burcu çok zor bir burç inşallah akrep değildir canımAmanın o zaman benim sevdiğim adam bir akrep.. Beni yay burcuyum diye uyutuyormu ne... Akrep olmamana çok sevindim demiştim ..sanıırm sakladı benden bir akrep olduğunu...
Amanın benim en korktuğum burçtur akrep.
Dargınmıyız barışıkmıyız ayrımıyız çözemediğim akrep..
cimcime yine yorumluyorsun burçları benide yorumla yorumla beni
canım akrepse babam ve kızkardeşim akrep burcu çok zor bir burç inşallah akrep değildir canım
HANGİ BURÇTUN TATLIM bide eşin varsa sevdiğinin burcuda olur uyumu anlarıs
hürrem seninkinin sıkıntısı nedir merak ettim yakın olsanız bence daha bağlı olurdu sana ama bu mesafe ve annesinin baskısı ilişkinizi bozmuş olabilir.. erkekler biraz kalın kafalı olduklarından..Sürekli ben biraz kin tutarım. kolay affetmem derdi. Biraz da nasıl derler ... :78:. o yüzden akrep burcunu anlatıyordu sanki. ikisinin ortası .. ailesine aşırı düşkünde .. onalra göstermesede içden bağlılığı vardı.
Çok kıskancım derdi..
Saat biraz geç olsunakşam ezanına yakın.. bakkala gideyim hemen kıskanırdı.. açıkça söylemesede kızardı sen niye giidyorsun diye...
HANGİ BURÇTUN TATLIM bide eşin varsa sevdiğinin burcuda olur uyumu anlarıs
cimcime kıs bayrama ne giyiceksin alıcakmısın vbir şey hı..
tam tersi bende alakasız şeyler yaparak ve gülerek deşarj oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?