Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızım akrep benim de ... her istediği kendi istediği zaman ve şekilde olsun istiyor.. gelişim özelliğidir diye umutlanıyorum ben de ... bakalım görücez artık...

Hafızaları kuvettlidir ... Benim ortaokul ark. vardı. 1 sene okudum .. aradan 15-16 yıl geçmiş beni unutmamış. Sokakta görmüş beni .. ismimi unutmamış. Bir ara düşmüştüm yüzüm yaralanmıştı onu unutmayıp bana hatırlatmıştı.. Bende bana gerçekten aşık sanmıştım.

Arada biri arayıp duruyor. sesini çözebilmiş değilim.. Ama Senede 1 kere beni arayıp aynı ismi soruyor.. Bende yalnış numara diyorum... Arada bir aklına geliyorum sanıırm ... Başka kim aynı numarayı yalnış çevirir senede 1 kere... geçen 3 senede ..3 defa..

cimcime kıs bayrama ne giyiceksin alıcakmısın vbir şey hı..

bu bayram yolup yolup kocamdan kumbarama attım.amaaan ameliyatlarımı olimda dedim zaten kıyafetleri yenileyince giymicem bunları oyüzden olanla yetiniyorum bu bayram ama zaten düğünde aldıklarım vardı onlar yeni onları giyerim her halde

Cimcime o zman bize deyorum yap. Ben ikizler o da sanrım yay-akrep-yengeç yükselenine bakmıştım yengeçti.

Ama hem akrep gibi hem yay gibi..

En çok akrep gibi..

İkizler akrep uyumu sizce çok zor değil mi?

Cimcime o zman bize deyorum yap. Ben ikizler o da sanrım yay-akrep-yengeç yükselenine bakmıştım yengeçti.

En çok akrep gibi..

sultanım ben akrep aşkım yay sana zor oluyordur hep alttan almak

En çok akrep gibi..

zorrr ikizler dedinmi birrr aslan,bir koç,bir terazi daha idealdir akrep bak benm teysem ikizler,akrep eşivar yiyolar birbirlerini..ulu orta enişte dinlemiyo söylüyo ne varsa...bidee annesine çok düşkün olur bu akrep erkekleri(

Son düzenleme:
cimcime nedenki iyi anlaşıyoruz herkes kendini hayatını yaşıyor bizde

sweddy hoşgeldin nasılsın

yokkız anlaşırsınızda yani çok tezat birçift değilsiniz yani...sen daha aktif daha sevecen daha esprili...o daha takıntılı duygusal bunalım sen onu çözersin diorum...ciseeeeeeeeeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…