Ölümüne Geyik Topiği :-))

yokkız anlaşırsınızda yani çok tezat birçift değilsiniz yani...sen daha aktif daha sevecen daha esprili...o daha takıntılı duygusal bunalım sen onu çözersin diorum...ciseeeeeeeeeel

ben onu kendime benzettim ozaman artık duygusal değil romantizmi unuttu benim gibi odun oldu çıktı

Benim akrep ... arkadşalarının yanında benle konuşmaz...

Sweedy sizin aranız nasıl bacım....

ben onu kendime benzettim ozaman artık duygusal değil romantizmi unuttu benim gibi odun oldu çıktı

koop koooopromantik olmasınnarda...şöyle iki çiftetelli attıralım arada rep yapalım eller havaya yapalım tepinelim coşalım tekno muğğğğziiiik diyelim alsın omuzlarına hobbala hobbala kafa olsun adambunalım olmasın yaaaa

nışanlıyken giderdik teyzesine orda teyzesi mutfakta bişeyler hazırlarken biz içerde oyunlar oynardık açardı müziği hobaaa tepin zıpla dur omuzlarına çıkardım taşırsın taşımassın avizeyi düşürmüştük..benmki bir rep yapardı aklınca gülmekten yerlere yatardım :))))

Son düzenleme:
Her lafında annem şöyle der, annem böyle der....

Sakal san yakışıyor bıyık sakal bırak dedim. Annem kestirir demişti.. annesi temizlen artık dermiş...

Benim akrep ... arkadşalarının yanında benle konuşmaz...

Sweedy sizin aranız nasıl bacım....

hımmm genelde ben haklı çıkarım alttan alan genelde kendileridir bazen sorumsuz davranışları beni öldürür bitirir gözümden ateşler fışkırıyo ozaman

Ben yaptım çok zevkliydi bide şarjlı radyo götürdüm ama aşşagısı deniz değildi o başka
Benim burcumda Boğa
Eşimde Balık Tam zıt karakterle birgün elimde kalmazsa iyii

kızlar bugün iş yerime benimki geldi evlilikten falan konuştuk,, hiç bu kadar konuşmamıştık,, tırstım bian,,,,

hımmm genelde ben haklı çıkarım alttan alan genelde kendileridir bazen sorumsuz davranışları beni öldürür bitirir gözümden ateşler fışkırıyo ozaman

bir akrep bir ikizlerden çok zor koparmış.. Birbirlerinin çekim alanına kolaylıkla girebilirlermiş.. ben de bir yerde okumuştum.

bunalım değil benim kocam yaw gezsin tozsun sever
ailesine özellikle anasına bağlı

Ben yaptım çok zevkliydi bide şarjlı radyo götürdüm ama aşşagısı deniz değildi o başka
Benim burcumda Boğa
Eşimde Balık Tam zıt karakterle birgün elimde kalmazsa iyii

boğaamıııııöpeciiim öpeciiim....olmaz deniz olmalıydı amaç -aşşabak !deniz..hooop yukarı yıldız.. deniz yıldız deniz yıldız..aah ah çıkacam kış gelmeden yoksa buranın rüzgari alır götrr beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…