Ölümüne Geyik Topiği :-))

Saol bitanem çok iyiyim sen nasılsın? Bir arkadaşımla dışardaydım bugün işi astım..
Sohbet ettik dertleştik..

Güç buldum onunla...

floke hoşgeldin aramıza..
tatiliniz bitti demek..
umarım güzel geçmiştir...
gerçi sıçan talihsizliğini okudum allah başka sıkıntı vermesin canım..okul sezonuna enerjinizi toplamış başlarsınız artık...

sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!
plajda çıkan 3-5 paramparça ingilizce ile turistlerle atışmam hariç genelde keyifli geçti.
memleketimin amelelerinin çağ atlayışını inceledim,hele bi tanesi vardı ki;en son deniz yatağınla bi rusa saldırıyodu...onu kaydedip youtube'a koymadığım için çok üzüldüm sonnadan!
toplandığımız vakit annatırım hepsini.bana eltimi unutturmayın bu arada:86:.kaşla göz arasında bi de doğuma dahil oldum!bu tatil hakketten ilginçti....:26:

hoşgeldin canım nasılsın tatil bittimi

floke hepsini çok merak ediyorum eltinide

Hoşgeldin flocke can
Merakla bekliyorum anlatacaklarını...

ben arada girp çıktım. Sürekli oturmadım canım. Yarın sabahtan yokum ben.

Herkesi öpüyorum şimdiden öğlen görüşmek üzere İnşallah tabi.

smile larım nerdeeeeeeeeeeeeee smilelarımı geri istiyorum beeeeennnnnnnnnnn

Son düzenleme:
buldum smilelarımı ama bu düzeni sevmedim ben eskisini istiyorum gelişmiş editör daha iyiydii bana ne :84:

amma tatil yaptık be günaydın kızlar,,, bayram nasıl geçti,,, ben anlamadım nasıl geçti,,,

herkese günaydııııııııııııııııııın.....
Mucuk mucuk hoşgeldin flocke can

ne biçim bi değişiklik yapılmış nolmuş bu siteye yaaaa
farklı olmuş evet...Günaydın hayatcan :13:

herkese günaydın şekerlerrr
sende hoşgeldin can..Günaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

Günaydın pariscan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…