- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!floke hoşgeldin aramıza..
tatiliniz bitti demek..
umarım güzel geçmiştir...
gerçi sıçan talihsizliğini okudum allah başka sıkıntı vermesin canım..okul sezonuna enerjinizi toplamış başlarsınız artık...
sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!
plajda çıkan 3-5 paramparça ingilizce ile turistlerle atışmam hariç genelde keyifli geçti.
memleketimin amelelerinin çağ atlayışını inceledim,hele bi tanesi vardı ki;en son deniz yatağınla bi rusa saldırıyodu...onu kaydedip youtube'a koymadığım için çok üzüldüm sonnadan!
toplandığımız vakit annatırım hepsini.bana eltimi unutturmayın bu arada:86:.kaşla göz arasında bi de doğuma dahil oldum!bu tatil hakketten ilginçti....:26:
sağol kriptik-can...gerçekten de enerji depoladım,gerçi ben de tatilin bu kadar uzayacağını düşünmemiştim ama olsun,fazla tatile kim itiraz eder ki he-he?!
plajda çıkan 3-5 paramparça ingilizce ile turistlerle atışmam hariç genelde keyifli geçti.
memleketimin amelelerinin çağ atlayışını inceledim,hele bi tanesi vardı ki;en son deniz yatağınla bi rusa saldırıyodu...onu kaydedip youtube'a koymadığım için çok üzüldüm sonnadan!
toplandığımız vakit annatırım hepsini.bana eltimi unutturmayın bu arada:86:.kaşla göz arasında bi de doğuma dahil oldum!bu tatil hakketten ilginçti....:26:
Flocke gelmiş. Hoş gelmiş.
Sende hoşgeldin hevukcan
Mucuk mucuk hoşgeldin flocke canherkese günaydııııııııııııııııııın.....
ne biçim bi değişiklik yapılmış nolmuş bu siteye yaaaa
sende hoşgeldin can..Günaydınherkese günaydın şekerlerrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?