kıs ne ettim de triplendin gari?günaydınnnnnnnn selammmmm flockesana trip atıyorum yakala lütfen
suskun nasılsın neler oldu varmı değişik birşey moral nasıl
benim smilerim yerli, yerinde flockem. Miillet nerdesiiinizz
oldu valla....yerindeymiş hepsi....deneme-1:
kıs ne ettim de triplendin gari?
günaydınnnnnnnn selammmmm flockesana trip atıyorum yakala lütfen
suskun nasılsın neler oldu varmı değişik birşey moral nasıl
kıs o tam olarak ööle olmadı....bir yıl tatil yapılırmı flocke bir gittin yıl oldu gelmedin elticiğinle kanka oldun bizi unuttun yeni kankalar buldun bizi boşladın triplerdeyimmmmm yıllar geçti gelmedin amaneyyy
parissss teyzesinin bamyası nasılmış neler yapıyormuş memnunmu hayatından bamyam benim
dur hele....bişey kaçırmışım ben genem....Mandişim bende var değişiklik . Ona son birşeyler yazdım. İçimde kalmasın diye söyleyemedikleriime mail ataraktan ruhumu rahatlattım. Sildim numarasını msn adresini. Fotoğraflarını. Hayatımdan çıkardım onu. Çünkü dün bir yerde ona ait yazılar gördüm. Başka bir aşk varmış sanırım kalbinde aslında mail atmayacaktım . Sadece kısa bir veda etmiştim ona ama o yazıları görünce aklım beynim uçtu gitti.
Öfkelendim ... SOnrada tüm olan oalyları değerlendirdim konuşamadığım söyleyemediklerimi kaleme aldım. Son sözlerimi söyledim veda ettim ona . MUtluluk ve başarı diledim.
Şimdide yepyeni sayfa açdım kendime dün akşam uyuyamadım ama şimdi çok daha iyiyim
kıs o tam olarak ööle olmadı....eşimin işi,tatilimizin uzamasına neden oldu.dedi ki sizi önceden bırakiim,iznim başlasın gelirim.şimdi burda kalmanızın bi anlamı yok çünkü ben de çoğu zaman eve gelemicam.iisimi siz gidin,2.5-3hafta sonna ben de aranıza katılırım.çocuklar da bunalmaz dediydi.ii dedim.lakiiiin;işi uzadı izin alamadı.goncagülüm alanya yerine ankarada buldu kendini.3hafta olan süre uzadı 5 haftaya!sonna geldi iznini aldı.3haftada onun tatili derken,oldu tatil 8 hafta!!!!
elti-cana gelince,bol atışmalı,tehditli muhabbetler yaşadık.en son takıştığımızda hatun doğuruverdi!
Mandişim bende var değişiklik . Ona son birşeyler yazdım. İçimde kalmasın diye söyleyemedikleriime mail ataraktan ruhumu rahatlattım. Sildim numarasını msn adresini. Fotoğraflarını. Hayatımdan çıkardım onu. Çünkü dün bir yerde ona ait yazılar gördüm. Başka bir aşk varmış sanırım kalbinde aslında mail atmayacaktım . Sadece kısa bir veda etmiştim ona ama o yazıları görünce aklım beynim uçtu gitti.
Öfkelendim ... SOnrada tüm olan oalyları değerlendirdim konuşamadığım söyleyemediklerimi kaleme aldım. Son sözlerimi söyledim veda ettim ona . MUtluluk ve başarı diledim.
Şimdide yepyeni sayfa açdım kendime dün akşam uyuyamadım ama şimdi çok daha iyiyim
parisim hoşgelmişsen....allah tamamını erdirsin,oğluşun mu oluyo?mandişş teyzesii bamyan çok iyi maşallah doktora gittik geçen hafta kalbi atmaya başlamış uğraşıyoruz işte bacım özledim siziii yaaa
ama o daha fasulya gibi teyzesi uyuyordur annacığının kucağında
parisim hoşgelmişsen....allah tamamını erdirsin,oğluşun mu oluyo?
dur hele....bişey kaçırmışım ben genem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?