Slm hatunlar
Flockem sakın ama sakın elini sürerse eline bi pat yap eşinin
Eşim aldı resmen hastalık yapıyo hergün bostancıya ugruyo çünki uçurtmak çok zor eşim kaldırırken kırdı Tam 5 tane var
2 tanede araba fiyatları ne derseniz kıçı kırık oyuncak arbalar helikopterlerin tanesi binlira
Tavsiye etmem ben en iyi hediye üstüne isim yazılı odundan bir kültabagı
Ben öyle yaptımdaHatırlamadı çünki sağolsun bende bildiğimde 2 liralık bir kültabagı aldım 1 lirayada üzerine isim yazdırdım hem ben mutluj oldum cebimden para çıkmadı hemde hediye alarak onu sevindirdim sanırm..
hoşgeldin parisim ve bamyam
artık ben geldim deme biz geldik de parisim ve bamyam
günaydın mandalinam,açıkcası hiç adilane olmamış gibime geliyo.çoğu birbirini tanıyo yaf....6 oyum olmuş kim verdi okadar bana yaa şaşırdım 3 kişiyi tahmin ediyorum da diğerleri kim acep
ayy he kıııııııııı biz olduk artıkkk.. unutuyom
günaydın mandalinam,açıkcası hiç adilane olmamış gibime geliyo.çoğu birbirini tanıyo yaf....
ama bizi tanıyan varmış flocke bak sıfır da kalmadık
ben annamam.hepsi aynı gruptan bunnarın.....
valla hayat-can ben yatağa amele sümüğü gibi yapışıyom.nası yatıyosam ööle de kalkıyom.bazen uyuyup uyumadığımı bile çözemiyom onca saat....anlat hele sen ne görüyon rüyanda?kızlar siz bi gecede kaç tane rüya görüyosunuz ya,,,, ben bir sürü şeyler görüyorum hergün,,,,
kendimizi tanıtsak mı acep?
merhaba ben flocke,egeden katılıyom.evli ve iki çocuk sahibiyim.tiyatroya gitmekten ve klasik müzük dinlemekten keyf alıyom,pardon alıyorum.boş zamanlarımda kitap okumayı ve yardım kuruluşlarında dolanmayı severim.hatta kitap elimde yardımlara katılırım,o denli yane....eeeee yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyom,pardon,diliyorum...
flocke hiç merak uyandırıcı olmadı bence daha gizemli daha ucundan göster ama verme misali anlatım iyi olabilir
kızlar siz bi gecede kaç tane rüya görüyosunuz ya,,,, ben bir sürü şeyler görüyorum hergün,,,,
günaydın lady'm,sağol seni sormalı,böcük nası?günaydın kızlar nasılsınız
napiim?venedik maskesinle mi katıliim?
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?