Ölümüne Geyik Topiği :-))

heee benimki de görüntülü foruma bi müsaade ederdi ki sorma!resmi bile ne taklalarla ekledim hatırlamıyon mu?bööle bişey olsaydı bu benim son görüntüm olabilirdi,ya da sonna görüntüm değişebilirdi...

hatırlamıyorum çünkü ben seni görmedim

izin işi hiç aklıma gelmedi bak görüntülünün zararları olarak kırık kol mor göz vakalarınıda ekleyebiliriz

bu arada aklıma takıldı,burcunun evinde pc yoktu...işten mi çıktı acep?:26:

hatırlamıyorum çünkü ben seni görmedim

izin işi hiç aklıma gelmedi bak görüntülünün zararları olarak kırık kol mor göz vakalarınıda ekleyebiliriz
iyi de mandalinam,1.ye maldivlerde 2 haftalığına tatil filan vermiyolar ki....ne diye kafamı gözümü kırdırtayım,değer mi acep?

bu arada aklıma takıldı,burcunun evinde pc yoktu...işten mi çıktı acep?:26:

burcu işten çıkcam diye birşey demedi ama son zamanlar forumun hareketsiz oluşundan canı sıkılıp az giriyordu nadir giriyordu ulaşabilcek kontak adresi telefon numarası filan yokmu sende flocke
inşallah kötü birşey yoktur

iyi de mandalinam,1.ye maldivlerde 2 haftalığına tatil filan vermiyolar ki....ne diye kafamı gözümü kırdırtayım,değer mi acep?

öyle deme flocke son zamanlar moda oldu baksana hangi haber kanalını açsam kocasının dövdüğü bıcakladığı kadınlar karşıma çıkıyor şöhret oluruz

tek bağlantım burasıydı onunla....pat diye gitmez o,en azından haber verirdi bi müddet girmicam ben filan diye....o yüzden merak ediyorum onu...dediğin gibi,inşallah bi aksilik olmamıştır...

tek bağlantım burasıydı onunla....pat diye gitmez o,en azından haber verirdi bi müddet girmicam ben filan diye....o yüzden merak ediyorum onu...dediğin gibi,inşallah bi aksilik olmamıştır...

son geldiğinde sordum ne zamandır yoksun arada geliyorsun birşey mi var diye ama sadece selam verip tekrar gitti görmedi sanırım

eline klavye geçirirse girer mutlaka....belki izne neyin ayrılmıştır...

son giriş tarihine baktın mı flocke o kadar uzun izine çıkacağını sanmıyorum dediğin gibi işten çıkmış olabilir yada işyeri eğitime filan başka şehire yada başka yere yollamışta olabilir

yapmıştır birşeyler yoksa tekme atmaz kesin vardır aralarında bir mevzu

yapmıştır birşeyler yoksa tekme atmaz kesin vardır aralarında bir mevzu
doğru,kim bilir hangi tarihin hangi mevzusunda ona kin bağladı da şimdi daha yeni aklına düşüverdi....anam bununla evlenecek olan adama acıyom valla....bak gene giriyolar birbirlerine.ben gaçıyom mandalinam....

doğru,kim bilir hangi tarihin hangi mevzusunda ona kin bağladı da şimdi daha yeni aklına düşüverdi....anam bununla evlenecek olan adama acıyom valla....bak gene giriyolar birbirlerine.ben gaçıyom mandalinam....

kolay gelsin flocke bencede yazık damata önceden imzalı sözleşme yap noterde everirken

günaydın hanımlaaarrrr...

erken dağılmışsınız bugün...

Son düzenleme:
öyle olmuş mandişim ama tatilin son demlerinin son keyiflerini sürüyoruz...

uyku ile uyanıklık arası yatak keyfi yaptık oğluşumla sonna kahvaltı faslı derken bu saatleri buluyor işte...

kızlar siz bi gecede kaç tane rüya görüyosunuz ya,,,, ben bir sürü şeyler görüyorum hergün,,,,

ben eskiden çok görüyodum bu aralar azaldı..ne ekşınlar yaşıyodum rüyalarda

ama dünki rüyamda ağaçtan elma ve armut koparıp yiyordum:97: ne demekki yorumlayabilirmisiniz kıslarrrrrrrrrrrrrr
elma ekşimsiydii ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…