heee benimki de görüntülü foruma bi müsaade ederdi ki sorma!resmi bile ne taklalarla ekledim hatırlamıyon mu?bööle bişey olsaydı bu benim son görüntüm olabilirdi,ya da sonna görüntüm değişebilirdi...hımm olabilirdi ama görüntülü forum icat edildiğinde denersin bu yöntemi gerçi görüntülüde iyi olmaz insan pc başında bir taraftan oyacak madeni bir taraftan yazacak o anda birileri seni izlerse nasıl oysun gerçi bende karşı banktaki adamı izliyorum ama o rahat şuan
heee benimki de görüntülü foruma bi müsaade ederdi ki sorma!resmi bile ne taklalarla ekledim hatırlamıyon mu?bööle bişey olsaydı bu benim son görüntüm olabilirdi,ya da sonna görüntüm değişebilirdi...
iyi de mandalinam,1.ye maldivlerde 2 haftalığına tatil filan vermiyolar ki....ne diye kafamı gözümü kırdırtayım,değer mi acep?hatırlamıyorum çünkü ben seni görmedim
izin işi hiç aklıma gelmedi bak görüntülünün zararları olarak kırık kol mor göz vakalarınıda ekleyebiliriz
bu arada aklıma takıldı,burcunun evinde pc yoktu...işten mi çıktı acep?:26:
iyi de mandalinam,1.ye maldivlerde 2 haftalığına tatil filan vermiyolar ki....ne diye kafamı gözümü kırdırtayım,değer mi acep?
tek bağlantım burasıydı onunla....pat diye gitmez o,en azından haber verirdi bi müddet girmicam ben filan diye....o yüzden merak ediyorum onu...dediğin gibi,inşallah bi aksilik olmamıştır...burcu işten çıkcam diye birşey demedi ama son zamanlar forumun hareketsiz oluşundan canı sıkılıp az giriyordu nadir giriyordu ulaşabilcek kontak adresi telefon numarası filan yokmu sende flocke
inşallah kötü birşey yoktur
tek bağlantım burasıydı onunla....pat diye gitmez o,en azından haber verirdi bi müddet girmicam ben filan diye....o yüzden merak ediyorum onu...dediğin gibi,inşallah bi aksilik olmamıştır...
eline klavye geçirirse girer mutlaka....belki izne neyin ayrılmıştır...son geldiğinde sordum ne zamandır yoksun arada geliyorsun birşey mi var diye ama sadece selam verip tekrar gitti görmedi sanırım
eline klavye geçirirse girer mutlaka....belki izne neyin ayrılmıştır...
evde var ya,kıyamet kopuyo genem.....kaynanam full aktiv genem bugün....
hiç üşenmeden kalktı,hiç bi sebep yokken öbürünün odasına girdi.'nereye gidiyosun?'dedim 'işim var.'dedi.sonna niyeyse oğlum bağırdı.gitmiş çocuğa bi tekme sallamış içeride!yediler birbirlerini....ne yapıyor ki minnicik hanım
hiç üşenmeden kalktı,hiç bi sebep yokken öbürünün odasına girdi.'nereye gidiyosun?'dedim 'işim var.'dedi.sonna niyeyse oğlum bağırdı.gitmiş çocuğa bi tekme sallamış içeride!yediler birbirlerini....
doğru,kim bilir hangi tarihin hangi mevzusunda ona kin bağladı da şimdi daha yeni aklına düşüverdi....anam bununla evlenecek olan adama acıyom valla....bak gene giriyolar birbirlerine.ben gaçıyom mandalinam....
yapmıştır birşeyler yoksa tekme atmaz kesin vardır aralarında bir mevzu
doğru,kim bilir hangi tarihin hangi mevzusunda ona kin bağladı da şimdi daha yeni aklına düşüverdi....anam bununla evlenecek olan adama acıyom valla....bak gene giriyolar birbirlerine.ben gaçıyom mandalinam....
günaydın hanımlaaarrrr...
erken dağılmışsın bugün...
kızlar siz bi gecede kaç tane rüya görüyosunuz ya,,,, ben bir sürü şeyler görüyorum hergün,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?