Ölümüne Geyik Topiği :-))

kısçeler burcum senelik izne çıkmış...

ohhh tatil yapıyomuşşş yanee....

canım bizde şey derler hamile bi bayan rüyasında bi şeyler yiyosa onu gerçekten canı istemiştir yada bebeğin canı istemiştir ve onu allah o kişiye rüyasında yediriyodur,,,, iyi güzel bi rüya yani ,,, =))

ayyyyyyyyyy geçen bi kaç gün önce eşime armut olsada yesek demiştim ama canım istememiştii belkide o girmiştir rüyamaaa:97:

Slm ben geldim ama kimse kalmamış.
Tansiyonum düştü sanırım ii değilim hiçç
Bende dün fena bir rüya gördüm görmem aslında çokk nadir
Mutfak dolabı üstüme düşüyodu birilerine ulaşmaya çalışıyodum
Herkes evimin kapısındaydı ama kimse beni hastaneye götürmüyodu

pariiiissss avatarın çok tatlı olmuş,,,,

hevukum allah hayırlara çıkarsın inşallah kafana taktığın bişey mi var,,, sıkıntı gibi yorumladım ben,,,

hevukum allah hayırlara çıkarsın inşallah kafana taktığın bişey mi var,,, sıkıntı gibi yorumladım ben,,,

sağol hayatcımmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimde çok hoşuma gittiiiiiiiiiiii:97:

yaaa resim koyamıyoruuuum yani koydumda göremiyoruuuuuuum please help meeeeeeeeee :95:

sanırım profiline koymuşsun resmii birde avatar resmini değiştir diye bir yer oraya koyarak dene birde canım

Şuanda sıkıntım yok Allah'a şükür ama gelir biyerden bişeler
İnşallah hayırlara gitsin ama kafam kanıyordu gözlerimi açamıyordum kandan tabaklar filan kesmişti kan rüyayı bozar derler
Hayırlısı olsun..

evet canım ben de kan rüyayı bozar diye biliyorum,,, hayır olsun,,,

oyyyy kızlar ben kocama ne alacammmm

Aklıma bişi gelmiyo valla değişik olsun istiyorsun değilmi
Kıyafetten mutlu oluyo benim eşim alınca
Saat olabilir anlamlı bir hediye
Sonra evde jestler yaparsın bide oldu bitti...
Hiç bir fikrin yokmu şu alsam bunu alsam dediğin belki sevdigi şeyleri gözden bidaha geçirsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…