sadece editörlere ne gerek var o zaman kelebeğim?hepsini çıkaralım tek beni oylasınlar,kazanınca da şaşırmış gibi yaparım....editörleri çıkarsak 1. walla...
selamlar,sana da ii geceler iuwe,hoşgelmişsen aramıza....
kedicik nasılsın???ortalıkta dolanıyordum görmedim gari,kusura bakma.napıyosun görüşmeyeli?hoşgeldin flockeee
kıs sorma heç,bi yıldızımız barışmadı gitti onunla...kaderin garip cilvesi,ne vakit bende kayış attırsa elimde ya kaşık oluyo ya çatal...:26:flockem eltinle ilgili actionını okudum koptum kadın kaşıktan yırtayım diye doğurmuş he
kedicik nasılsın???ortalıkta dolanıyordum görmedim gari,kusura bakma.napıyosun görüşmeyeli?
kıs sorma heç,bi yıldızımız barışmadı gitti onunla...kaderin garip cilvesi,ne vakit bende kayış attırsa elimde ya kaşık oluyo ya çatal...:26:
eksik olmaz ki,vallah benim isteğimin dışında oluyo hepsi....iyiyim canım yaa nolsunn bizde aynı sende ekşınlıı günler geçirmişsinnn maşşallahhh
kedicik uyuttun mu yine babiyi
eksik olmaz ki,vallah benim isteğimin dışında oluyo hepsi....
geçmiş olsun abacım :94:... benimde gözümden uyku akıyooo walla sen yatmıyon mu daha...
hade grşrzzzz..:80:. yatmaya gidiyom benbi de accık daha durursam sidik kesemi patlatacamm...
Nezamn geldidiz genem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?