günaydın kedicik,dün pat diye çıkmak zorunda kaldım kusura bakma,benim adam uyandı homurdanıyodu en son....çölde kutup ayısı diyosunn yaniii
bu arada günaydın hatunlar nöörüyonuzz
kesinlikle işaret sayılır mandalinam...sahi;farzet ki çitten altınlar pat diye buldu seni....ilk ne ederdin?işte burası karışık amcayı isterken babayı buldun derler bu duruma benim secretim da amcaya yer yok mirasına yer var hem rüyalarda amca yokki altınlar var paralar var buda bir işaret olmalı
çölde kutup ayısı diyosunn yaniii
bu arada günaydın hatunlar nöörüyonuzz
işin sırrı:güven ve şüpheye düşme
işte burası karışık amcayı isterken babayı buldun derler bu duruma benim secretim da amcaya yer yok mirasına yer var hem rüyalarda amca yokki altınlar var paralar var buda bir işaret olmalı
peki kedicik sööler misin 'para parayı çeker'deyiminde neden benim cüzdanımdan çıkan ilk parayı diğerleri takip eder?hatta bu işlem cüzdan boşalana kadar sürer?ben neden hep kronik parasızlık içinde kıvranıyom?kim çekiyo lan benim paramı?para parayı çeker derler ya çokk doğru paran varsa çekebilir yoksa evde varsa tek çeyrek altını salla bu aralar pek para ediyo zatii
geçenlerde zengin bi kadın olmuştu evde milyon dolarlık antika eşyaları vardı naptı dediki koç ailesinin hanımına git istediğini al bide koç vakfına bağışladı parasını bize vereydi ne güzel olurdu
kesinlikle işaret sayılır mandalinam...sahi;farzet ki çitten altınlar pat diye buldu seni....ilk ne ederdin?
günaydın kedicik,dün pat diye çıkmak zorunda kaldım kusura bakma,benim adam uyandı homurdanıyodu en son....
evet aynen öyle kedimeri ahh be amcacık gitmeden yap bi kıyak be
günaydın amcanın mirasını bekliyoruz ip ucları var elimizde geleceğine dair
ay ebn vermezdim valla,amcanın bi bildiği var ki ona bırakmamış parayı demi?çok birşey istemiyorum iki tirilyon yeter eski parayla
bir trilyonu dünya turuna çıkardım orada harcardım kalanında 200 tl si ni kredimi kapatırdım 500 tl ye dükkan alırdım geri kalnına bahçekli tek katlı bir ev birde araba alırdım tabi bu istediklerim hep en ucuz yollu olanından öyle lüks şeyler istemiyorum evde otururum dükkanı kiraya veririm yeter bana dünyayı gezmiş olacam başka ne isteyimki sırada ölümü beklemek olur hiç tanımadığım yiğenim kusura bakmasın amcadan kalan parasını yedim ama yarısını ona bırakıyorum
para parayı çeker derler ya çokk doğru paran varsa çekebilir yoksa evde varsa tek çeyrek altını salla bu aralar pek para ediyo zatii
geçenlerde zengin bi kadın olmuştu evde milyon dolarlık antika eşyaları vardı naptı dediki koç ailesinin hanımına git istediğini al bide koç vakfına bağışladı parasını bize vereydi ne güzel olurdu
peki kedicik sööler misin 'para parayı çeker'deyiminde neden benim cüzdanımdan çıkan ilk parayı diğerleri takip eder?hatta bu işlem cüzdan boşalana kadar sürer?ben neden hep kronik parasızlık içinde kıvranıyom?kim çekiyo lan benim paramı?
olsun canımm adamın homurdusunu çekme hiç çekilmiyo zati...
hadi bakalım inşş.. inanç herşeyin başı inanırrsan yarısını başarmışsınnn derlerr amcanın seni bulacağına inanmışsan yarısını başarmışsınnn geri kalan amcanında seni bulacağına inanması
ama benim hiç şansım yok ki o zaman....dışarıya adım atar atmaz akbaba frekanslar üstüme saldıracaktır o vakit....ne etsem acep,monopoly paralarınla mı cüzdanı doldursam?sonuçta o gerçekle sahteyi ayırt edemez,para paradır onun için.ben de bunun gerçek para olduğuna kendimi inandırırsam,o da frekanslarını değiştirip bana hep para gönderir:86:şöyle ki flocke karşındakinin cüzdanında senin cüzdanından daha fazla para varsa onun çekim gücü yüksek oluyor ama yine bu tezime güvenip cüzdanını tamamen doldurup markete girme onların gizli cüzdanları var demişlerki parayla imanın kimde olduğu belli değil
ay ebn vermezdim valla,amcanın bi bildiği var ki ona bırakmamış parayı demi?
ama benim hiç şansım yok ki o zaman....dışarıya adım atar atmaz akbaba frekanslar üstüme saldıracaktır o vakit....ne etsem acep,monopoly paralarınla mı cüzdanı doldursam?sonuçta o gerçekle sahteyi ayırt edemez,para paradır onun için.ben de bunun gerçek para olduğuna kendimi inandırırsam,o da frekanslarını değiştirip bana hep para gönderir:86:
mandalinam,EVRENİN SIRRINI ÇÖZDÜM!
kimseye çaktırmazdım,çünkü o vakit ben de birilerin ya halası olcam ya teyzesi ya danası....hemen arabayı değiştirir murat131 alırdım kendime....hani durumu çaktırmamak için.kredi borçlarını da kapatmazdım normal mütevazi yaşantıma devam ederdim.yannız tatillerde pamuk toplamak için adanaya gidiyom yalanını atıp maldivlere phuket adalarına filan kaçardım.....bi de orda yat alırdım kendime....sen ne yapardın flocke öyle bir miras kalsa
mezarımamı götürcem flocke ben öldükten sonra bırakacam mecburen birilerine hem benim tanımadığım yiğen amca öldükten sonra doğdu
bunu denemeden çözdüm diyemeyiz flocke ama bu tezini gerçek hayatta bir uygulamaya geçir bakalım deneyler olumlu sonuçlanırsa telif hakkını da alır seminer seminer dolaşır anlatırsın hemde tekrar kazanırsın tüm tvlerde sen şok şok şok flaş flaş haber evrenin sırrını çözen kadın az sonra
ben bu sloganı duyarsam hiç merak etmem hatta yanımda kim varsa ona döner derim ayy evrenin sırrını çözen kadın bizim flocke
peki kedicik sööler misin 'para parayı çeker'deyiminde neden benim cüzdanımdan çıkan ilk parayı diğerleri takip eder?hatta bu işlem cüzdan boşalana kadar sürer?ben neden hep kronik parasızlık içinde kıvranıyom?kim çekiyo lan benim paramı?
çeyreklerin bu kadar değerli olacağını bileydim borçları ödemek için altıncıklarımı bozmazdım ahh ahh kafam kaldık yine amcaya
yaww o kadında kesin benim tanımadığım halamdırda işte oda beni tanımadığından gittii mirasım gitti
şöyle ki flocke karşındakinin cüzdanında senin cüzdanından daha fazla para varsa onun çekim gücü yüksek oluyor ama yine bu tezime güvenip cüzdanını tamamen doldurup markete girme onların gizli cüzdanları var demişlerki parayla imanın kimde olduğu belli değil
hanımlar benim canım benim herşeyim evimin tek evladı dişi kedimi geçenlerde sadece 1 saat bahçeye çıkardım dün ne öğrendim biliyormusunuz annane oluyorum.kaşla göz arası nasıl hamile kaldı.bu suç kimin kızımınmı sapık erkek kedilerinmi yoksa onu bahçeye 1 saat salan benim mi..ben mahallemdeki bu erkek kedileri ne yapayım şimdi..erkek kedi bunu hemen nasıl buldu yoksa benim kızımmı erkek kedileri buldu ayarttı ve ben bunu nasıl göremdimmm..
geçmiş olsun edanur,zamanın behrinde bi irkek kedim vardı,kısırlaştırılmış bi dişi kediye tecavüz etmişti de hayvanın psikolojisi bozulmuş,hayata boş boş bakıyodu....utanç verici bi vaka biliyom ama şu gerçek de var,o kedi benim kedimin haysiyetinle oynamış günlerdir sırnaşıp durmuştu...hanımlar benim canım benim herşeyim evimin tek evladı dişi kedimi geçenlerde sadece 1 saat bahçeye çıkardım dün ne öğrendim biliyormusunuz annane oluyorum.kaşla göz arası nasıl hamile kaldı.bu suç kimin kızımınmı sapık erkek kedilerinmi yoksa onu bahçeye 1 saat salan benim mi..ben mahallemdeki bu erkek kedileri ne yapayım şimdi..erkek kedi bunu hemen nasıl buldu yoksa benim kızımmı erkek kedileri buldu ayarttı ve ben bunu nasıl göremdimmm..
ama o vakit sayende çözmüş oluyom sırrı ööle değil mi?sen o rüyayı görmesen,biz amcanın muhtemel ekonomisi hakkında konuşmasak konu çekim gücüne bağlanmaz ben de sırrı çözemezdim ööle değil mi?
flocke&co imzası ataruk her yere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?