Ölümüne Geyik Topiği :-))

pohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kesin bende olsam inanırmışım hep hayalim mavi gözlü sarışın bir hatun olmaktı bide koca toto...hiç biri olmadı..bende anneme birgün ameliyat olup mavi gözlü olacam ve saçlarımı boyatacam göreceksin dermişim..iyiki bana bunu anlatmamışlar kesin denerdim eee çaresizlik-ten poka sok deseler sokardım....

saol hayatım alanyaya gıtmıstım daha once 2 kez guzel ama ben egeyı daha cok sevdim aslen zonguldaklıyım ama doğma buyume ankara evlendıkten sonra ıstanbul bakalım olunce nereye gıtcez

İstanbulda ölünmez anacım ölcegini anladıgın an memlekete topuklamak lazım
2 3 BİNLİRA MEZAR PARASI YAA iNSAF adam acısını yaşayamıyo para yetiştircem diye ölüyede saygı yo burda
Köyde miss ohh yeşillikte heryer parasız yakın olsun istersen bahçene göm falan filan

yazık kadıncağıza yaa

benim de teyzemin iki kızı var benzer olay ama seninki kadar değil
anne trabzonlu baba adıyamanlı büyüğü sarışın küçüğü esmer küçüklüğünden beri karakız karamaşa giye sevildiğinden yer etmiş içinde sıkıştırmış ablasını aralarında bir yaş var sen nasıl sarı oldun bende duydum bunu koştum yanlarına dedimki çünkü dedim ablana küçükken karalahana yedirdiler hep o annen gibi laz kızı oldu sana çiğ köfte yedirdiler sen babana benzedin
bunlar öyle gittiler bir hafta sonra bize yine geldiler teyzem anlatıyor bu küçüğü bir haftadr hep karalahana yemeğini istiyor ağlıyor yaptırıyor yiyor durumu anlatıncada hemen doğrusunu demişti kızına kıyamadı

yarına kalmasında

Geceye kalmasa daha iyi olur ah ah çeken bilir
Eşim yapardı bilmeden ama olsun az aglamamıştım
Sonra onu araba olarak anlattım kendine bide horluyo motor karaduman atıyo eskimiş karbinatör su kaynatıyo utanmıştı
ama daha yemiyo kuru filan

ben istanbulda yaşamak isterdim daha doğrusu çengelköyde ...
eğer bi gün istanbulda yaşarsam aklımda olsun ölmek için memleketime dönerim hevuk can

iyimiş antalyadada fazla yer yok ortada kalır insan valla ...bende düşünyom pok yoluna gitmeyelim die...sizin oralrda yer varsa alalım 3 dönüm yalnız ben k.valideyi yanımda istemiyorum ona göre yoksa gelmem..!!!(aile mezarı olcak yaa)

demekki herkes kendinde olmayana özeniyor...

bende sarışın mavi göz olunca herkes bana sen doğuştan fenerlisin yok gözlerini sen uyurken çalcam muhabbetleri olurdu
allahım ben neden herkes gibi normal değilim derdim kendimi anormal görürdüm yani... sonradan anladım meğer bendeki güzel bişeymiş

3 dönüm aile mezarımı yapacan miray senin ailen aşiret falanmı o kadar toprağa bir koca orduyu gömerim ben

Küçükken tanımak lazımdı seni ozamn

Annem kime çekmişse kızıldereli gibi saçlarıda dümdüz bikere dedim Anaaneme kızıldereli bi adam tecavüz etmiş bence sen olmuşsun dagda bahçede ne olcak sanki öldürcekti beniii...

nereye derken cennet cehennem mı kastettım bacım kemıklerım yemyeşil bı lanada cururken ben atesleriçinde yanmayayımda

aynen canım ya hele sen doğuştan fenerlisin dedikleri zaman deli oluyorum ben beşiktaşlıyım yahu :)
gözlerini çalıcaz gece dediklerinde deli gibi uyumadığım zamnları biliyorum ama küçüktüm o zmn daha hatta bi keresinde annem dedi kızım neden uyumuyosun sen die gözlerimi korumak için demiştimdi annem acayip gülmüştü

güzel tabi ya insan elindekinin kıymetini ne zaman bilmişki dümdüz saçları olan gider yakar kırar saçlarını lüle yapar lüle saçları olanda gider yakar kırar dümdüz yapar

he la bıde gel gözlerimizi değişek derler yaaaa mümkün müş gıbı hep aynı geyıkkk bende renklı gözluler renklı goruyo dıye bı geyık vardı

ben istanbulda yaşamak isterdim daha doğrusu çengelköyde ...
eğer bi gün istanbulda yaşarsam aklımda olsun ölmek için memleketime dönerim hevuk can
Ben öle yapmayı düşünüyom yada ev almadan mezarlık almak lazım yer kalmıycak bize Ben maltepedeyim burda ölürsemde fena caddede araba gürültüsü filonn ooo çekilmez
Bizim yok anacım ya köyde Kayınvaliden ölür senden önce senide üstüne gömmesinler

mandalinam sen tatile çıkamadın deilmi bu sene..bizde gidemedik hiçbir yere eşimin hep çalışması gerekti...burcu antalyaya falanmı gittiniz...

ehuuuu iyi kurtarmışsın yakayı o laftan sonra

hoşgeldin

birde bu moda oldu üst üste gömüyorlar

Ben küçükken hep dünyayı mavi gördüklerini sanırdım sonra büyüyünce sordum görmüyolarmış
Sen mavi gözlümüzün bu arada
Benimde çok açık kahve bal rengi gibi..Hiç istemedim renkli gözlü olmak ama sarışındım bende

ayyy bal rengi en sevdiğim renk lens aldım ama kullanamadım

Son düzenleme:
mandalinam sen tatile çıkamadın deilmi bu sene..bizde gidemedik hiçbir yere eşimin hep çalışması gerekti...burcu antalyaya falanmı gittiniz...

çıkmadın canım aslında en büyük tatili ben yacam evi birden göçtürcem bir ay sonra imşallah taşıncam

kötü bir şey ya bütün yıl fulll çalış izinsiz ikinci yıl çalışmaya başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…