Annem esmer bir hatun diğer kardeşleri sarışın çok üzülürmüş küççükkene herkes karakız diye çağırırmış Annemi
Dayım demişki saçlarının altın gibi sarı olmasını istermisin
Annem hemde çookk isterim demiş dayım
dayım ben küçükken Bişey yaptım sarardı demiş 1 hafta her istediğimi yap söyliyim demiş
Anneminde en çok istediği şey sarı saçlı al yanaklı olmak yapmış
1 haftanın sonunda dayım formulü açıklamış
Sarı inek çişini yaparken kafanı altına tut
Annem gün boyu sarı inegin çiş yapmasını beklemiş yaparken sokmuş kafayı altını Yanmış kadıncagızz
Sonra acısı geçince koşarak aynaya bakmış saçları hala kömür karası ağlamış akşama kadar akşamda ahırda uyumuş küsmüş dayıma
saol hayatım alanyaya gıtmıstım daha once 2 kez guzel ama ben egeyı daha cok sevdim aslen zonguldaklıyım ama doğma buyume ankara evlendıkten sonra ıstanbul bakalım olunce nereye gıtcez
Annem esmer bir hatun diğer kardeşleri sarışın çok üzülürmüş küççükkene herkes karakız diye çağırırmış Annemi
Dayım demişki saçlarının altın gibi sarı olmasını istermisin
Annem hemde çookk isterim demiş dayım
dayım ben küçükken Bişey yaptım sarardı demiş 1 hafta her istediğimi yap söyliyim demiş
Anneminde en çok istediği şey sarı saçlı al yanaklı olmak yapmış
1 haftanın sonunda dayım formulü açıklamış
Sarı inek çişini yaparken kafanı altına tut
Annem gün boyu sarı inegin çiş yapmasını beklemiş yaparken sokmuş kafayı altını Yanmış kadıncagızz
Sonra acısı geçince koşarak aynaya bakmış saçları hala kömür karası ağlamış akşama kadar akşamda ahırda uyumuş küsmüş dayıma
yarına kalmasında
İstanbulda ölünmez anacım ölcegini anladıgın an memlekete topuklamak lazım
2 3 BİNLİRA MEZAR PARASI YAA iNSAF adam acısını yaşayamıyo para yetiştircem diye ölüyede saygı yo burda
Köyde miss ohh yeşillikte heryer parasız yakın olsun istersen bahçene göm falan filan
iyimiş antalyadada fazla yer yok ortada kalır insan valla ...bende düşünyom pok yoluna gitmeyelim die...sizin oralrda yer varsa alalım 3 dönüm yalnız ben k.valideyi yanımda istemiyorum ona göre yoksa gelmem..!!!(aile mezarı olcak yaa)
Küçükken tanımak lazımdı seni ozamnpohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kesin bende olsam inanırmışım hep hayalim mavi gözlü sarışın bir hatun olmaktı bide koca toto...hiç biri olmadı..bende anneme birgün ameliyat olup mavi gözlü olacam ve saçlarımı boyatacam göreceksin dermişim..iyiki bana bunu anlatmamışlar kesin denerdim eee çaresizlik-ten poka sok deseler sokardım....
yazık kadıncağıza yaa
benim de teyzemin iki kızı var benzer olay ama seninki kadar değil
anne trabzonlu baba adıyamanlı büyüğü sarışın küçüğü esmer küçüklüğünden beri karakız karamaşa giye sevildiğinden yer etmiş içinde sıkıştırmış ablasını aralarında bir yaş var sen nasıl sarı oldun bende duydum bunu koştum yanlarına dedimki çünkü dedim ablana küçükken karalahana yedirdiler hep o annen gibi laz kızı oldu sana çiğ köfte yedirdiler sen babana benzedin
bunlar öyle gittiler bir hafta sonra bize yine geldiler teyzem anlatıyor bu küçüğü bir haftadr hep karalahana yemeğini istiyor ağlıyor yaptırıyor yiyordurumu anlatıncada hemen doğrusunu demişti kızına kıyamadı
İstanbulda ölünmez anacım ölcegini anladıgın an memlekete topuklamak lazım
2 3 BİNLİRA MEZAR PARASI YAA iNSAF adam acısını yaşayamıyo para yetiştircem diye ölüyede saygı yo burda
Köyde miss ohh yeşillikte heryer parasız yakın olsun istersen bahçene göm falan filan
demekki herkes kendinde olmayana özeniyor...
bende sarışın mavi göz olunca herkes bana sen doğuştan fenerlisin yok gözlerini sen uyurken çalcam muhabbetleri olurdu
allahım ben neden herkes gibi normal değilim derdim kendimi anormal görürdüm yani... sonradan anladım meğer bendeki güzel bişeymiş
bende sarışın mavi göz olunca herkes bana sen doğuştan fenerlisin yok gözlerini sen uyurken çalcam muhabbetleri olurdu
allahım ben neden herkes gibi normal değilim derdim kendimi anormal görürdüm yani... sonradan anladım meğer bendeki güzel bişeymiş
Ben öle yapmayı düşünüyom yada ev almadan mezarlık almak lazım yer kalmıycak bize Ben maltepedeyim burda ölürsemde fena caddede araba gürültüsü filonn ooo çekilmezben istanbulda yaşamak isterdim daha doğrusu çengelköyde ...
eğer bi gün istanbulda yaşarsam aklımda olsun ölmek için memleketime dönerim hevuk can
Bizim yok anacım ya köyde Kayınvaliden ölür senden önce senide üstüne gömmesinleriyimiş antalyadada fazla yer yok ortada kalır insan valla ...bende düşünyom pok yoluna gitmeyelim die...sizin oralrda yer varsa alalım 3 dönüm yalnız ben k.valideyi yanımda istemiyorum ona göre yoksa gelmem..!!!(aile mezarı olcak yaa)
Küçükken tanımak lazımdı seni ozamn
Annem kime çekmişse kızıldereli gibi saçlarıda dümdüz bikere dedim Anaaneme kızıldereli bi adam tecavüz etmiş bence sen olmuşsun dagda bahçede ne olcak sanki öldürcekti beniii...
aynen canım ya hele sen doğuştan fenerlisin dedikleri zaman deli oluyorum ben beşiktaşlıyım yahu :)
gözlerini çalıcaz gece dediklerinde deli gibi uyumadığım zamnları biliyorum ama küçüktüm o zmn daha hatta bi keresinde annem dedi kızım neden uyumuyosun sen die gözlerimi korumak için demiştimdi annem acayip gülmüştü
Ben öle yapmayı düşünüyom yada ev almadan mezarlık almak lazım yer kalmıycak bize Ben maltepedeyim burda ölürsemde fena caddede araba gürültüsü filonn ooo çekilmez
Bizim yok anacım ya köyde Kayınvaliden ölür senden önce senide üstüne gömmesinler
Ben küçükken hep dünyayı mavi gördüklerini sanırdım sonra büyüyünce sordum görmüyolarmış
Sen mavi gözlümüzün bu arada
Benimde çok açık kahve bal rengi gibi..Hiç istemedim renkli gözlü olmak ama sarışındım bende
mandalinam sen tatile çıkamadın deilmi bu sene..bizde gidemedik hiçbir yere eşimin hep çalışması gerekti...burcu antalyaya falanmı gittiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?