mandalinam sen tatile çıkamadın deilmi bu sene..bizde gidemedik hiçbir yere eşimin hep çalışması gerekti...burcu antalyaya falanmı gittiniz...
nereye derken cennet cehennem mı kastettım bacım kemıklerım yemyeşil bı lanada cururken ben atesleriçinde yanmayayımda
demekki herkes kendinde olmayana özeniyor...
bende sarışın mavi göz olunca herkes bana sen doğuştan fenerlisin yok gözlerini sen uyurken çalcam muhabbetleri olurdu
allahım ben neden herkes gibi normal değilim derdim kendimi anormal görürdüm yani... sonradan anladım meğer bendeki güzel bişeymiş
nereye derken cennet cehennem mı kastettım bacım kemıklerım yemyeşil bı lanada cururken ben atesleriçinde yanmayayımda
ayyy bal rengi en sevdiğim renk lens aldım ama kullanamadım
Ben öle yapmayı düşünüyom yada ev almadan mezarlık almak lazım yer kalmıycak bize Ben maltepedeyim burda ölürsemde fena caddede araba gürültüsü filonn ooo çekilmez
Bizim yok anacım ya köyde Kayınvaliden ölür senden önce senide üstüne gömmesinler
Ben küçükken hep dünyayı mavi gördüklerini sanırdım sonra büyüyünce sordum görmüyolarmış
Sen mavi gözlümüzün bu arada
Benimde çok açık kahve bal rengi gibi..Hiç istemedim renkli gözlü olmak ama sarışındım bende
evet mandalinam insan verimli olabilmesi için pozitif enerji depolaması gerekir dimi..modu düşük olur insanın ama yeni eve çıkmakta güzel..canım kredisini kısa zamanda ödemeyi nasib edsin allahım..çıkmadın canım aslında en büyük tatili ben yacam evi birden göçtürcem bir ay sonra imşallah taşıncam
kötü bir şey ya bütün yıl fulll çalış izinsiz ikinci yıl çalışmaya başla
bende duymuştum methini ama gitmedim burcu iyi yapmışsın sen bari gittin tatile..kuşadasına gittim criptikimmmmm
hevuk ciddi olamazssın...Yok kız onları karıştırmadım hiçç
Köyde bahçelerine gömüyolar bizim orda
Kapıya çıkıyon mezar
İlk evlendiğimzde eşim önce babaanneme gidelim dedi gittik bahçeye girdik
Eve dogru gidiyom nereye dedi ee babaanneni görmicekmiyiz burda nerde ahhaadua okuduk geçtik ilk kez gördüm ozaman
benimde kayınvalidemi oğlunun üstüne gömmüşlerdi...ortaköy mezarlığında yer yokmuş...:44:
Yok kız onları karıştırmadım hiçç
Köyde bahçelerine gömüyolar bizim orda
Kapıya çıkıyon mezar
İlk evlendiğimzde eşim önce babaanneme gidelim dedi gittik bahçeye girdik
Eve dogru gidiyom nereye dedi ee babaanneni görmicekmiyiz burda nerde ahhaadua okuduk geçtik ilk kez gördüm ozaman
benimde kayınvalidemi oğlunun üstüne gömmüşlerdi...ortaköy mezarlığında yer yokmuş...:44:
koptummmmmmmmmmmmmmm
evet bende çilekler içinde yatayım etkisi olurmu
Bende yeşil almıştım hiç gözüme takamadım bile o nasıl bişey ya tekini taktım ama yaş akıyodu hep sonra erkek kardeşim kullandı kız gibi
SÜREKLİ MASKE YAPAR BAKAR KENDİNE KENDİMDEN UTANIYORUM ONU GÖRÜNCE..
de gitt dostumm o işitonun sütüne gömülmemm ben zaten bana toprak kalmaz eşimle aynı yere gömülcemize göre o kadın kesin aramızda biyerde olur kıçmn altında olsun bari...
bi mezarın basında butun aileye tek dua edıp gıdecen bacım kolaycana mis gibi osaman ustustute alttaa tövbe töve
kızlar oğlanı genel sontrole götürücez sağlık ocağına gelirim yine sohbet etmeyi özlemişimsizlerele
bu açıdan düşünmemiştim hiç
akıl akıldan üstündür demişler..
bu açıdan düşünmemiştim hiç
akıl akıldan üstündür demişler..
bizim buradada başladılar ona
olmaz olurmu en büyük etki bol bol hırsızların meyveleri yemeye gelirler
şuan bende utandım
Allah iyiliğini versin
Ciddiyim criptic şaka olmasını isterdim ama malesef
Heryerde böyle 7 sene geçmesi gerekiyor sadece üste gömülmesi için.
Bizim köydede tuvaletler dışarda kapıda yarım hem işini görüyon hem etrafı seyrediyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?