mazoşist takılarak gene de girilir demi?!mola yerlerini unutmamak lazımmm kapı açılır uffffff diyip burun kapatılır ayy ne pis insanlar varyaaa diye klişe bir laf kullanılır ama asla su dökme olayı yapılmazz
uçak wc'leri oldukça küçük oluyo.klozete oturduğun vakit uçağın bütün makina gürültülerini duyabiliyon,öyle ki klozetin arkasında direk bi pervane olduğunu düşünüyon,yapacağın varsa da strese girdiğin için yapamıyon.az sonra klozetle birlikte havalancakmış hissi veriyo insana...
selam kıslar nasılsınız topik ilgimi çekti ama avatardaki sigara dahada ilgimi çekti ben yeni bıraktımda çok zor geçiyor şimdi canımçekti
ladyfujx hoşgeldin, gel katıl gari aramıza.kaç gün oldu bırakalı?selam kıslar nasılsınız topik ilgimi çekti ama avatardaki sigara dahada ilgimi çekti ben yeni bıraktımda çok zor geçiyor şimdi canımçekti
mazoşist takılarak gene de girilir demi?!
sen beni dinle bak,tren daha bi havalı oluyo...km başına bırakıveriyon yurdumun raylarına...aynı hansel ve gretelin yolunu geri bulabilmesi için ufak çakıl taşları atması gibi....ben otobüste de zorlanyom dracık yer bir alttan hava geliyo adamın totosu üşüyo birde hep biri görcekmiş gibime gelyo benim
sen beni dinle bak,tren daha bi havalı oluyo...km başına bırakıveriyon yurdumun raylarına...aynı hansel ve gretelin yolunu geri bulabilmesi için ufak çakıl taşları atması gibi....
gene de uyarıya aldırmadan bekleyen girer ama...bir de uyarıldı ya derincene içine çekmeyeceği varsa da kokuyu analiz için dibine kadar çeker!haaa şunuda sölemeden olmaz tuvaletten çıkan kişi kokutuysa ayyy öffff sakın girmeyin çok fena ben zor dayandımm diyerek oscarlık rolü yapar sucu bir önceki çıkana atıverir
valla bak,sen de yanından yap ray içinde çift şeritli otoban yaratalım....bir dahaki ki teren yolculuğumda deniyeyim belkim seninkinin yanına denk düşer
valla bak,sen de yanından yap ray içinde çift şeritli otoban yaratalım....
denge kabiliyetin olmalı ama bak,yoksam devrilirsin...sağ sola sallanıyor ya...OLURRRRgerçi zik zik da gidebilir hareketten ötürü yarıştırırız olmadı hengimiz daha uzun yapacaz diye
selamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?