Ölümüne Geyik Topiği :-))

selam kıslar nasılsınız topik ilgimi çekti ama avatardaki sigara dahada ilgimi çekti ben yeni bıraktımda çok zor geçiyor şimdi canımçekti

ben otobüste de zorlanyom dracık yer bir alttan hava geliyo adamın totosu üşüyo birde hep biri görcekmiş gibime gelyo benim

ben otobüste de zorlanyom dracık yer bir alttan hava geliyo adamın totosu üşüyo birde hep biri görcekmiş gibime gelyo benim
sen beni dinle bak,tren daha bi havalı oluyo...km başına bırakıveriyon yurdumun raylarına...aynı hansel ve gretelin yolunu geri bulabilmesi için ufak çakıl taşları atması gibi....

haaa şunuda sölemeden olmaz tuvaletten çıkan kişi kokutuysa ayyy öffff sakın girmeyin çok fena ben zor dayandımm diyerek oscarlık rolü yapar sucu bir önceki çıkana atıverir

sen beni dinle bak,tren daha bi havalı oluyo...km başına bırakıveriyon yurdumun raylarına...aynı hansel ve gretelin yolunu geri bulabilmesi için ufak çakıl taşları atması gibi....

bir dahaki ki teren yolculuğumda deniyeyim belkim seninkinin yanına denk düşer

haaa şunuda sölemeden olmaz tuvaletten çıkan kişi kokutuysa ayyy öffff sakın girmeyin çok fena ben zor dayandımm diyerek oscarlık rolü yapar sucu bir önceki çıkana atıverir
gene de uyarıya aldırmadan bekleyen girer ama...bir de uyarıldı ya derincene içine çekmeyeceği varsa da kokuyu analiz için dibine kadar çeker!

birde kapıda biri beklerken şarrrrrrrr şarrrrr diye ses cıkarya ben çok utanırım ozaman ama bir gün mola yerinde tuvalette girdim yan yana uzunca oluyor ya yandaki kadın zorrrtttttt diye osurunca aldı beni gülme gülmekten zikzak çiziyom tuvalette.

bir en büyük fobim dısarda tuvalette büyük yapıp peçetesiz kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…