sormak lazım aslında,kredi kartına6 ay taksit yapılabilir mi diye.ay aklıma ne geldi az önce dısarda tuvalete gidiğimizde camlı bir bölmede büyük ....... küçük... fiyatları yazardı ya hep sunu düşündüm ben küçük yaptım desemde büyük yapsam nerden bilecek ya da ikisi birden olursa indirim olur mu?birde çıkarken para atardık beyaz tabağa bir büyük diyip camlı bölmenin arkasından baygın bir kadın /erkek parayıp kolonya peçete uzatırdı.birde cıkışta ben değil çocuk girdi diyip indirim beklenirdi
sormak lazım aslında,kredi kartına6 ay taksit yapılabilir mi diye.
ciddi ciddi adisyon kesiliyormuş bir de...ya da group indirim yapıyorlarmı birde cırır olunca ne diycez 1 cırcır 1 kabız birde küçük nekadar etti abi
ne dersen de feribottaki tuvaletlerin üstüne tanımam ama...hele ki gripsen, daha wc kapısını açmadan burnundan genzine kadar açıldığını hissedersin keskin idrar kokusundan dolayı...otrivine halt etmiş yanında!
ne yani olamaz mı?hoş kahkaha atmış vesselam!kız flocke bavelnurun hahaha ha yazmasını mı beğendin
ne yani olamaz mı?hoş kahkaha atmış vesselam!
valla şimdi ben yazcaktım,benden çok yaşayacaksın demek ki...ucakta da milletin üstüne mi yapılıyo aceppppp
valla şimdi ben yazcaktım,benden çok yaşayacaksın demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?