Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay aklıma ne geldi az önce dısarda tuvalete gidiğimizde camlı bir bölmede büyük ....... küçük... fiyatları yazardı ya hep sunu düşündüm ben küçük yaptım desemde büyük yapsam nerden bilecek ya da ikisi birden olursa indirim olur mu?birde çıkarken para atardık beyaz tabağa bir büyük diyip camlı bölmenin arkasından baygın bir kadın /erkek parayıp kolonya peçete uzatırdı.birde cıkışta ben değil çocuk girdi diyip indirim beklenirdi

QUOTE=BURCUHAYAL;18295570]ay aklıma ne geldi az önce dısarda tuvalete gidiğimizde camlı bir bölmede büyük ....... küçük... fiyatları yazardı ya hep sunu düşündüm ben küçük yaptım desemde büyük yapsam nerden bilecek ya da ikisi birden olursa indirim olur mu?birde çıkarken para atardık beyaz tabağa bir büyük diyip camlı bölmenin arkasından baygın bir kadın /erkek parayıp kolonya peçete uzatırdı.birde cıkışta ben değil çocuk girdi diyip indirim beklenirdi[/QUOTE]

:d HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA

sormak lazım aslında,kredi kartına6 ay taksit yapılabilir mi diye.

ne dersen de feribottaki tuvaletlerin üstüne tanımam ama...hele ki gripsen, daha wc kapısını açmadan burnundan genzine kadar açıldığını hissedersin keskin idrar kokusundan dolayı...otrivine halt etmiş yanında!

evet dolar felan da bozuyorlarmı kı yurt dısından meslekdasını arıyormus abi şu anda sizin orda buyuk nekadar? kaçtan gidiyo

bir de tren wc'lerini tavsiye ederim.işini görürken delikten rayları sayabiliyon, aciip eğlenceli!

evettt birde o büyük melet hiç bir zaman yerine isabet ettirlmez ya da bilinçli olarak deliğe ramak kala kalır üstünde sinek dolanır genelde pinik yerlerinde bu durma rastlanılır

mola yerlerini unutmamak lazımmm kapı açılır uffffff diyip burun kapatılır ayy ne pis insanlar varyaaa diye klişe bir laf kullanılır ama asla su dökme olayı yapılmazz

uçak wc'leri oldukça küçük oluyo.klozete oturduğun vakit uçağın bütün makina gürültülerini duyabiliyon,öyle ki klozetin arkasında direk bi pervane olduğunu düşünüyon,yapacağın varsa da strese girdiğin için yapamıyon.az sonra klozetle birlikte havalancakmış hissi veriyo insana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…