ya evet aksi gibi bitmek de bilmez şarrr sesi o sıra!peçetesiz kalma gibi durumum şükür hiç olmadı...birde kapıda biri beklerken şarrrrrrrr şarrrrr diye ses cıkarya ben çok utanırım ozaman ama bir gün mola yerinde tuvalette girdim yan yana uzunca oluyor ya yandaki kadın zorrrtttttt diye osurunca aldı beni gülme gülmekten zikzak çiziyom tuvalette.
bir en büyük fobim dısarda tuvalette büyük yapıp peçetesiz kalmak
selamlarrrr
:79::79::79: selammmmmm swedyyyy
hoşgeldin canım,geyik çeviriyos işte napalım...kısslar bende geldııımmmmmm napııyosunusss
sweedy gel gari, favori wc mekanlar ve yaşanan trajediler üzerindeyiz şu an...
kız bakıveğ iki dakkada,çok şey kaçırmış olursun....biraz daha açınız konuyu geçmişe bakmayım
hayat,n'oldu seninki? geldi mi?
kız bakıveğ iki dakkada,çok şey kaçırmış olursun....
ipin ucunu kaçırdık gari, ben de hatırlamıyom şincik...:26::44:nerden çıktı gısslar tuvalet mevzuuuu
en nihayetinde buluştuk kelebek!way way way tükkan bugün dolmuş taşıyo patroniçem bugün işler iidir herhal...
bu arada herkese selamlar hatunlar olluşumu bıraktım okula ve koştum yanınıza hadi bakalım ben bi geçmişe bakıp geleyiimm .... bugünkü geyik neymiş fransız kalmıyayım sonnaa...
pastırma diyarından o...geçmişi okuyo ben sööliim gari.sweedy bu arada sen hangı ildesin gısss
pastırma diyarından o...geçmişi okuyo ben sööliim gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?