Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hayırdır tatlım..

ya iş yerinde bazı formlar bunların internet üzerinden kişilerin kendisi yapması gerekiyo ama bazı insanlar uzun zamandır gıcıklığına ya bilgisayar bilmiyosak gibi laflarala sinir edip bana yaptırtıyolar bende sustum sustum bugun yine öle diyen birine bu devirde kalmadı bilmeyen gibi ukala bi cevap verdim meğer adam gerçekten bilmiyomus ya toplayamadımda kusura bakmayın diycem diyemedim böle zamanlarda konuşamam pek sonradan içime dert oldu

ben geliyom gene kimsecikler yok ya biz ii boşladık tükkanı kurtçuklar basıyo sonna ona göre...

flockem burcum hayalim hevukcan eren mandalina dahada aklıma gelmedi kim varsa gelin gari geyik çevirem yahu...

Amann canımm ya boşver .öğrensinler ozaman..İş dünyasında kullanılmak kadar sinirime dokunan bişey yok.. Malesef bende kolay kolay kimseye hayır diyemem.Bana yapılanları hemen unutur bişey sorulduğunda canla başla cevaplarım.Ama hiç faydasını görmedim.. çok isterdim öyle insanları kullanabilen bir tip olabilmeyi..

bu da marifet işidir işte.bi insanın göüznün içine baka baka onu enayi yerine koyabilmek, bütün işleri ona iteleyebilmek...herkes yapamaz bunu.

ben geliyom gene kimsecikler yok ya biz ii boşladık tükkanı kurtçuklar basıyo sonna ona göre...

flockem burcum hayalim hevukcan eren mandalina dahada aklıma gelmedi kim varsa gelin gari geyik çevirem yahu...
kız kaç zamandır bir araya gelemedik...şincik de ben burdayım sen yoksun,hay allah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…