- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
hayat soruma cvp vermedin ama ???
once davrancan bacımm,ama genelde erkekler bırsey atmaz ıllakı bısey atlarcaksa kendılerını atarlar.
sen bana nie yazmıosun pakem...
hastalar başıma üşüşüveriyo bi anda ondan bacım ,,, adama idrar kutusunu verdim buna yapta gel demişim =)))))
etçilll evet burda cıkmıyo bacım tıcket kartım var onla alıyorum yemeğimi
hoşgeldin canım nasıl oldun
selam kelebek ....
suskun yine gitti
kelebek kahvaltı yaptınmı
hayat parfümler tehlikelidir daha sonra kafaya isabet edebilen silahlar oluyorlar
burcu o kırıtık karılardan var bir tane burada mıymıy bişey karı benden bakıp yapıyor projeleri onunki beğeniliyor benimki geri dönüyor anam diyorum bu benden kopya çekti benimkinin aynını yaptı meğer iş kırıtmaktaymış
paris bamyaya sıpa deme
miray ssenin sümbül kaç yaşında baya kilolu birey neyle besledin onu
dadlum nereye gittin sustun
ne güzel işte seçme şansın var..
burdada belli yemekler bugün iyimiş çöp şiş çorba ayran varmış...
sultanım senin güzelliğini sivilce felan boazamaz datlımmm ne güzel bişeymiş anneyle keyifler tavan yani
mandişim iyiyim saol canım. İş durumumda sıkıntı var. o yüzden sohbete katılamıyorum. azcık kararmsarım keyifsizim. kimsenin tadını kaçırmayım dedim.
şimdi daha iyiyim ...
yüzümde koc abir sivilce....
şimcik sıcak bir çay koydum. keyifle onun tadını çıkarıyorum... akşam bir kitaba başladım. ama kitabı annişime okuyorumcanlı canlı ... ama bambaşka bir tonla okuyorum şımarık şımarık.. ama çok eğlenceliydi çok eğlendim... hüzünlü bir hikayeyi bile eğlenceli bir oyuna dönüştüren tek insna benim herhal
canımsaollasın ama ben kendimi çirkin hissediyorum bu günlerde...
amanın her zamanda güzel olamıyorum ne yapayım gül goncamla 2 hafta beraberiz sanırım...
gül goncan kim bakim
yaaa nedemezsın ben et sevmem sebze severım oda edtcıl ama herseyını yemez etın anladınmı kofte yer mesala soğan ıstemez görmeye tahamulu yoktur bak yedıklerını yazıyım da gör köfte makarna pilav mercımek corba kurufasulye dolma tavuk(sebzesız ve sulu olmıcak)mantı ciger pataes kızrtması ve piza ahanda bukadar
sonsuz bir geyik aşk her şeyii affeder mi?
sonsuz bir geyik aşk her şeyii affeder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?