Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebeğim bi avon bi oriflame bi daha ithal bi parfüm almış datlımmmmm hasta oldum hepsinin kokusunaaa da

hoşgeldin canım nasıl oldun

mandişim iyiyim saol canım. İş durumumda sıkıntı var. o yüzden sohbete katılamıyorum. azcık kararmsarım keyifsizim. kimsenin tadını kaçırmayım dedim.
şimdi daha iyiyim ...

selam kelebek ....

yüzümde koc abir sivilce....

şimcik sıcak bir çay koydum. keyifle onun tadını çıkarıyorum... akşam bir kitaba başladım. ama kitabı annişime okuyorum canlı canlı ... ama bambaşka bir tonla okuyorum şımarık şımarık.. ama çok eğlenceliydi çok eğlendim... hüzünlü bir hikayeyi bile eğlenceli bir oyuna dönüştüren tek insna benim herhal

ne güzel işte seçme şansın var..

burdada belli yemekler bugün iyimiş çöp şiş çorba ayran varmış...

yaaa nedemezsın ben et sevmem sebze severım oda edtcıl ama herseyını yemez etın anladınmı kofte yer mesala soğan ıstemez görmeye tahamulu yoktur bak yedıklerını yazıyım da gör köfte makarna pilav mercımek corba kurufasulye dolma tavuk(sebzesız ve sulu olmıcak)mantı ciger pataes kızrtması ve piza ahanda bukadar

sultanım senin güzelliğini sivilce felan boazamaz datlımmm ne güzel bişeymiş anneyle keyifler tavan yani

Son düzenleme:
iki uykulu bayan olarak aa desem gülecek annem

birde kelimeleri yanlış okuyunca daha bir komik oldu...

Kitapta" alacaklarımı alıdm ve evden çıktım...1 yazıyor ben nasıl okuduysam..

"Bacaklarımı aldım ve çıktım evden"

annem gülüyor...

kitaba bakıyor hadi canım öyle mi yazıyor... bende aaa diyorum ben yanlş görmüşüm....

bi,r kahkaha :))

sultanım senin güzelliğini sivilce felan boazamaz datlımmm ne güzel bişeymiş anneyle keyifler tavan yani

canım saollasın ama ben kendimi çirkin hissediyorum bu günlerde...

amanın her zamanda güzel olamıyorum ne yapayım gül goncamla 2 hafta beraberiz sanırım...

canım hayır olsun inşaalh işlerinde istediğin gibi düzene girer inşallah hiçbirşey için kendini sıkmaya değmez biliyorsun tadımızı kaçırmazsın aksine paylaştıkça azalan sıkıntılar yada paylaştıkça anlattıkça rahatlatan sıkıntıları paylaştığın kişiler olduğumuz zaman değerli olduğğumuzu dost olduğumuzu hissederiz hele sonunda bir nebze olsun rahatlarsan sıkıntıların kaçarsa ne mutlu bize

o sivilcelere varya saçlarım içinde çıkmış yer yok sanki başka hele burnumun tepesinde çıkanlara uyuz oluyorum boynuz gibi

Allah neşeni daim etsin kuzuum

fırında tavuk yap arada soslu felam sevrmi bide hatayın tepside et yemeği var hafif yağlı tepsiye açyosun...onuda dene kesin sever...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…