canım biz veryoruz mamasını yine...ama eve alışmış kedi dışarda yapamaz ölür nası yaşıo dışarda?? ben hayvanları çok severim cnm bide papişim var (papağan)
evet burcucum izmir köftemi yapsam acaba...kofte yap bacım yanıda pattissss kızart bıde kola ohhhhhhhhh tam benlık
kofte yap bacım yanıda pattissss kızart bıde kola ohhhhhhhhh tam benlık
canım eşinin ailesi olmasa başka şeyler çıkar hayat dört dörtlük değilki..olmaması yinede bir avantaj tabievet aynennnnnn
yok ya ızmır kofte yapma kuru kofte yap bıber de kızart varsa ustune söle domateslı sarımsaklı sos yap ımmmmmm ayyy sankı ben yıcemmm ayol kocan nası sevıyosa onu yap bacımmcanım biz veryoruz mamasını yine...
Evet burcucum izmir köftemi yapsam acaba...
ya senın kocana acıyasım geldııı beeeeeben yaptım çiğ olmasın die çok kızartmışım takır takır oldu offf onuda beceremedim..
canım biz veryoruz mamasını yine...
evet burcucum izmir köftemi yapsam acaba...
ya senın kocana acıyasım geldııı beeeee
miray ben yeni evlendiğimde zeytinyağlı pırasayı bile tariften yapıyordum malzeme ziyan olmasın diye...bir fikrin yoksa kafana göre değilde tariften yap..ben her yemeye salça konan tarz yemek yapmıyorum zaten rahmetli anneciğimden öğrenmedim yemek yapmasını oda çok güzel yapardı..ama be balık pilakide örneğin salça sevmiyorum yada zeytin yağlılarda
canım 6 yıl sokak görmemişti kedimiz..sonra bebek gibi bakım istyiyor.yıka tüyleri fırçala kumu balkon yer temizliği..bebek için daha hijyen bir ortam olması gerekiyor..emekliyor ve herşeyi ağzına sokuyor terlikleri bile..ee nası kaçıp gitmedi evin içinde diiilmiydi..ben bebiş olsa naparım bilmmiom...:26:
bucu getirme beni oraa oda öle dio annemler acıyordur bana die...
ama uğraşyos napalım staj yapyom mutfğımda sanki evde haa hep cafedeki arada yapyom bende..
burcum bende etli yemeklerin hepsine koyuyorum kıymalı biber dolması yada patlıcan nogut vs..ama zeytinyağlıda sevmiyorum..anemmm ben tam bır salça canavarıyımmmmmmmmmmmmmm
burcum bende etli yemeklerin hepsine koyuyorum kıymalı biber dolması yada patlıcan nogut vs..ama zeytinyağlıda sevmiyorum..
zevk meselesı canımcım bensalçasız yemek dusunemıyommmm napıyımmmm bana ole ruhsuz ve soluk gelııııııyııııııı
kelebeğim bi avon bi oriflame bi daha ithal bi parfüm almış datlımmmmm hasta oldum hepsinin kokusunaaa da
kelebek to day al avon en güzeli o bence..27 ye almıştım ben giriş fiyatına verdi arkadaş..hayatım canım ciğerim hepsini güle güle kullan
adları ne onu merak ettim avon tamam ama hangisi purceive mi purblanca mı outspoken mı hangisi onu diyomm
ÇİZZZZZ kızlar nabersiizz..zor attım kendimi buraya.benimki hasta yine ateşlendi günlerdir antibiyotik kullanıoruz olmadı iğneye döndük 5gün iğne sonra 5gündaha antibiyotik şurup..şimdi ölçtüm 36.9 dedi rahatladımda girdim netebi döniyim neler kaynatmışsınız gelirim gine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?