aranızda hiç istihareye yatan varmı??
Istihareye yatan var mı var mı varmı???????????????????????????????????
tatlım ben cok yattım imam hatıp mezunuyum kursta fılan okudum ben anlarım o işlerden hoca sayılırım ne içindi acaba
bi dileğim var onun olup olmayacağı için,,,
he valla,arkadaş özelden gelsin sana gari...ben yatmıştım ama su konu içinde ne diyon sen çarpılacaz
işte demek ki her birimiz bööle türk mimari dehalığında oturuyos.vıyyy ben komsumun geyirmesini pıssss diye osuruğunu bile duyuyorummm
özel bi durumsa msn mı verımm oraya yazzz
ya bi de ben bişeyi anlamam be burcum.hoş gerçi kelebek de bilir,izmire gittim mesela...bornova forumda dolaşalım dedik benim sidikli hemen başladı:'Anneeeeeeeeeee çişim geldi!' lan wc.ye girdim bi baktım millet artık aynı sinemada olduğu gibi kuyruk olmuş!hiç mi tutamazlar,hiç mi evden çıkmadan önce wc'ye gitmezler?ya da bu sıraya neden katlanır bir insan?
yok özel değil ama bi duam var işte gönülden istediğim bişey olmasını çok istiyorum,,,
ya bi de kız 5yaşında,görüyon işte kıvranıyo versene sıranı demi?evet hep bi kuyruk olur mutlaka sallana sallana beklersin
flockem sağol açıklaman için bigün geyik grubu yolunuz buralara düşerse ısmarlarım sizde pastırma uscuk mantısweedy bu arada sen hangı ildesin gısss
tabisi burcudan aklına takılmış garibimin tuvalletten alınan hani büyük küçük parası var ya nerden bilecekler diye bende hep düşünmüşümdür bu konuyu:26:nerden çıktı gısslar tuvalet mevzuuuu
aranızda hiç istihareye yatan varmı??
tmm konu nedır ben yatayım bugun inş....
çıkıyom ben arkadaşlar,görüşük sonna belkim.ii muhabbetler size....
ay bide boluda bi dinlenme tesisi vardı babamlarla yolculuk yaparken hep orda durmak isterdim bi hela okadar mı güzel olur ya her yer aydınlık ferah aynalarla çevrili tubslet yspılscsk yerle pırıl pırıl bembeyaz
kızlar birde bişi danışıcam niye ayak yolu hep beyaz yapılırı eninde sonunda sararacak şöle renkli renkli olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?