Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya bi de ben bişeyi anlamam be burcum.hoş gerçi kelebek de bilir,izmire gittim mesela...bornova forumda dolaşalım dedik benim sidikli hemen başladı:'Anneeeeeeeeeee çişim geldi!' lan wc.ye girdim bi baktım millet artık aynı sinemada olduğu gibi kuyruk olmuş!hiç mi tutamazlar,hiç mi evden çıkmadan önce wc'ye gitmezler?ya da bu sıraya neden katlanır bir insan?

evet hep bi kuyruk olur mutlaka sallana sallana beklersin

sweedy bu arada sen hangı ildesin gısss
flockem sağol açıklaman için bigün geyik grubu yolunuz buralara düşerse ısmarlarım sizde pastırma uscuk mantı
nerden çıktı gısslar tuvalet mevzuuuu
tabisi burcudan aklına takılmış garibimin tuvalletten alınan hani büyük küçük parası var ya nerden bilecekler diye bende hep düşünmüşümdür bu konuyu:26:
aranızda hiç istihareye yatan varmı??

bende yatmıştım ama sanırım hiçi bişi görmedim:26:

tuvlet mevzusuymuşşşşş bende anlatıyım bigün babamın iş yerine gitmiştim ortağı var bide tuvalete girmiş ama bende nasıl bi sıkışıtım babam ortalıkta yoktu adamın arkasını kolluyom ki hemen çıksında giriyim diye adam çıktı ben wc ye girdim ayh girmez olaydımmmmmm öğğğğğğğğğgghhhhhh böğhhhhhhh anam o ne kokuydu öyle hala hatırlarım yazarken bile burnuma geldi ığğğğğğğğh donu indirip koyuvermemle çıkmam bir oldu babam tabi halimi gördü bana ne dese beğenirsiniz o adam tuvalete girip çıktığında uzun bizaman biz kullnmayız çok kötü kokutmuşu demi demişti

ay bide boluda bi dinlenme tesisi vardı babamlarla yolculuk yaparken hep orda durmak isterdim bi hela okadar mı güzel olur ya her yer aydınlık ferah aynalarla çevrili tubslet yspılscsk yerle pırıl pırıl bembeyaz
kızlar birde bişi danışıcam niye ayak yolu hep beyaz yapılırı eninde sonunda sararacak şöle renkli renkli olsa

çıkıyom ben arkadaşlar,görüşük sonna belkim.ii muhabbetler size....

En başına gidersek oraya niye ayak yolu yüz numara veya hela denirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…