mirsii şekerim
canlar ben yatsam iyi olcak ziraa sigaram bitti krizim yakındırbenim paket bitmiş babamdan otlana otlana günahkar oldum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzereeee... bu arada hevukcum her şey çok güzel olacak inş bu sefer olacak canım dualarım seninlee..çağlam sen de askerinin görürsün inş rüyanda atractivee sana da vişne suyunla mutluluklar diliyorum afiyet olsun canım
Canım şu nişanlılık evresi çok güzel ya evlilikte güzel ama nişanlı olmak bambaşka bana göre
Eşim iyidir sağolsun ama hayat koşuşturması okadar çabuk geçtiki zaman hiç birşey yaşayamadan 3 yıl geçmiş
İşyeri açtı falan filan hep bir sıkıntı
Her evlilikte aynı değildir ben çok romantik insanlar biliyorum hatta karıları yeter artık diyolar..
anamm çaya bayılırım vallaaa ben i çay koyam gelem ari hep beraber içerik ,sana da bi vişne suyu kapar gelirim atractivehevukcum valla düşünmesi bile güzel,hadi tam odun olaydı hiç düşünmeyeydi.. sen de az değilmişssin valla hee ne ağlatıyon yazık bee ama kıymete de biner böle dimi
Ne güzel ama kendi işinide bulmuş. Bi bebişde oldumu tamamdır
canlar ben yatsam iyi olcak ziraa sigaram bitti krizim yakındırbenim paket bitmiş babamdan otlana otlana günahkar oldum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzereeee... bu arada hevukcum her şey çok güzel olacak inş bu sefer olacak canım dualarım seninlee..çağlam sen de askerinin görürsün inş rüyanda atractivee sana da vişne suyunla mutluluklar diliyorum afiyet olsun canım
Ben gül hastasıyım ya inş evlenince de almaya devam eder benim aşkityoksa gülleri ben alırım midesine bi güzel hazmetdiririm hee
Yok gı iflasın eşiğindeyizbu sas bizde varken
Adliye açılcak diye ıssız bi yerde restourant açtık
Ama hala açılmadı bilirsiniz anadolu yakası dünyanın en büyük adliyesi avrupa yakasındaki çokktan faliyete geçti
Çok borcu varr o başka biyerde çalışıyo kardeşi duruyo dükkanda ama bizim eşim civil bebek magazasında müdür
Aaa bak eşim çok alır çiçek bana sürekli alır hakkını yemiyim bi ara kendimi inek gibi hissettim adımdada gül oldugu için gül alır çogunlukla..
Olsun cnm işiniz rast gitsin inşallah bi bakmışın köşeyi dönüyonnnnnnnnnnn
oooooooooo bak güllerde alıyormuş kocişin süper valla. Ya şimdi benim nişanlım evlendiğimiz gece evimize ilk girdimizde odaları falan güle boğmassa katliyam çıkar inş düşünür hevukumkeşke bunları okuyo olsaymış
Adresi ver askerdekii yazıyım bunnarı bunnarı yap eşin mutlu olsun
Düğünün ilk günü odayı güllere boğğ kahvaltıyı hazırla sabah yine gül olsun masada
Altınada bir dost diye imzamı atıyım..
hay düşünceni seviyim seninnnnnKız belki ablam söyler gizliden yok ya söylemeyin nişanlım akıl etmeli
geldimi uykun cnm of ben de hağla tık yok
İnşallah ilk açarken bir sürü hayaller kurduk resimle dükkanın şeklini anlatıyordu bende yanına zamanla gelicegimiz yerlerin resmini yaptım
Ama hala yerimizde sayıyoz hatta geri gidiyoruz..
İnşallah su akar yolunu bulur güzel olur herşey...
Gelmedi malesef mevye yiyorum üzüm mutluluk hormonu salgılatıyormuş biraz mutlu olim..
Eşimi kaldırıcam birazdan o gidince belki yatarım biraz 8 9 gibi gelir çıkarız yürüyek gidelim dedi Taksimdeymiş erken çıkcaz uymasam daha ii daha sersem oluyorum uyuyunca..
Ablan söylesin telaşeden unutur belki yazık çok telaşlı oluyor o gün valla herkez biyerden çekiştiriyo ama unutmaz bence çünki araba süsletirilirken zaten çiçekçide oluyo alsa ozamn eve koysa tamam..
İnş cnm inş. Herşey en kısa zamanda yoluna gırıcektır.
evet kesin uyu sen az da olsa. Bugün sabah nişanlım arıyamıycak nasıl uyucam bilmiyorum cnm valla görevi uzadı:18:
Telaşeden unutabılır gb bakalım görücez artık.
Çok korkuyorsun dimi doguda birde Rabbim sağsalım kavuştursun sizi zaman kötü malesef.
Bütün askerleri analarına eşlerine ailesine kavuşmayı nasip etsin taradan...
operasyona filan çıkıyorlarmı komandomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?