mandalinam keyiflerin nasıl...teşekkürler cry sanada hayırlı haftalar oğluşunla yeni foton hayırlı olsun
mandalina burcu günaydın kızlar hayırlı bir iş haftası dilerim size....
naptın tatlım tursuları kurdunnn benımde annem alıcak bana turşu tarhanam var yaprak getırdı annem beypazarından bıde
cimcimeeeeeeeeeeeee
hayat sen ne yapıyorsun kendine bir şeyler almışsın..okudum...iyi günlerde giy canım..iktisatlı hatunsun vesselam...zaten hem güzel hemde hesaplı giyinmek mesele tek eksiğimiz kıyfet olmuyor çünki
heeeeeeeeeeeeytttttttttgeceliklerimle defilemi yaptım geldim
saol canımevet inanılmaz tutumluyuumdur canım benim foton çok güzel olmuş ne datlusunuz yaaaa
mandalinam keyiflerin nasıl...
ben cumartesi barbunya altım 2 kilo pişirdim canım..dondurucuya koyucam..
turşu için malzeme aldım..yakın olsan sanada getirirdim sen çalışmaktan fırsat bulamazsın...
tüm eve halıları yaydık dün eşimle..sonra gezmeye gittik..artık ince yorganla üşüyorum bende bu gün kalınını çıkarıcam...
naptın tatlım tursuları kurdunnn benımde annem alıcak bana turşu tarhanam var yaprak getırdı annem beypazarından bıde
canım buraları da ihmal etmeyin diğer topiklerde gezerken..ne güzel anneler hep evlatlarını düşünür zaten....sen evle ilginebildinmi hafta sonu..insan gezmekte ister tabi hafta sonunda aslında çalışan hanımlar arada yardımcı alabilir...
saol mandalinam evet bazen fazla hassa oluyorum en sevmediğim yönlerimden biri...Bende çıkardım canım pikeleri kaldırdım
ellerine sağlık canım afiyetle yersiniz inşallah
barbunyayı eşim de bende sevmem ama turşuya bayılıyorum hımmm düşünmen yeter canım sağolasın anneme yaptırdım dolma turşu istedim o zahmetli oluyor dedi başka yaptı
sanada afiyet olsun canım
cry duygusala bağlamayalım hayatım
şimdi mevsimi şimdi kırmızı salçalık biberin onlardan da közleyip buzluğa koyabilirsin salça yapabilirsin kelebek kesin yapmıştır
cimcime evin çok güzel bayıldım manzarasına ya kira sanırım allah kendine versin canım,, güzel günlerde oturun,,
valla hayat sana güzel koopppp
ha bu arada yorumlar da müthiş ve yatak odası dehşet,,, ne güzel gacısın beee yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?