saol mandalinam evet bazen fazla hassa oluyorum en sevmediğim yönlerimden biri...
fırında kırmızı bibere tuz şeker..sirke yağ sarımsak katılıyormuş kızlar markette şişenin içeriğine baktım..benim yaptığım iyi olmuyorduda..
saol kız gacı...kira anam needek eve eşyayı alırkende kirada oturcaz die lüksüne kaçamadık...ev sahibi olunca değiştirecem avangard beyaz istiyorum..rabbim istiyen herrrrkeslere versin inş.. yatak odamı severim ama bak öyleki gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum annadın sen
fırında kırmızı bibere tuz şeker..sirke yağ sarımsak katılıyormuş kızlar markette şişenin içeriğine baktım..benim yaptığım iyi olmuyorduda..
saol mandalınam turcuyu annem cubukdan alıp getıryor acayıp guzel oluyor....
cimcimem güle güle otur tek kelımeyle manzara yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr
saol tatlım en güzel manzaralar sizlerin olsunkız birkere kendi kendime oturmadım şöyle kahve içeyim felan anca ağlarken saklanmak için bazende komşularım gelince çıkıyoruz işte...yoksa hep burdayım
canım manzara cidden süper yaa valla al kahveni çayını geç sohbet et manzaraya karşı ohhhhhhhhhhhhh:97:
çok saol tatlım genelde manzara ister burda ev sahipleri ama keşke fıkır fıkır bir komşum olsaydı tadını çıkarakcak manzaranınolsun siz varsınız...
buraya yazım bari 3defa göndermişim...saol tatlım bende sizleri çok özlüyorum göremediğimde..ameliyat olucam inşallah az kaldı paramı denkleştirmeye ugraşıyorum yok onun düğünü bunun çocuğu yaz mevsimi kalabalık geçti elde nevar neyok döktük altın uçtuuu gitti..ben kendimde biriktirmeye başlamıştım 2 ayda bi 350 biriktirdim artık bakalım..eşim burun ameliyatını ol bence 2.çocuktan sonrada göğüs olursun dio zatren deforme olmuş olur daha iyi olur seniniçin dedi..banada mantıklı geldi..yeni ameliyatlı olucam eğer kalırsam hamile..emzirmek felan korkarım sonra olucam galiba..
bilgisayar dizüstüyse al kahveni çık balkonuna otur bizle konuş komşu gelmiş gibi olur bende baktım manzaran süpermiş nerde oturuyordun sen ayvalıktamı?? çok tanıdık geldide
canım ben görümcemde hazırını yemiştim cidden böyle çok hafif şekerli bir tat var ama zeytinyağlıya şeker ilave edilir ya okadar az yani..öyle deniyeceyim bakalım...slm kızlarrr
bende yapıyorum biberi közledikten sonra sarımsağı eziyorum zeytinyağı azcık sirke azcık limon suyuyla sos yapıyorum onları biberle karıştırıyorum ama hiç şeker koymadımm yanii
ben bazen böyle şeylere takılıyorum bazende hiç önemsemiyorum cimcime zaten dostluğu kalıcı olup olmadığını zamn belli eder canım..sen topiğimizin neşesisin..cry mesajım buydu sen yanlış anlamışsın keşke bana söyleseydin şakaylada olsa kırıldığınıda ima edebilirdinki ben gönlünü alırdım.neyse boşver önemlideğil.
yokkızzzzz..türkiyenin en işlek caddesinde ençok kaza olan caddedirde ayrıca..burda denizegirmek güzel ama bir bodrumun antalyanın yerini tutamaz:)))))
kız kedicik acep mesaj düzenlesende benm gibi memleketimi silsenmi ordan deşifre olmasamda birgün tanıdıgın biri beni görmesede bende zaten çok içimdışımbir insanımya herşeyimi döküyorum banada sorun olmasa he datlumnasıl görmessin kız istanbuldan ankaraya doğru giden herkez geçer bizim burdan biz doğuyla batıyı bağlıyoruz birbirine:))) caddeye uzağımben gürültügelmiyor anca kaza oldumu güüüüüm diye o zaman..sonbahar geliyo yağışlar başladı kazalarda başlıyor böyle olunca aman dikkkat burda çok güzel tatilyerleri var ama bizde izmire gitmiştik farklı olsun die..
kız kedicik acep mesaj düzenlesende benm gibi memleketimi silsenmi ordan deşifre olmasamda birgün tanıdıgın biri beni görmesede bende zaten çok içimdışımbir insanımya herşeyimi döküyorum banada sorun olmasa he datlumnasıl görmessin kız istanbuldan ankaraya doğru giden herkez geçer bizim burdan biz doğuyla batıyı bağlıyoruz birbirine:))) caddeye uzağımben gürültügelmiyor anca kaza oldumu güüüüüm diye o zaman..sonbahar geliyo yağışlar başladı kazalarda başlıyor böyle olunca aman dikkkat burda çok güzel tatilyerleri var ama bizde izmire gitmiştik farklı olsun die..
canım ben görümcemde hazırını yemiştim cidden böyle çok hafif şekerli bir tat var ama zeytinyağlıya şeker ilave edilir ya okadar az yani..öyle deniyeceyim bakalım...
ben bazen böyle şeylere takılıyorum bazende hiç önemsemiyorum cimcime zaten dostluğu kalıcı olup olmadığını zamn belli eder canım..sen topiğimizin neşesisin..
düzenledim canikomm şu ana gören kimseleri saymazsak bundan sonra göremiceklervalla ist. bir kere gittim hiç o taraflarda işim olmadı ben bi akdeniz tarafında gittim bide egedeyim onun içün hiç o taraflardan geçmedimm geçersem sana bi uğrar kayfeni içerim
ah canııııım beklerim inşallah resimden bulursun sanırım:)))
yok sorun zaten cevap yazmamış olmam değil sen yanlış anlamışsın..kalıcı olan dostluklarda genelde ikitarafta objektif olur mesela flockeyi listenden silebildinmi bırakıp gitti diye..onuda yanlış anlıyablrdin ama anlamadın sanırım..neyse dediğin gibi sohbet etmek eylenmek farklıdır dostluk yapmak farklı sen nereye koyarsan koy beni ben düşündüğüm gibi inandığım gibi davranırım..önemlideğil boşver..
eski iptal ettiğim üyeliğimden bir pürüz oldu onu halledicem görüşürüzkızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?