Ölümüne Geyik Topiği :-))

saol mandalinam evet bazen fazla hassa oluyorum en sevmediğim yönlerimden biri...

bazen olur canım

fırında kırmızı bibere tuz şeker..sirke yağ sarımsak katılıyormuş kızlar markette şişenin içeriğine baktım..benim yaptığım iyi olmuyorduda..

evet kelebek sırrını kesin bilir ona sormalı

güle güle otur ağız tadıyla bende bakam albümüne

saol mandalınam turcuyu annem cubukdan alıp getıryor acayıp guzel oluyor....

cimcimem güle güle otur tek kelımeyle manzara yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlarrr

fırında kırmızı bibere tuz şeker..sirke yağ sarımsak katılıyormuş kızlar markette şişenin içeriğine baktım..benim yaptığım iyi olmuyorduda..

bende yapıyorum biberi közledikten sonra sarımsağı eziyorum zeytinyağı azcık sirke azcık limon suyuyla sos yapıyorum onları biberle karıştırıyorum ama hiç şeker koymadımm yanii

saol mandalınam turcuyu annem cubukdan alıp getıryor acayıp guzel oluyor....

cimcimem güle güle otur tek kelımeyle manzara yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr

saol tatlım en güzel manzaralar sizlerin olsunkız birkere kendi kendime oturmadım şöyle kahve içeyim felan anca ağlarken saklanmak için bazende komşularım gelince çıkıyoruz işte...yoksa hep burdayım

saol tatlım en güzel manzaralar sizlerin olsunkız birkere kendi kendime oturmadım şöyle kahve içeyim felan anca ağlarken saklanmak için bazende komşularım gelince çıkıyoruz işte...yoksa hep burdayım

canım manzara cidden süper yaa valla al kahveni çayını geç sohbet et manzaraya karşı ohhhhhhhhhhhhh:97:

çok saol tatlım genelde manzara ister burda ev sahipleri ama keşke fıkır fıkır bir komşum olsaydı tadını çıkarakcak manzaranınolsun siz varsınız...

bilgisayar dizüstüyse al kahveni çık balkonuna otur bizle konuş komşu gelmiş gibi olur bende baktım manzaran süpermiş nerde oturuyordun sen ayvalıktamı?? çok tanıdık geldide

cry mesajım buydu sen yanlış anlamışsın keşke bana söyleseydin şakaylada olsa kırıldığınıda ima edebilirdinki ben gönlünü alırdım.neyse boşver önemlideğil.

bilgisayar dizüstüyse al kahveni çık balkonuna otur bizle konuş komşu gelmiş gibi olur bende baktım manzaran süpermiş nerde oturuyordun sen ayvalıktamı?? çok tanıdık geldide

yokkızzzzz..türkiyenin en işlek caddesinde ençok kaza olan caddedirde ayrıca..burda denizegirmek güzel ama bir bodrumun antalyanın yerini tutamaz:)))))

Son düzenleme:
canım ben görümcemde hazırını yemiştim cidden böyle çok hafif şekerli bir tat var ama zeytinyağlıya şeker ilave edilir ya okadar az yani..öyle deniyeceyim bakalım...

cry mesajım buydu sen yanlış anlamışsın keşke bana söyleseydin şakaylada olsa kırıldığınıda ima edebilirdinki ben gönlünü alırdım.neyse boşver önemlideğil.
ben bazen böyle şeylere takılıyorum bazende hiç önemsemiyorum cimcime zaten dostluğu kalıcı olup olmadığını zamn belli eder canım..sen topiğimizin neşesisin..

yokkızzzzz..türkiyenin en işlek caddesinde ençok kaza olan caddedirde ayrıca..burda denizegirmek güzel ama bir bodrumun antalyanın yerini tutamaz:)))))

hiç gelmedim o taraflara ama çok güzel duruyor işlek caddede gürültüyü uğultuyu duymadan oturmak maharet ister kendimden biliyorum da bizim evde işlek cadde üzerinde olduğu için balkon sefası yapamıyorum ama bide senin gibi güzel bi manzaraya sahip değil ben denize girme konusunda antalyada bodrumda denize girmedim ama bence akdeniz yerine egeli olduğumdan mıdır bilmiyorum ama ayvalık assos edremit benim daha çok sevdiğim yerler

Son düzenleme:
Selam fıstık geyikcilerim nasılsınız haftanın illk günü... ben bu güne bir simit ve meyveli sütle başladım...
hafta sonu yediklerimi yazdım

amanın ne çok yemişim hayret ettim kendime...

sabh dikkat ettim hafta sonu yediklerii ertime projesine başladım...
pazar sabhaı güne mezdeke dansıyla başladım

sonra güzel bir yürüyüş yaptım hemen sabha hem akşam...
hareket halinde olmaya çalıştım..

bu arada yine dizi izleeye devam ediyorum... sohbetlere katılamaıyorum..

nette çok uzub süre kalmama kararı aldım sadece dizi izliyorum ...ama size hergün selam vericem kızlar... takipteyim sizlerii..

Son düzenleme:

düzenledim canikomm şu ana gören kimseleri saymazsak bundan sonra göremicekler valla ist. bir kere gittim hiç o taraflarda işim olmadı ben bi akdeniz tarafında gittim bide egedeyim onun içün hiç o taraflardan geçmedimm geçersem sana bi uğrar kayfeni içerim

yok sorun zaten cevap yazmamış olmam değil sen yanlış anlamışsın..kalıcı olan dostluklarda genelde ikitarafta objektif olur mesela flockeyi listenden silebildinmi bırakıp gitti diye..onuda yanlış anlıyablrdin ama anlamadın sanırım..neyse dediğin gibi sohbet etmek eylenmek farklıdır dostluk yapmak farklı sen nereye koyarsan koy beni ben düşündüğüm gibi inandığım gibi davranırım..önemlideğil boşver..
eski iptal ettiğim üyeliğimden bir pürüz oldu onu halledicem görüşürüzkızlar

Son düzenleme:

ah canııııım beklerim inşallah resimden bulursun sanırım:)))

noluyo kısssss nıye darıldınız bırbırınızeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…