Bugün bi de ağdaya gidicem pofffffffffffffff bayanların işi zor ya
AMİN.Temennim o diyorumki Allah'ın sevdiği kullarıyızki sürekli imtahandayız Rabbim inşallah isyan ettirtmez
feraha ulaştırır bizleri..İmtahanı başarıyla atlatırız...
Ben bugün yaptım Aycangülün topiğini takip etmiyormusun sen?
AMİN.
Yok hevukcum sensin dimibakayım nerde ?
He benim baya etkili oluyo ama he ben birkaç aydır yapıyorum azaldı
Vücüt bakım tüy sorununuza birde bu penceren bakın yazıyı..İlk sayfada yazıyo tarihler.
Ben epilasyon kullanamıyorum bi hayli acıyor gerçi ağdada aynı şekilde. Ağdada hiç bir şekilde azalma göremiyorum bu bir gerçek.
hatırladım şimdi bir daha bakayım hemen.
Epilatör berbat ama ya çok kıl dönmesi yapıyor ağda yapıyorum 3 yıldır azaldı bu tarihler işe yaradı
bende
Eşimi işe yolladım uçtu gitti kkuşum morali bozuktu sanki kesin banadır oturuyorum pc başında ya
Üşümüzş üstü açıktı örtsemde açıyo bende örtmedim..
Bende zar zor yapıyom ya çok kırılıyo hiç prüzsüz olmuyo ben ağda yapıp üstünden epilatörle geçiyorum mecburen
Hiç tüy olmasa ne güzel erkekler kadınlarda hiç tüy çıkmıyo sanıyolarmış
Kaynım bir kadından bahsederken yenge görsen benim kadar bıyıkları var kadında bıyık olurmu hiç dedi
aynen . hep ağda kullanıyorum yıllar oldu. aslında bu tarıhlere uymak lazım. ne güzel azalmışta.keşke örtseydın kız üstünü gerçi tekrardan açıyormuşta işte en azından görürdü. Baya erken gidiyor işe hadi sen de uyu kalkınca gönlünü alırsın napıcan işte alışkanlık bu uyku problemi inş zamanla hallolcak.ben de çıkayım aklım nişanlmda bol bol dua edıcem sonrada uyurum belki.Yarın görüşürüz yıne iyi haberlerini beklıycem.
Harıka olur ya .hahahahh olmazmı deseydın=) Ağdayla yapıyosun az gelınce ağda almıyor diye epilatör mü kullanıyosun hevukcum aslında bu mantıklı ben de bazen dusunuyorum yanı cağresi ne olabılır evlenınce falan dıye.
Tamam canım görüşürüz Allaha emanet askerlerimiz Rabbim korusun
İnşallah güzel haberlerle dönerim
Küsmemiştir ya 2. gidişi ekimin 1 de başlıycak gazete bayiliği almış 9 a kadar dağıtım yapıcak belki eleman tutar zamanla bakalım hayırlısı...
mandalina burcu günaydın kızlar hayırlı bir iş haftası dilerim size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?