Kızlar ben kaçıyorum işlerim yoğunlaştı
ayyy paylaşmam mı cnm bnm sızde benı yalnız bırakmayın sakın hangı ıldesın cnm sen hayatcımm
doğru diyon ben küçüktüm hepsini doldurmuştum annem görünce bune dedi napacaklar bukadar senin çişini diyip döktürmüştü
Bizim eşimle uzun yolculuğumuz çok olur arabayla gider bide...Her tesiste ayrı macera...Hatırlamak istemiyorum o iğrenç tesisleri 1 günlük evliyken daha çıktık yola akçaabatta düğünümüz olucak diye ve ben pis tuvaletler yüzünden enfeksiyon geçirdim acayip agrılar çektim ve sonuç bebegim olmuyo enfeksiyondan tüplerim tıkandı abdest aldığım için tahrette almam gerekliydi çünki artık bir çanta taşıyorum yanımda 1 domestos sünger eldiven.. 1 litrelik su t..kagıdı.. ıslak mendil..Dikkat edin derimm..
ayy efet cnm yaa bende cok huyluyum naapalımm hele alışverış merkezleri hamıleyım şimdi sureklı wcye gıdıyorum ama normalde tenezzul bıle etmem
Şunuda anlatıyım tam hatırlamıyorum nerdeydik ama yine akçaabat yolcusuydukk..Lgaboya girdim bir kadın vardı yaşlı yanındada kızıymışş nasıl itiyo kalkıyo gebersen kurtulsam başımın belası gerizekalı iğrenç pislik filan laf sayıyo kadın aglıyo napıyosun sen ya dedim neden öyle davranıyosun kadına sanane be annem o benim üzüldüysen al sen bak dedi, ver bırak kadını git ozaman dedim devlet sahip çıkar en azından senin gibi hayvanlık yapmaz dedim.. bana sinirlendi ve kadına tokat attı yüzünün ortasına o an kendime tutamadım ve kadına saldırmışım ben elimden zor aldılar güvenlik filan geldi..Eşimde kızdı bidaha inmek yasak lazımlık alıcam sana dedi arabada yap Çok fevriyim bir anda evrim dönüyo naaptığımı bilmiyorum iyiy yaptım ama ohh saçları elimde kaldı kadının..İnsan eti agırdır bakmak zordur biliyorum ama böyle yapmakta olmazki ama ozamn sokaga bırak daha iyiiii..
ii yapmışsın bacım az bile olmuş o çatlağa rabbim bizleri vicdanlı insanlar eylesin ve öncelikle hevukcanıma ve hepimize vicdan iman sahibi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn...
Şunuda anlatıyım tam hatırlamıyorum nerdeydik ama yine akçaabat yolcusuydukk..Lgaboya girdim bir kadın vardı yaşlı yanındada kızıymışş nasıl itiyo kalkıyo gebersen kurtulsam başımın belası gerizekalı iğrenç pislik filan laf sayıyo kadın aglıyo napıyosun sen ya dedim neden öyle davranıyosun kadına sanane be annem o benim üzüldüysen al sen bak dedi, ver bırak kadını git ozaman dedim devlet sahip çıkar en azından senin gibi hayvanlık yapmaz dedim.. bana sinirlendi ve kadına tokat attı yüzünün ortasına o an kendime tutamadım ve kadına saldırmışım ben elimden zor aldılar güvenlik filan geldi..Eşimde kızdı bidaha inmek yasak lazımlık alıcam sana dedi arabada yap Çok fevriyim bir anda evrim dönüyo naaptığımı bilmiyorum iyiy yaptım ama ohh saçları elimde kaldı kadının..İnsan eti agırdır bakmak zordur biliyorum ama böyle yapmakta olmazki ama ozamn sokaga bırak daha iyiiii..
Amin inşallah yok anam yok ya dünyanın çivisi çıkmışş..Rabbim hakımızda herşeyi hayırlı kılsın İnşallah...
ayy evet haklısın cnm tesısler tumden resıllık su bılem dokmuyolarrr
Heryerini tuvaletin ç..şş le yıkıyolar..Çocugum olmuyo bu nedenle pis insan çok bi su dökseler bariii..en azından biraz pisliği gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?