Ölümüne Geyik Topiği :-))

doğru diyon ben küçüktüm hepsini doldurmuştum annem görünce bune dedi napacaklar bukadar senin çişini diyip döktürmüştü

Verdiğim en kötü tahlil yıllaaaaar önce idi. Ne tahlili idi hatırlamıyorum ama bir hafta boyunca tüm çişini bir kaba yapman gerekiyordu.. Ben bu kadar önemli olduğunu düşünmemiş olcam ki bir kısmını yapmış bir kısmını yapmamıştım.Ama yaklaşık 5 lt lik bir kavanoz doldurmuştum. koca kavanozu yüklenip hastane ye gittiğimde ,Sen ne yaptın bu kadar olmazz ..hepsini yapmadınmı dediler. Ben tabi.. Olmaz yeniden yapman gerekir dediler. Bu arada kavanozu da orda kırmıştım. Tüm hastane benim 5.lt lik idrar numunem ile yıkanmıştı.. Offff rezillikti yaaaa Bak utandım şimdi yine

Muhabbetinizde pek iç açıcı ayol Ben kuran kursuna gittim bi dönem yatılı ve temizlik günleri vardı 2 kişi ben genelde mutfaga griyodum yanımdaki vclere ..bigün kızın canına tak etti ben girdim aman allahım o nasıl bişey ya girmemle çığlık çığlığa çıkmam bir oldu kim yaptı lann onu sizin içinizdekini görmek zorundamıyım diye yaygarayı bastım hocalar filan herkes şok oldu tepkime ama bidahada lagabo temizliği vermediler..Bide tam giriyodum kapıyı kapıyodum hemen biri vuruyodu kapıya hadi çık çok sıkıştım çıkarsam agzını yüzünü dagıtıcam ısrarlımısın çıkartmaya beni diince bidaha kapı vurulmazdı...

Bizim eşimle uzun yolculuğumuz çok olur arabayla gider bide...Her tesiste ayrı macera...Hatırlamak istemiyorum o iğrenç tesisleri 1 günlük evliyken daha çıktık yola akçaabatta düğünümüz olucak diye ve ben pis tuvaletler yüzünden enfeksiyon geçirdim acayip agrılar çektim ve sonuç bebegim olmuyo enfeksiyondan tüplerim tıkandı abdest aldığım için tahrette almam gerekliydi çünki artık bir çanta taşıyorum yanımda 1 domestos sünger eldiven.. 1 litrelik su t..kagıdı.. ıslak mendil.. Dikkat edin derimm..

ayy efet cnm yaa bende cok huyluyum naapalımm hele alışverış merkezleri hamıleyım şimdi sureklı wcye gıdıyorum ama normalde tenezzul bıle etmem

Şunuda anlatıyım tam hatırlamıyorum nerdeydik ama yine akçaabat yolcusuydukk..Lgaboya girdim bir kadın vardı yaşlı yanındada kızıymışş nasıl itiyo kalkıyo gebersen kurtulsam başımın belası gerizekalı iğrenç pislik filan laf sayıyo kadın aglıyo napıyosun sen ya dedim neden öyle davranıyosun kadına sanane be annem o benim üzüldüysen al sen bak dedi, ver bırak kadını git ozaman dedim devlet sahip çıkar en azından senin gibi hayvanlık yapmaz dedim.. bana sinirlendi ve kadına tokat attı yüzünün ortasına o an kendime tutamadım ve kadına saldırmışım ben elimden zor aldılar güvenlik filan geldi..Eşimde kızdı bidaha inmek yasak lazımlık alıcam sana dedi arabada yap Çok fevriyim bir anda evrim dönüyo naaptığımı bilmiyorum iyiy yaptım ama ohh saçları elimde kaldı kadının..İnsan eti agırdır bakmak zordur biliyorum ama böyle yapmakta olmazki ama ozamn sokaga bırak daha iyiiii..

ayy efet cnm yaa bende cok huyluyum naapalımm hele alışverış merkezleri hamıleyım şimdi sureklı wcye gıdıyorum ama normalde tenezzul bıle etmem

Canım alış veriş merkezlerinin ki temiz yinede saat başı temizleniyo tesisler kadar pis tuvaletler görmedim ben..Bide para alıyolar lafımı söylemeden asla geçmem burda oturup para almayı biliyonuz bide içeriyi temizleyinn.Koku olmdan duramam benim oksijenim o diyasan bilemem...

ii yapmışsın bacım az bile olmuş o çatlağa rabbim bizleri vicdanlı insanlar eylesin ve öncelikle hevukcanıma ve hepimize vicdan iman sahibi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn...

ii yapmışsın bacım az bile olmuş o çatlağa rabbim bizleri vicdanlı insanlar eylesin ve öncelikle hevukcanıma ve hepimize vicdan iman sahibi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinn...

Amin inşallah yok anam yok ya dünyanın çivisi çıkmışş..Rabbim hakımızda herşeyi hayırlı kılsın İnşallah...

ii yapmıssın vala 2 tanede bzm için carpsaydın

Amin inşallah yok anam yok ya dünyanın çivisi çıkmışş..Rabbim hakımızda herşeyi hayırlı kılsın İnşallah...

amin cnm ama varya çok sinir oldum resmen içim şiştiii

bide varya bugün hep böle sinir bozucu konular okudum forumda nefesim darlandı inan şu insanlar ne acaip rabbim ıslah etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…