Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıss aynı hftmı gittik foruma bizde bi gittik wc kuyuğu nerdeyse manisada ollum sen git kendin yap dedim yırttım ben

kıssslaaarrrr bana dua edınn yaaaa mayısa doğumum var.ya az kaldı çok korkuyorum destek olun bana bıras lutfeeennnnn yarında kkontrolum vaarrrr:26::18:

tmm nıyet et sen yat o zaman zaten ilk yattığında goremezsın bı kaç defada anca herkeste ole olurr sen bılırsın o zaman

ya internetten öğrendiğime göre bi işin hakkında hayırlı olup olmadığına veye bi muradının olup olmayacağına diye yatılıyomuş,, biraz anlatsana bana nasıl olacağını???

düşündükçe aklıma geliiii hani tahlil isterlerya onu eline yapmadan becerebilen var mı? gıcık oluyom ben daha geniş kap verseler olmaz mı?

ya internetten öğrendiğime göre bi işin hakkında hayırlı olup olmadığına veye bi muradının olup olmayacağına diye yatılıyomuş,, biraz anlatsana bana nasıl olacağını???

tatlım önce abdest alacaksın 2 rekat namaz kılacaksın istihare nıyetı ile sonra kımseyle konusmadan sağ tararfına yatıp allahım muradım hayırlı mı değil mi bana goster diye nıyet edıp uyuyacaksın bişi gorursen gordugunu yorumları inşş

düşündükçe aklıma geliiii hani tahlil isterlerya onu eline yapmadan becerebilen var mı? gıcık oluyom ben daha geniş kap verseler olmaz mı?

ben hastanede çalışıyorum hele bazı tahliller için idrarın başı ortası ve sonu diye 3 kısımda yapması için 3 ayrı kap veriliyo düşünsenize 3 kaba yapacak idrarı komik ötesi yaaa

doğru diyon ben küçüktüm hepsini doldurmuştum annem görünce bune dedi napacaklar bukadar senin çişini diyip döktürmüştü

ıyyyy evet ya harbiden çok iğrenç bi durum sinir olurum hastanelerde tahlil vermeye ya çok doldurursun ya denk gelmez ufff ...

şimdi bide neyi hatırladım ilk doğumda hastanenin prosedürüymiüş illa lağman yapcaklarmış yok bişey yemedim çıkcak bişey yok desemde ebeyi ikna edemedim ve korkunç son iğrençtiiii ve tabi hiçbişey çıkmadı

tamam canım allah nasip ederse bu akşam yatayım ama gusül abdesti mi almam lazım :18:

bende ne manyağım prolifile yazmışın kocaman cinsiyetini soruyom kafam dağıldı iyice,,, doğuma kadar ve doğumdan sonra ki gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma emi guzu

ayyy paylaşmam mı cnm bnm sızde benı yalnız bırakmayın sakın hangı ıldesın cnm sen hayatcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…