ya bi de ben bişeyi anlamam be burcum.hoş gerçi kelebek de bilir,izmire gittim mesela...bornova forumda dolaşalım dedik benim sidikli hemen başladı:'Anneeeeeeeeeee çişim geldi!' lan wc.ye girdim bi baktım millet artık aynı sinemada olduğu gibi kuyruk olmuş!hiç mi tutamazlar,hiç mi evden çıkmadan önce wc'ye gitmezler?ya da bu sıraya neden katlanır bir insan?
En başına gidersek oraya niye ayak yolu yüz numara veya hela denirki
ben kendim yatmak istiyorum ama göremem diye endişeleniyorum,,,
tmm nıyet et sen yat o zaman zaten ilk yattığında goremezsın bı kaç defada anca herkeste ole olurr sen bılırsın o zaman
kıssslaaarrrr bana dua edınn yaaaa mayısa doğumum var.ya az kaldı çok korkuyorum destek olun bana bıras lutfeeennnnn yarında kkontrolum vaarrrr:26: :18:
ya internetten öğrendiğime göre bi işin hakkında hayırlı olup olmadığına veye bi muradının olup olmayacağına diye yatılıyomuş,, biraz anlatsana bana nasıl olacağını???
düşündükçe aklıma geliiii hani tahlil isterlerya onu eline yapmadan becerebilen var mı? gıcık oluyom ben daha geniş kap verseler olmaz mı?
düşündükçe aklıma geliiii hani tahlil isterlerya onu eline yapmadan becerebilen var mı? gıcık oluyom ben daha geniş kap verseler olmaz mı?
ooo canım benim ya az kalmış allah kazasın kurtarsın,,, cinsiyeti ne bebeişin
tatlım önce abdest alacaksın 2 rekat namaz kılacaksın istihare nıyetı ile sonra kımseyle konusmadan sağ tararfına yatıp allahım muradım hayırlı mı değil mi bana goster diye nıyet edıp uyuyacaksın bişi gorursen gordugunu yorumları inşş
kızım geloo kızım inş teyzesiiii
tamam canım allah nasip ederse bu akşam yatayım ama gusül abdesti mi almam lazım :18:
yok cnm normal namaz abdesti zaten gusulun var ya sadece normal alsan yeter...hadıı bakalım inş gorursun haber ver yarın ama
bende ne manyağım prolifile yazmışın kocaman cinsiyetini soruyom kafam dağıldı iyice,,, doğuma kadar ve doğumdan sonra ki gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma emi guzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?