amin cnm ama varya çok sinir oldum resmen içim şiştiii
bide varya bugün hep böle sinir bozucu konular okudum forumda nefesim darlandı inan şu insanlar ne acaip rabbim ıslah etsin...
hevukcum profil resmindeki senmisin cnm ya pek merak ettim :97:
slm kızlaarrrr
Cehennem bunlar için boşuna olmamışş..Ne okudunki? Ben direk saldırıyorum gördüğüm zaman elimde değil 4 5 leşim var ...Ağız dalaşına pek giremem Hazmedemem ben böyle şeylere o yüzden pek çıkmıyorum ..dışarı yoksa fenaaa gerçekleri görmezden gelemiyorum karşımdakine yanlışta gelse sylüyorum ama elimde değil kimsede kendi kötüsünü kabullenmiyoo kavga çıkıyo..Ondan dolayı ne çıkıyorum dışarı nede görüyorumm..
güzelmii? güzelse benim değilse ben değilim başkası
Kız kelebek aşk ossun okadarmı çirkinim sesin çıkmadı..Gizlilik ayarı yaptım öle koydum arkadaşım dışındakiler göremiyo sanırım..
SLLM ii kızlar sizden naber nörüyosunuz...??
Kızda gidemem desin canım zor bi kelime değil kendini neden kullandırıyo Hayatta işim olmaz...Sevdiğim insanlara biraz kullandırtırırım belki ama diğer insanlara asla...işte öğretmen bi bayanın yine öğretmen olan eşine okuldaki başka bir bekar bayan öğretmen asılıyomuş da eşime sölesem mi ona göre onunla konuşmasın diye topic açmış densizin biride yazık kızlara nolcak paylaşın kocalarınızı yazmış nasıl sinir oldum .. gidip yolasım geldii
Eşi bilmiyo kendi mi biliyomuş yanii AAA ilginç ama çeksin kenara bi sıkıştırsın bahsettiğim kirli tuvaletlere sürtsün kafasını bakalım daha eşine yaklaşabiliyomu...
bide yine bekar bir kızın iki çocuklu bir komşusu varmış sürekli çocuğunu bu kıza aldırıyormuş okuldan ben çok yoruluyorum sen alıver diyomuş bu garibimde gidip alıyormuş ama bu kadar da olmaz diyoo.. ne densiz insanlar var ben başkasını bırak anneme bile mecbur kalmadıkça diyemiyorum insanlar komşu kızlarını bile kendi keyiflerine göre kullanıyo ufff çok gıcık oldummm ikisinede:84:
çok güsel kısss sen değilsen bilem sen daha güselsindir eminim bu kadar güzel yüreği olan insanın yüzüde güzel olur zatii
Slm canım..Arkadaşın nirde dünkii klavye msn adresini almayı başardımı?
ne yapalım can sıkıntısı cnm ya
tmm ya bu tatsız konuları baırakın
keyıf yapalım[/QUOTE
Bebegin nezaman geliyo kısmetse. Benimde olcak inşallah nisan sonu gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?