Ölümüne Geyik Topiği :-))

mandiş senin oğluşun büyüyene kadar ben ihtiyar hatun olucam

slm cry nasılsııınn
iyiyim canım sen nasılsın kuzucuklar nasıl..

hırkalar güzelmiş cry
mandalinam bende uzun etek istiyorum hep pantolon giyiyorum yav..

Tünaydınn
tünaydın canım benim..

tünaydın

Tünaydın

Burcuhatun seni de gördüm..

anne baba olmak çok zor gerçekten sanırım başka çocuk düşünmüyorum..allah evlatlarımıza sağlık versin..

erkek kardeşim için düşündüğüm bir kız vardı ağırbaşlı sempatik kültürlü..söyler söylemez..olmaz dedi kızkardeşimde bir kız düşünmüş onada olmaz demiş..ön yargılı şimdiki gençler...bizim sıkıcı insanlar bulacağımızı füşünüyor..kendi bulduklarıda ortada..

erkek kardeşim için düşündüğüm bir kız vardı ağırbaşlı sempatik kültürlü..söyler söylemez..olmaz dedi kızkardeşimde bir kız düşünmüş onada olmaz demiş..ön yargılı şimdiki gençler...bizim sıkıcı insanlar bulacağımızı füşünüyor..kendi bulduklarıda ortada..

çabalayınca olmuyor mandiş koyver gitsin

mandiş hap kullanmayı bırakanlar hemen bebiş sahibi olamıyor zamana bırak tatlım ..Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün bebişle müjdelesin seni

çabalayınca olmuyor mandiş koyver gitsin

mandiş hap kullanmayı bırakanlar hemen bebiş sahibi olamıyor zamana bırak tatlım ..Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün bebişle müjdelesin seni

hap kullanmıyorum canım doktora gitcemde bakalım ne zaman hayrlısı canım ya

niye ki suskun senden daha iyi gelinmi bulcam gerçi ilk gelinim bamyam ona da toz kondurmam

evet yaa gerekiyor yaa burcuya geçenlerde dedim var şüphelerim diye ama fos çıktı iki aydır hasta olmuyorum düzenim şaştı nedeni bebek değil ama

hayırlısı canım ya sıkıntı yapma sakın vardır onunda bi gelme zamanı. ama ihmalde etme mutlaka doktora görün. okudum taşınırken izin alınca gidecekmişsin doktora. mesafeyide uzatma mutlaka görün bacım

bebiş yazılarını falan okuyunca heyecanlandım birden..
maalesef yokmuş henüz..
herşeyin hayırlısı mandalinam...

slm kıslarrrrrrrrrr napıyorsunuz bakayımmmm

bu günü 7 ay önce evlenen bir arkadaş vardı o davet etti ona gittik oğluşla..
eşi ünüversite mezunu ama düzgün bir iş bulamamış üzülüyordu...
şimdide saç düzleştiricilerine bakıyorum burcum..iyon olayı önemlimi düzleştiricide..

canımm sanırım yakmaması acısından onemlı herhalde ama hepsi yakıyor bana kalırsa kuafor daha az zarar verıyor.

birdahakı sefere canım İNŞALLAH

inşallah

parisim sanırım sıkıntıdan bu ev işi bunalttı iyice

bebiş yazılarını falan okuyunca heyecanlandım birden..
maalesef yokmuş henüz..
herşeyin hayırlısı mandalinam...

ccry dua et her vakitin ardından banada olurmu

benim amcamın oğlu tarih öğretmeni iki çocuğu var biri ilkokul 5 biri ilkokul 2 ye gidiyor hala işsiz birde küçük yer burası iş imkanı kısıtlı tek çocuk anne babayı bırakıp gidemiyor başka ile öyle işsiz arada vekil filan yapıyor işte

dünde klima bozulmuştu tamirci geldi lise çağlarında okumuyormusun dedim çıraklık okuyorum hafta bir gün burada çırağım ama seneye kalfa olacam dedi ustasına sordum ne iş diye ben okudum üniversite bu çocuk iki yıl sonra benden daha iy usta olur benim kaybettiğim zamanda harcadığım parada pul olur bu çacuk şimden iyi kazanır filan dedi uf ya dedim dönem ara eleman devri usta bulmak zor buldukların az sayıda cumhurbaşkanından daha bir havadalar kesinlikle dönem ara eleman devri

günaydın hanımlarrr

bugün sabah sabah moralim bozuldu
sabah oğlumu okula götürmek için kapıyı açtım ayakkabılarımı giyecektim ki ayakkabılarım yok çalınmış sanırsamm
ve sadece benimkiler çalınmış oğlumunkilerde eşiminkilerde yerlerinde hatta ayakkabılık açılmamış bile sadece benim spor ayakkabılarımı almış alan çok canım sıkıldı yaa ne haramkör insanlar var şu dünyada ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…