mandiş :))) şaşırdım canım benim .... :78:
niye ki suskun senden daha iyi gelinmi bulcam gerçi ilk gelinim bamyam ona da toz kondurmam
kuma oldum sanırım
mandiş senin oğluşun büyüyene kadar ben ihtiyar hatun olucam
iyiyim canım sen nasılsın kuzucuklar nasıl..slm cry nasılsııınn
mandalinam bende uzun etek istiyorum hep pantolon giyiyorum yav..hırkalar güzelmiş cry
Tünaydınn
tünaydın canım benim..
tünaydın
Tünaydın
Burcuhatun seni de gördüm..
anne baba olmak çok zor gerçekten sanırım başka çocuk düşünmüyorum..allah evlatlarımıza sağlık versin..sağol mandişim çok şükür iyiyim tatlım... çalışıyorum ne olsun...
yeni ufuklara açtım şimdilik kültür yükleniyorum.. çok cahil kalmışım amanın ya.. utandım kendimden ... zihnim öğrenmeye kapanmış açmaya çalışıyorum...
evet yaa gerekiyor yaa burcuya geçenlerde dedim var şüphelerim diye ama fos çıktı iki aydır hasta olmuyorum düzenim şaştı nedeni bebek değil ama
teyse olamıyormuyummmm mandısımmmmm
çabalayınca olmuyor mandiş koyver gitsin
mandiş hap kullanmayı bırakanlar hemen bebiş sahibi olamıyor zamana bırak tatlım ..Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün bebişle müjdelesin seni
cıks burcum malesef
niye ki suskun senden daha iyi gelinmi bulcam gerçi ilk gelinim bamyam ona da toz kondurmam
evet yaa gerekiyor yaa burcuya geçenlerde dedim var şüphelerim diye ama fos çıktı iki aydır hasta olmuyorum düzenim şaştı nedeni bebek değil ama
slm kıslarrrrrrrrrr napıyorsunuz bakayımmmm
bu günü 7 ay önce evlenen bir arkadaş vardı o davet etti ona gittik oğluşla..
eşi ünüversite mezunu ama düzgün bir iş bulamamış üzülüyordu...
şimdide saç düzleştiricilerine bakıyorum burcum..iyon olayı önemlimi düzleştiricide..
birdahakı sefere canım İNŞALLAH
hayırlısı canım ya sıkıntı yapma sakın vardır onunda bi gelme zamanı. ama ihmalde etme mutlaka doktora görün. okudum taşınırken izin alınca gidecekmişsin doktora. mesafeyide uzatma mutlaka görün bacım
bebiş yazılarını falan okuyunca heyecanlandım birden..
maalesef yokmuş henüz..
herşeyin hayırlısı mandalinam...
bu günü 7 ay önce evlenen bir arkadaş vardı o davet etti ona gittik oğluşla..
eşi ünüversite mezunu ama düzgün bir iş bulamamış üzülüyordu...
şimdide saç düzleştiricilerine bakıyorum burcum..iyon olayı önemlimi düzleştiricide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?