tamam mandalinam dua edicem senin içinde canım..
bencede okumaktan çok meslek sahibi olmak önemli aslında dimi..
adına düzenlenen fatura yoksa eğer
güle güle kelebek
canım eşimin adına duzenlenen varsa o benıde kayıt ettırebılıyorrrr ceza odermıyım kendı kendımı yakaltırmıyım acaba ama simdide nufus arastırması basladı onlar bızım kapıya gelmeden bız yaptırsak daha ıyı olcak sanırım
günaydın kelebek...eğtim verilmiyor insanlara bence yanlış olduğunu falan tam bilmiyorlar herhalde..erkek kardeşimin iki defa ayakkabısı çalınmıştı..birini yeni almıştı 130 amı ne 4 yıl falan önce genç işte heves..çıkartım eve girmiş..tekrar çıkacağı zaman bir bakmış yok..kızkardeşim aynısını almıştı ona..artık aykakkabılarımızıda sakınmamız lazım sen içeri koysaydın keşke...geçmiş olsun..günaydın hanımlarrr
bugün sabah sabah moralim bozuldu
sabah oğlumu okula götürmek için kapıyı açtım ayakkabılarımı giyecektim ki ayakkabılarım yok çalınmış sanırsamm
ve sadece benimkiler çalınmış oğlumunkilerde eşiminkilerde yerlerinde hatta ayakkabılık açılmamış bile sadece benim spor ayakkabılarımı almış alan çok canım sıkıldı yaa ne haramkör insanlar var şu dünyada ufff
günaydın canım..garip yav başkasının eşyası içine sinip giyecek demek..allah doğru yolu göstersin ne diyim..ahçı yapıcam ben kendi çocuklarımı ... yemek zincirleri kurdurucamgelecekte meslek dallarının işsizliğini görüyorum o yüzden en iyisi açalım bir restaront oh miiis ...
birde usta olmak el becerisinin olması gibi yok. çocukları okul sınav dershane diye köreltiyoruz...
canım, benim yeni aldığım ayakkabıyı spor salanunda çalışan sosyetik bayanlardan bir tanesi yürütmüştü ... yani hırsızlık bu.yada hstalık :S
geçmiş olsun..
günaydııın bayanlar..
kolay gelsin beynelcim..Günaydınlar pardon tünaydınlar herkese kusura bakmayın baya dosya var önümde
evet ya haklısın hem meslek öğrensin hem ekonomik özgürlüğünü kazansın tüketici olmasın hemde işsiz kalmaz en önemlisi en güzel çağları okul özel ders dershane kurslar arasında geçmez işe gider gelir sokakta oynar :))))
evet ya bakalım bizim çocukların döneminde neler olacak
o kadarını bilemiycem canım nufüsta çalışan birinden daha iyi öğrenirsin konu açsan elbet orada çalışan bir bayan vardır kk da :))
hheee nufusda calışan bırı varmı???????????????
enem gözümün önünde sayılar uçuşuyor sıyıordım sıyırcam :26:
herşeyin bir bedeli var beynel..
en azından bizim gibi orta halliler için..
benimde süpürge ortada oğaln bisküvi yiyorda..
doğrudur canım gerçi ben anlamam o işlerden beynelcim..kırpık ya bu ne ihale dosyalarıymış.
2004 bu yana adamlar yememiş içmemiş ihaleye çıkmış sanki
iyi akşamlar.......ben gıdıyorummmmm kıscelerrrr optum hepucugunuzu
canım niye öyle dedinki şimdi...hayat devam ediyor...bir şekilde...hoşçakalın kızlar şükür bugünde bitti yarın gelmesin
canım niye öyle dedinki şimdi...hayat devam ediyor...bir şekilde...
ama evimde dinlenerek yatarak geçircem yarın gelirse işyerinde olmuş olacam
canım benim yeni aldığın evini düşün allahın izni ile ne güzel günleriniz olucak orada ailenle..sonuçta mutlu olmak için çalışman gerekiyor canım..
günaydııın hanımlarrrrrrr
bugünde açalım bakalım tükkanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?