Ölümüne Geyik Topiği :-))

adına düzenlenen fatura yoksa eğer

güle güle kelebek

canım eşimin adına duzenlenen varsa o benıde kayıt ettırebılıyorrrr ceza odermıyım kendı kendımı yakaltırmıyım acaba ama simdide nufus arastırması basladı onlar bızım kapıya gelmeden bız yaptırsak daha ıyı olcak sanırım

o kadarını bilemiycem canım nufüsta çalışan birinden daha iyi öğrenirsin konu açsan elbet orada çalışan bir bayan vardır kk da :))

günaydın kelebek...eğtim verilmiyor insanlara bence yanlış olduğunu falan tam bilmiyorlar herhalde..erkek kardeşimin iki defa ayakkabısı çalınmıştı..birini yeni almıştı 130 amı ne 4 yıl falan önce genç işte heves..çıkartım eve girmiş..tekrar çıkacağı zaman bir bakmış yok..kızkardeşim aynısını almıştı ona..artık aykakkabılarımızıda sakınmamız lazım sen içeri koysaydın keşke...geçmiş olsun..

günaydın canım..garip yav başkasının eşyası içine sinip giyecek demek..allah doğru yolu göstersin ne diyim..

Günaydınlar pardon tünaydınlar herkese kusura bakmayın baya dosya var önümde
kolay gelsin beynelcim..

mandişim eğitimini alacak ama el sanatlarında da eğitim alacak... 2 meslek sahibi olacak... 2-3 d,l öğrenecek :d yurt dıışında eğitim alacak ... hayal işde...

ben evleninceye kadar . ooo yepyeni meslekler çıkar sanırım...

burcu saç düzleştirici önermiyorsun yani...bende 6 aydır alıcam karar veremiyom..kuaförede 6 ayda bir giderimki ben:44:

enem gözümün önünde sayılar uçuşuyor sıyıordım sıyırcam :26:

herşeyin bir bedeli var beynel..
en azından bizim gibi orta halliler için..
benimde süpürge ortada oğaln bisküvi yiyorda..

kırpık ya bu ne ihale dosyalarıymış.
2004 bu yana adamlar yememiş içmemiş ihaleye çıkmış sanki
doğrudur canım gerçi ben anlamam o işlerden beynelcim..
konu ile alakasız ama kızlar limangoda sezonda 100 liraolan ayakkabılar betanın 60 lira numaranızı bulabilirseniz kaçırmayın derim..

ama evimde dinlenerek yatarak geçircem yarın gelirse işyerinde olmuş olacam
canım benim yeni aldığın evini düşün allahın izni ile ne güzel günleriniz olucak orada ailenle..sonuçta mutlu olmak için çalışman gerekiyor canım..

günaydııın hanımlarrrrrrr

bugünde açalım bakalım tükkanı...

canım benim yeni aldığın evini düşün allahın izni ile ne güzel günleriniz olucak orada ailenle..sonuçta mutlu olmak için çalışman gerekiyor canım..

cry o evi düşündükse çıldırıyorum ustalar gözümün önünde koşturuyor

günaydııın hanımlarrrrrrr

bugünde açalım bakalım tükkanı...

günaydınlarrrrr hayırlı cumlaar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…