Ölümüne Geyik Topiği :-))

gecmiş osssunnnn kıssssss burada haramkör nedemek bacımmm

yani helal mi haram mı bakmaz çalar geçer manasında ....
bu arada biliyor musun rüyamda ayakkabılarımı başkasının aldığını bana da eski bir ayakkabı bıraktığını görmüştüm belki de aynı dk larda benim ayakkabılarımı götürüyorlardı...
allah beterinden korusun neyse böyle atlatmış olalım ama diğer ayakkabılarımı alsaydı bu kadar canım yanmazdı gitmiş sen güzelim spor ayakkabılarımı almış ...

yaaa sadece senınkılerı almıs olmasııı tuaf kelebeğimmmmm pahallı bıseymıydıı

yani uçuk bir pahalılığı yoktu spor ayakkabıya göre normal bir fiyat hatta oğlumunkiler daha pahalıydı ama o benimkini almayı tercih etmiş aman neyse olan olmuş allah beterinden korusun ama çok severek giyiyordum ve ben özel durumlar hariç hep spor ayakkabı giyerim de...

ahçı yapıcam ben kendi çocuklarımı ... yemek zincirleri kurdurucam gelecekte meslek dallarının işsizliğini görüyorum o yüzden en iyisi açalım bir restaront oh miiis ...

birde usta olmak el becerisinin olması gibi yok. çocukları okul sınav dershane diye köreltiyoruz...

canım, benim yeni aldığım ayakkabıyı spor salanunda çalışan sosyetik bayanlardan bir tanesi yürütmüştü ... yani hırsızlık bu.yada hstalık :S

geçmiş olsun..

günaydııın bayanlar..

nessse fıstıgım bırının gözü varmıs demekkı bende spor gıyerın genelde

saol sultanımmm ...

olan olmuş artık ne edek???

beynel cann

mandişimmm:82::82::82::82:

kelebek sende sergileşmişsin ayakkabılarını baksana ayakkabılığa filan kaldırmamışsın ne yapsın cezbetmiş onuda :))
bu dünyada el uzatmak kolayda yerine yenisini almanda kolay diğer tarafta ne yapacak bu insanlar pişttt gel bakalım ayakkabılarını kaça aldın diye sormayacaklarmı

bir gün ankaraya düğüne gitcem bilet filan herşey alınmış gitcem benim evden uzak terminal teyzemde kaldım o akşam sabah erken eniştem terminale bırakcak düğüne gitcem diye yeni gıcırlar almışım bir kez bile giymemişim paketten çıkardım kapının önüne koydum sabah giyip çıkcam sabah kalkarım ki gıcırlar yoktam düğüne gitcem ayakkabım yok hangisine yanayım telgraf çektim düğün sahibine

ayakkabılarımı çalan hırsız stop ne amaçla yaptı bilmem stop bari bileti almadan önce çalsaydıda stop bilet parasıda cebimde kalsaydı stop ayakkabı parası gitti stop bilet parası gitti stop takı bana kaldı vermem stop abiiii kusura kalma gelemiyorum mutluluklar stop

tabi telgrafı da takı töreninden önce mikrofondan okumuşlar rezil oldum birde ahh o hırsıza ne küfür etmiştim var ya :))

güzel Türkçemizin yeni güzide kelimelerinden :)

mandalınam beledıyede calışan senmıydınnn? beynelmıydı

ikimizde

:)))

sorayım ozman sızee nufus ıle ılgılı adres bıldırmını yapmak için nekadr sure lazım bırde cezası varmıs sanırım?

onu ilçe belediyeler bilir burcu ve ayrıca ile göre değişir meclis kararlarıyla farklılık gösterebilir bağlı olduğun ilçe belediyesinden telefonla da öğrenebilirsin sanırım emlakla ilgili mevzu

zevkli hırsızmış :)) cana geleceğine mala gelsin başının gözünün evlatlarının sadakası olsun

ben an fazla altı ay diye biliyorumm ama

bizden daha iyi biliyor kelebek burcu

kelebeğinkilerine ihtiyacı varmış demek vijdansız değilmiş bak bir çift ayakkabı almış ihtiyacı kadar bazı hırsızlarda çaldıkları ayakkabıların yerine kendi eski ayyakkabılarını bıkarıyorlarmış duymuştum

evet ya haklısın hem meslek öğrensin hem ekonomik özgürlüğünü kazansın tüketici olmasın hemde işsiz kalmaz en önemlisi en güzel çağları okul özel ders dershane kurslar arasında geçmez işe gider gelir sokakta oynar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…