günaydın hanımlarrr
bugün sabah sabah moralim bozuldu
sabah oğlumu okula götürmek için kapıyı açtım ayakkabılarımı giyecektim ki ayakkabılarım yok çalınmış sanırsamm
ve sadece benimkiler çalınmış oğlumunkilerde eşiminkilerde yerlerinde hatta ayakkabılık açılmamış bile sadece benim spor ayakkabılarımı almış alan çok canım sıkıldı yaa ne haramkör insanlar var şu dünyada ufff
mandalınam beledıyede calışan senmıydınnn? beynelmıydı
ben ve mandalin
gecmiş osssunnnn kıssssss burada haramkör nedemek bacımmm
yani helal mi haram mı bakmaz çalar geçer manasında ....
bu arada biliyor musun rüyamda ayakkabılarımı başkasının aldığını bana da eski bir ayakkabı bıraktığını görmüştüm belki de aynı dk larda benim ayakkabılarımı götürüyorlardı...
allah beterinden korusun neyse böyle atlatmış olalım ama diğer ayakkabılarımı alsaydı bu kadar canım yanmazdı gitmiş sen güzelim spor ayakkabılarımı almış ...
yaaa sadece senınkılerı almıs olmasııı tuaf kelebeğimmmmm pahallı bıseymıydıı
inşallah
parisim sanırım sıkıntıdan bu ev işi bunalttı iyice
ccry dua et her vakitin ardından banada olurmu
benim amcamın oğlu tarih öğretmeni iki çocuğu var biri ilkokul 5 biri ilkokul 2 ye gidiyor hala işsiz birde küçük yer burası iş imkanı kısıtlı tek çocuk anne babayı bırakıp gidemiyor başka ile öyle işsiz arada vekil filan yapıyor işte
dünde klima bozulmuştu tamirci geldi lise çağlarında okumuyormusun dedim çıraklık okuyorum hafta bir gün burada çırağım ama seneye kalfa olacam dedi ustasına sordum ne iş diye ben okudum üniversite bu çocuk iki yıl sonra benden daha iy usta olur benim kaybettiğim zamanda harcadığım parada pul olur bu çacuk şimden iyi kazanır filan dedi uf ya dedim dönem ara eleman devri usta bulmak zor buldukların az sayıda cumhurbaşkanından daha bir havadalar kesinlikle dönem ara eleman devri
günaydın hanımlarrr
sabah oğlumu okula götürmek için kapıyı açtım ayakkabılarımı giyecektim ki ayakkabılarım yok çalınmış sanırsamm
ve sadece benimkiler çalınmış oğlumunkilerde eşiminkilerde yerlerinde hatta ayakkabılık açılmamış bile sadece benim spor ayakkabılarımı almış alan çok canım sıkıldı yaa ne haramkör insanlar var şu dünyada ufff
bu arada biliyor musun rüyamda ayakkabılarımı başkasının aldığını bana da eski bir ayakkabı bıraktığını görmüştüm belki de aynı dk larda benim ayakkabılarımı götürüyorlardı...
allah beterinden korusun neyse böyle atlatmış olalım ama diğer ayakkabılarımı alsaydı bu kadar canım yanmazdı gitmiş sen güzelim spor ayakkabılarımı almış ...
yani uçuk bir pahalılığı yoktu spor ayakkabıya göre normal bir fiyat hatta oğlumunkiler daha pahalıydı ama o benimkini almayı tercih etmiş aman neyse olan olmuş allah beterinden korusun ama çok severek giyiyordum ve ben özel durumlar hariç hep spor ayakkabı giyerim de...
mandiş
beynel
hayat
:96:
günaydın hanımlarrr
gecmiş osssunnnn kıssssss burada haramkör nedemek bacımmm
mandalınam beledıyede calışan senmıydınnn? beynelmıydı
ben ve mandalin
sorayım ozman sızee nufus ıle ılgılı adres bıldırmını yapmak için nekadr sure lazım bırde cezası varmıs sanırım?
ben an fazla altı ay diye biliyorumm ama
yaaa sadece senınkılerı almıs olmasııı tuaf kelebeğimmmmm pahallı bıseymıydıı
ahçı yapıcam ben kendi çocuklarımı ... yemek zincirleri kurdurucamgelecekte meslek dallarının işsizliğini görüyorum o yüzden en iyisi açalım bir restaront oh miiis ...
birde usta olmak el becerisinin olması gibi yok. çocukları okul sınav dershane diye köreltiyoruz...
canım, benim yeni aldığım ayakkabıyı spor salanunda çalışan sosyetik bayanlardan bir tanesi yürütmüştü ... yani hırsızlık bu.yada hstalık :S
geçmiş olsun..
günaydııın bayanlar..
saol sultanımmm ...
olan olmuş artık ne edek???
beynel cann
mandişimmm:82::82::82::82:
mandiş
beynel
hayat
:96:
artık hiç konuşamaz olduk nirlerdsin sen yaaa
yaaa bı ısımız dustu beledıyecanlarrrrr hadı bı el atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?