Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydııın hanımlarrrrrrr

bugünde açalım bakalım tükkanı...

tünaydın kelebük bi açıp gittin...
mandalinam..
haklısın canım ustalarda seni çok üzdü..
benide üzdü mutfak dolabını yapanlar...
ilk önce uzun kestiler tezgahı...sonrada 5 cm kısa kesmişler ...
500 lira zarar..biz eşimle dedik biz bu tezgahı kabul etmeyiz diye...
adam geldi ölçtü biçti..iki gen elemenın hatası onların maaşından kesicem ddi..okadar üzüldümki ama ne yapabilirim..ikiside genç biri yeni evlenicekmiş..patronununda öylemi işine geldi bilmiyorumki...

öyle oldu cry bugün kayınvalidem dönecek memleketinden bende yemek yapıyorum oğlamu okuldan aldıktan sonra da evini toparlamak için evine gidecem hem kendi ev işlerimi bitirmeye uğraşıyorum hem yemek hazırlamaya uğraşıyorum pek bakamadım buraya...

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR ...

Selam kızlar... nasılsınız ...

ben bugün de her zamanki gibi üşüyorum

elektrikli sobamı yaktım ...

bayanlar hergün gazete alıyorum. bu vahşet görüntüleri . boşanan eşlerin kadınları öldürmesi ... bugün gazete bir kadın vardı sırtına bıcak spalanmış üstelikte çıplak...

nasıl baş sayfa haberi yaparlar ... gözümü kapatınca kadını görüyorum (

işçisi bilmiyors işi işin başında dursaymış elemanların ne suçu var ki yada size duygu sömürüsü yaptı bilemiyorum ama esnaflar gerçekten bıktırıyorlar aldıkları paraları helal oluyormu bilmiyormu ama yazık günah

kolay gelsin kelebek

bence haber yapılmamalı insanların bazılarına örnek teşkil ediyor birileri yaptıktan sonra herkes yapmaya başladı bu tür haberlerin sık sık gösterilmesi yanlış

Dün akşamda vardı böyle haberler... Allah korusun.. Allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karışılaştırsın...

Dün akşamda vardı böyle haberler... Allah korusun.. Allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karışılaştırsın...

insanlar özeniyorda vardı ya bir ara da boğaz köprüsünde intihar eden edene haberlere yasak geldikten bir kaç yıl sonra köprüdeki intihar vakalarının yarı yarıya azaldığını tespit etmişler

çok dağıldık kızlar biiri bizi gelip toplasınnn
hayatçım yaz bir şeyler sende bir merhaba deyip kaçmak olmazki

slm kıslarrr hayırlı cumalarrr bugun cok yogundum gıremedımmm
kolay gelsin burcu

amin canım..

reyting için daha neler yapıcaklar acaba..

kolay gelsin kelebük..

şimdiden sıcağa alıştırma kendini..

Bende o haberi gördüm habertürkte şok oldum nasıl bir vahşet nasıl yayınlamışlar inanamıyorum
Birde sıgınma evinden almışş kadını piss canii caydırıcı cezalar olmadığı müddetçe malesef daha çok karşılaşırız gibi
Rabbim fırsat vermesin böyle hayvanlara

Kızlar başka bir haber daha gördüm sakız. dışarıya attığımız sakızları kuşlar ekmek diye yemeye çalışıyormuş
Ve gagalarına yapışan sakızdan dolayı gagalarını açamıyorlarmış bu nedenle açlıktan veya susuzluktan ölüyorlarmış
Dikkat etmek gerekli

hevuk nerelerdesin sen sağlığın sıhatin yerindedir inşallah...
diğer konular türkiyede hiç bitmeyecek bence yorum bile yapmak istemiyorum..

hevuk nerelerdesin sen sağlığın sıhatin yerindedir inşallah...
diğer konular türkiyede hiç bitmeyecek bence yorum bile yapmak istemiyorum..

Canım buralardayım aslında ama karşılaşamıyoruz birde canım sıkkkın yine keyifsizim..
Tüp bebeğe başlıycaz tekrardan hastaneye gidiyorum sürekli bakalım bu sefer inşallah gelir bebişim Rabbim nasip eder..
Bunalıyorum çok fazla nefes alamıyorum kimseyle görüşmüyorum yine kendimi eve kapadım..
Telefonları açmıyorum inşallah düzelirim öyle yanii..
Sen nasılsın?

bende ne olsun canım ev işleri..erkek kardeşimle msn deydim bu saate kadar..
inşallah allah gönlünün istediğini versin hayırlısıyla hevuk...ona kıyafet bile alıcam ben ..inşallah...
ama olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun felsefesini uygulamaya çalış işe yarıyor inan bana...

Toplumun bilinçlendirilmesi lazım cidden kıyamam ya yazık ...

Senden çok çok iyi haberler alıcaz buna ınanıyorum cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…