günaydııın hanımlarrrrrrr
bugünde açalım bakalım tükkanı...
tünaydın kelebük bi açıp gittin...
mandalinam..
haklısın canım ustalarda seni çok üzdü..
benide üzdü mutfak dolabını yapanlar...
ilk önce uzun kestiler tezgahı...sonrada 5 cm kısa kesmişler ...
500 lira zarar..biz eşimle dedik biz bu tezgahı kabul etmeyiz diye...
adam geldi ölçtü biçti..iki gen elemenın hatası onların maaşından kesicem ddi..okadar üzüldümki ama ne yapabilirim..ikiside genç biri yeni evlenicekmiş..patronununda öylemi işine geldi bilmiyorumki...
tünaydın kelebük bi açıp gittin...
mandalinam..
haklısın canım ustalarda seni çok üzdü..
benide üzdü mutfak dolabını yapanlar...
ilk önce uzun kestiler tezgahı...sonrada 5 cm kısa kesmişler ...
500 lira zarar..biz eşimle dedik biz bu tezgahı kabul etmeyiz diye...
adam geldi ölçtü biçti..iki gen elemenın hatası onların maaşından kesicem ddi..okadar üzüldümki ama ne yapabilirim..ikiside genç biri yeni evlenicekmiş..patronununda öylemi işine geldi bilmiyorumki...
öyle oldu cry bugün kayınvalidem dönecek memleketinden bende yemek yapıyorum oğlamu okuldan aldıktan sonra da evini toparlamak için evine gidecem hem kendi ev işlerimi bitirmeye uğraşıyorum hem yemek hazırlamaya uğraşıyorum pek bakamadım buraya...
HAYIRLI CUMALAR ...
Selam kızlar... nasılsınız ...
ben bugün de her zamanki gibi üşüyorum
elektrikli sobamı yaktım ...
bayanlar hergün gazete alıyorum. bu vahşet görüntüleri . boşanan eşlerin kadınları öldürmesi ... bugün gazete bir kadın vardı sırtına bıcak spalanmış üstelikte çıplak...
nasıl baş sayfa haberi yaparlar ... gözümü kapatınca kadını görüyorum(
Dün akşamda vardı böyle haberler... Allah korusun.. Allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karışılaştırsın...
slm kıslarrr hayırlı cumalarrr bugun cok yogundum gıremedımmm
burcuu kolay gelsin sana
hayatçım yaz bir şeyler sende bir merhaba deyip kaçmak olmazkiçok dağıldık kızlar biiri bizi gelip toplasınnn
kolay gelsin burcuslm kıslarrr hayırlı cumalarrr bugun cok yogundum gıremedımmm
amin canım..Dün akşamda vardı böyle haberler... Allah korusun.. Allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karışılaştırsın...
reyting için daha neler yapıcaklar acaba..işçisi bilmiyors işi işin başında dursaymış elemanların ne suçu var ki yada size duygu sömürüsü yaptı bilemiyorum ama esnaflar gerçekten bıktırıyorlar aldıkları paraları helal oluyormu bilmiyormu ama yazık günah
kolay gelsin kelebek
bence haber yapılmamalı insanların bazılarına örnek teşkil ediyor birileri yaptıktan sonra herkes yapmaya başladı bu tür haberlerin sık sık gösterilmesi yanlış
kolay gelsin kelebük..öyle oldu cry bugün kayınvalidem dönecek memleketinden bende yemek yapıyorum oğlamu okuldan aldıktan sonra da evini toparlamak için evine gidecem hem kendi ev işlerimi bitirmeye uğraşıyorum hem yemek hazırlamaya uğraşıyorum pek bakamadım buraya...
şimdiden sıcağa alıştırma kendini..HAYIRLI CUMALAR ...
bayanlar hergün gazete alıyorum. bu vahşet görüntüleri . boşanan eşlerin kadınları öldürmesi ... bugün gazete bir kadın vardı sırtına bıcak spalanmış üstelikte çıplak...
HAYIRLI CUMALAR ...
Kızlar başka bir haber daha gördüm sakız. dışarıya attığımız sakızları kuşlar ekmek diye yemeye çalışıyormuş
Ve gagalarına yapışan sakızdan dolayı gagalarını açamıyorlarmış bu nedenle açlıktan veya susuzluktan ölüyorlarmış
Dikkat etmek gerekli
hevuk nerelerdesin sen sağlığın sıhatin yerindedir inşallah...
diğer konular türkiyede hiç bitmeyecek bence yorum bile yapmak istemiyorum..
Canım buralardayım aslında ama karşılaşamıyoruz birde canım sıkkkın yine keyifsizim..
Tüp bebeğe başlıycaz tekrardan hastaneye gidiyorum sürekli bakalım bu sefer inşallah gelir bebişim Rabbim nasip eder..
Bunalıyorum çok fazla nefes alamıyorum kimseyle görüşmüyorum yine kendimi eve kapadım..
Telefonları açmıyorum inşallah düzelirim öyle yanii..
Sen nasılsın?
Kızlar başka bir haber daha gördüm sakız. dışarıya attığımız sakızları kuşlar ekmek diye yemeye çalışıyormuş
Ve gagalarına yapışan sakızdan dolayı gagalarını açamıyorlarmış bu nedenle açlıktan veya susuzluktan ölüyorlarmış
Dikkat etmek gerekli
Canım buralardayım aslında ama karşılaşamıyoruz birde canım sıkkkın yine keyifsizim..
Tüp bebeğe başlıycaz tekrardan hastaneye gidiyorum sürekli bakalım bu sefer inşallah gelir bebişim Rabbim nasip eder..
Bunalıyorum çok fazla nefes alamıyorum kimseyle görüşmüyorum yine kendimi eve kapadım..
Telefonları açmıyorum inşallah düzelirim öyle yanii..
Sen nasılsın?
Gunaydınlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?