yok hayatım ya durum suuu tasınınca adresını bıldmen gerekıyor ya nufus mudurluğune onu soruyorum sadece
sorayım ozman sızee nufus ıle ılgılı adres bıldırmını yapmak için nekadr sure lazım bırde cezası varmıs sanırım?
onu belediyeye bildirmiyorsun ki gülüm il nufüs yada ilçe nufüs müdürlüğüne bildiriyorsun belediyeye boşuna gitme
ben an fazla altı ay diye biliyorumm ama
canım bılıyorumm nufus mudurluğu oldugunu da belkı sızın bı bılgınız vardır dıye dusundumonu belediyeye bildirmiyorsun ki gülüm il nufüs yada ilçe nufüs müdürlüğüne bildiriyorsun belediyeye boşuna gitme
canım tam bilmiyorum ama seçim zamanı yan komşumuz kendini kayıt ettirirken yanlışlıkla bizi adresten düşmüştü. (bizim evde oturuyor gözüküyorlardı.)
adam başı ceza kesilecek dendi ne kadar hatırlamıyorum ama (4 kişşiyiz bizim 1 milyarı geçiyor diye hatırlıyorum.) 6 ay geçtiği ve bizim sonradan öğrendiğimiz için adımıza kayıtlı bir faturayı gösterip düzelttirmiştik.
Benim bölümüm ılaşım karayolları ve projelerle alakalı olduğu için ayrıntılı olarak bilmiyorum.
yoğunsunuz osaman bugunnnnnn mandısımmmm
il nüfus müdürlüğünün bürosu ilçe belediye binasının içinde olanlar var. Ondan karıştırmış olabilir.
saol sultanımmm ...
olan olmuş artık ne edek???
beynel cann
mandişimmm:82::82::82::82:
mandiş
beynel
hayat
:96:
yaaa bı ısımız dustu beledıyecanlarrrrr hadı bı el atın
yok karıstırmadımmm bılıyorumm bı fatura ıle gıdıcem ama acaba yınde ceza odermıyım yanı onlar benım eskıden oturdugumu gorurlermı dıye sormak ıcın sey ettım
canım tam bilmiyorum ama seçim zamanı yan komşumuz kendini kayıt ettirirken yanlışlıkla bizi adresten düşmüştü. (bizim evde oturuyor gözüküyorlardı.)
adam başı ceza kesilecek dendi ne kadar hatırlamıyorum ama (4 kişşiyiz bizim 1 milyarı geçiyor diye hatırlıyorum.) 6 ay geçtiği ve bizim sonradan öğrendiğimiz için adımıza kayıtlı bir faturayı gösterip düzelttirmiştik.
Benim bölümüm ılaşım karayolları ve projelerle alakalı olduğu için ayrıntılı olarak bilmiyorum.
il nüfus müdürlüğünün bürosu ilçe belediye binasının içinde olanlar var. Ondan karıştırmış olabilir.
canım bılıyorumm nufus mudurluğu oldugunu da belkı sızın bı bılgınız vardır dıye dusundum
yaaa ben kişi bası 360 tl dıye bılıyorummm ama eger 6 ayı gecmisse ben kayıt ıcın fatura ıle gıtsemm yınede ceza odermıyımm acaba
canım olayı bana başından bir anlatırmısın?
yok karıstırmadımmm bılıyorumm bı fatura ıle gıdıcem ama acaba yınde ceza odermıyım yanı onlar benım eskıden oturdugumu gorurlermı dıye sormak ıcın sey ettım
canım ben ıstanbula geldıgımden berı kayıt yaptırmadımm bılmıyordumm cezası felan oldugunu hıc tasınmadım kı hayatımda sımdı duydum kı 15 gun ıcınde bıldırmezsen cezası varmıs,benım bayag olduu onlar benı tespıt etmeden ben gıdıp bı fatura ıle kayıt yaptırsam dıyorum yınede ceza odermıyımmm
kelebek sende sergileşmişsin ayakkabılarını baksana ayakkabılığa filan kaldırmamışsın ne yapsın cezbetmiş onuda :))
bu dünyada el uzatmak kolayda yerine yenisini almanda kolay diğer tarafta ne yapacak bu insanlar pişttt gel bakalım ayakkabılarını kaça aldın diye sormayacaklarmı
bir gün ankaraya düğüne gitcem bilet filan herşey alınmış gitcem benim evden uzak terminal teyzemde kaldım o akşam sabah erken eniştem terminale bırakcak düğüne gitcem diye yeni gıcırlar almışım bir kez bile giymemişim paketten çıkardım kapının önüne koydum sabah giyip çıkcam sabah kalkarım ki gıcırlar yoktam düğüne gitcem ayakkabım yok hangisine yanayım telgraf çektim düğün sahibine
ayakkabılarımı çalan hırsız stop ne amaçla yaptı bilmem stop bari bileti almadan önce çalsaydıda stop bilet parasıda cebimde kalsaydı stop ayakkabı parası gitti stop bilet parası gitti stop takı bana kaldı vermem stop abiiii kusura kalma gelemiyorum mutluluklar stop
tabi telgrafı da takı töreninden önce mikrofondan okumuşlar rezil oldum birde ahh o hırsıza ne küfür etmiştim var ya :))
güzel Türkçemizin yeni güzide kelimelerinden :)
ikimizde
:)))
onu ilçe belediyeler bilir burcu ve ayrıca ile göre değişir meclis kararlarıyla farklılık gösterebilir bağlı olduğun ilçe belediyesinden telefonla da öğrenebilirsin sanırım emlakla ilgili mevzu
zevkli hırsızmış :)) cana geleceğine mala gelsin başının gözünün evlatlarının sadakası olsun
bizden daha iyi biliyor kelebek burcu
kelebeğinkilerine ihtiyacı varmış demek vijdansız değilmiş bak bir çift ayakkabı almış ihtiyacı kadar bazı hırsızlarda çaldıkları ayakkabıların yerine kendi eski ayyakkabılarını bıkarıyorlarmış duymuştum
yok hayatım ya durum suuu tasınınca adresını bıldmen gerekıyor ya nufus mudurluğune onu soruyorum sadece
belediye sanmıştım bilmediğimden öyle dedim ama nufüs müdürlüğü içinse kızın başını yaptın demek kelebek bir aylık maaşıyla ceza yatırır :)) 20 gün içinde bildirmek zorunda
mandişim bizim buralarda çok sık ve genelde helal haram ayırt etmeyen insanlar için kullanılan (büyük ihtimalle yöresel) bir sıfat haramkör yeni değil yani bayağıı bi eski çünkü ben ananemden öğrenmiştim o çok kullanırdı rahmetli...
ilçe nüfus müdürlüğü ve benim bildiğim bir de karakola bildiriliyordu o yüzden 6 ay dedim ama sanırsam değişmiş bilgisayara geçti ya herşey ...
biz taşınalı 7,5 sene oldu o zaman öyleydi mandişim...
faturaya ne gerek var ki ben onu anlamadım evlendim ama iş nedeniyle başka ildeydim şimdi geldim buraya dersin ayy her durumda yalan uyduruyorum arada tutun beni
yok dun aradım ben adres bıldırımı yapcam dedım adınıza gelen son faturayı getırn dediler bende hanı onlar benı tespıt etmeden gıdıp kendım yapayım dıyorum ama orda eskıden oturdugum ortaya cıkarda yıne ceza odermıyım dıyorum
ben çıkıyorum kızlar sonra grşrz oğlumun karnını doyurayım gidippp
canım ben ıstanbula geldıgımden berı kayıt yaptırmadımm bılmıyordumm cezası felan oldugunu hıc tasınmadım kı hayatımda sımdı duydum kı 15 gun ıcınde bıldırmezsen cezası varmıs,benım bayag olduu onlar benı tespıt etmeden ben gıdıp bı fatura ıle kayıt yaptırsam dıyorum yınede ceza odermıyımmm
tamam mandalinam dua edicem senin içinde canım..inşallah
parisim sanırım sıkıntıdan bu ev işi bunalttı iyice
ccry dua et her vakitin ardından banada olurmu
benim amcamın oğlu tarih öğretmeni iki çocuğu var biri ilkokul 5 biri ilkokul 2 ye gidiyor hala işsiz birde küçük yer burası iş imkanı kısıtlı tek çocuk anne babayı bırakıp gidemiyor başka ile öyle işsiz arada vekil filan yapıyor işte
dünde klima bozulmuştu tamirci geldi lise çağlarında okumuyormusun dedim çıraklık okuyorum hafta bir gün burada çırağım ama seneye kalfa olacam dedi ustasına sordum ne iş diye ben okudum üniversite bu çocuk iki yıl sonra benden daha iy usta olur benim kaybettiğim zamanda harcadığım parada pul olur bu çacuk şimden iyi kazanır filan dedi uf ya dedim dönem ara eleman devri usta bulmak zor buldukların az sayıda cumhurbaşkanından daha bir havadalar kesinlikle dönem ara eleman devri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?