AMİİİN tek duam tek beklentim tek dileğim hayırlı insan olmaları
ellerinden bellerinden ve dillerinden herkesin emin olduğu kul olmaları
rabbimin rızasını kazanmak için çalışan insanlığa hizmet eden bireyler olmaları
ahlaklı olsunlar sağlıklı olsunlar imanlı olsunlar inşallah hepimizin evlatları için duam bu canım benimde...
ama evet çocuk büyütmek çok zor sevgileri olmasa bu çekilmez ama seni en çok kızdırdığı sinirlendirdiği anda sana bir sarılıp öpmeleri anne demeleri
bu dünyada hiç bir şey değişmezsin o kadar rabbim sana kardeşime ve isteyen tüm kullarına bu duyguyu yaşatsın en kısa ve hayırlı zamanda...
rabbim yardımcısı olsun en zor aile içi huzursuzluk insan eşine de güvenip dayanamayacaksa şu dünyada ufff rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın...
Amin inşallah canım senin çocuklarının resmini gördüğümde inan söylediğin kriterlerde çocuklar olduklarını düşündüm
Annesii çok ahlaklı temiz yürekli örnek aldılarmı tammadır
Rabbim şeytana uydurmasın Yvrularımı inşallah İstediğin gibi hakkıyla yaşayan dosdogru kullardan olsunlar Rabbim korusun sizleri.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin mevlam evlat zor tabii
Ama daha zor durumda olanlar var yıllarca evli olanlar inşallah herkezin yüzünü güldürsün Mevlam
Dermansız dert vermesin umudum var olma ihtimalide var Rabbime tevekkürl ediyorum İnşallah dualarımı geri çevirmez...
Amin canım öplen konuştum ablamla yine aglıyordu başka bir olaydan telkin ettim üzlmemesini söyledim
Ama eşine yansıdı bu olay galiba
Pislik insanalr çok
Teyzemin kızı iftira atmış ablama
Namusla ilgili ablamda onun yuvası için çırpındı yapma karışma dedim ablam suçlu oldu
Hatta ablam aracı olmuştu tanışmasına eşiyle
Geçenlerde elektiriği kesilmiş eşine ulaşamamış ablam onun eşini aramış(çünki eniştemin teki kapalıymış borcundan hem içerden hem dışarda)onuneşinin yanında çalışıyor eniştrm tek sordugu işyerinin numarası
Buda armaış senden önce başkası aradı açmadı sen arayınca teli açtı evden çıktı diye ablamın eşinide aramış sen evden kaçta çıktın falan filan
Hayvann yaaa nasıl yapar bunu banada yapmışlardı haksızlıklar ama bu çok büyük...
amin ben benim için söylediklerini hak etmiyorumdur ama inşallah rabbim senin güzel yüreğinin inandığı şekilde beni dosdoğru yaşayan kullarında eylesin senin bu güzel dileklerine layık olmayı diliyorum...
hevukcum kalıp seninle sabaha kadar konuşmak isterim biliyorsun ama yatmam gerek sabah çok erken kalkıyorum artık haftasonum da yok uyumak için resmen göz kapağıma işkence yapıyorum açık durması için ...
seni çok seviyorum canım benimmm inşallah daha müsait bir zamanda konuşuruz olur mu beni af edermisin bu gecelik....
Tamam canım görüşürüz Allah'a emanet ol öpüyorum senii
Kız bana da dokununca nedense bülbül gbi şakıyom ben haaa
Müsait oldugunda inşallah sohbet ederiz bidaha açmıycamböyle konular
Seviyorum senii
yapma yahu bu nasıl bir olay nasıl bir ahlak inanamıyorum ...
allah korusun hepimizi iftiralardan...
namuslu kadına iftira atmak ne demek 4 şahit gerek gözünle görsen bile söyleyemezsin o derece hassas bir konu birde bu sadece yardım etmek amaçlı
bu dünyada kimseye güven kalmadı artık .. ne insanlar var ya bazen nutkum tutuluyor...
Daha ben nasıl çıkıyım insan içine ablamda saat 10.30 kadar çalışıyo garibim yavrusu için çırpınıyo annemden laf işitiyo birsürü (kızına bakıyo)ayakları varis olmuşş
Nedir çektiği hep iyii niyet mazaraz doğar diye boşuna dememişler Annesini aramış ablamda teyzemii söylemişş...
İnşallah bu dünyada değil ama öteki dünyada bize hesap vercekler bakalım nasıl
bu kez çıkıyorum canım ve bir daha sakın böyle düşünme tamam mııı??? ben seninle dertleşebildiğim için mutlu oluyorum...
hevuk bende okudum canım yazdıklarını..
bazen iyilikten maraz doğabiliyor...
günaydın hanımlar mutlu günler
burcu paris ve bamya selam
günaydın hanımlar mutlu günler
burcu paris ve bamya selam
slmmm mandalınammmm
bizden de selammm mandişimize
burcu ne yaptın ikametgah bildirimi işini
parisim ve bamyam nasıllarmış kuzucum uslumu bugün annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?