Ölümüne Geyik Topiği :-))

UMARIM CANIMMM gerçi sen 7 yıl caktırmamıssınnn

öyle valla eşim koşup gidip değişmeseydi daha dA Durması tarafındaydım köyde görünüyordu muhtarda komşu ve akraba olunca istediğim saatte gece yarısı bile belge alabiliyordum o yüzden rahattı eşimde kendi ikametini alırken benimkinide almış :))

bu hafta sonu taşınabilirim tekrar ikametim değişcek bu sefer hemen başvurayım

heeeeee gıt hemen amannnnnnn nolur nolmazzzzzzz

haklısın

taşınırken önerilerinizi alaym kızlar neler yapmalı püf noktaları neler

Canımhadi hayrılı olsun
Cam eşyalarını gazetele ve kutula üzerlerine nereye ait olduklarını yaz
Koltukları köpükle sar ben aldım sarmamışlardı koltuklarım yırtıldı bütün eşyaları sar elinden geliyorsa benim
Yatak odamda harita gibi heryere derin yarıklarla dolu
Taşınmak zor Allah yardımcın olsun...
İnşallah kolaylıkla taşınırsın...

napıyon bacım nerelerdesın

Buralardayım yavrucum napıyım yatıyom kalkıyom yemek yiyorum yine yatıyorum...
Gündüz uyuyorum o nedenle sizi göremiyorum geceleri dolanıyorum
Okuyorum tüm yazılanlarıı pek ilerlemiyo safya ama olsun..
Sen neler yapıyosun?

üff ya hevukum öyle büyüuyorki gözümde hiç taşınasım yok kutulamaya başladım bol bol gazetelere sarıp koliliyorum üzerlerine yazmaya başlamamıştım birde çok ıvır zıvırım var yaa koltukları filan köpüklemek benim harcım değil köpik filanda yok zaten satılmıyorda etrafta nakliye firmasına vermeyi düşündükte onlar zaten sarmıyorlarmı ufff dua et bana hevukum

flocke gitti herkez başka topiklere dağıldı
gel arada gündüzleri hevukum özletme kendini

aşerme yok heralde daha
canım henüz bişeyi çok istemedi kociş merakle bekliyo ne isticem diye
göbüşte çıktı gibi hafif
hele bazen bi şişiyoki gören 6 aylık hamile sanar

bamyamın marifetleri onlar yerim onu ben

napyım yavrussss dolanıyorum bende aynı değişen bırsey yokkkk

tünaydın kızlar....
dün gece eşim vürüs programını yüklüyordu..benim çamaşırlarda ütülenmiş sepette..oğluş kucağımda aykta dolanıyorum...oğlan üstüme kustu çamaşırlarada geldi..komple değiştirdim..kirlenen çamaşırları ayıkladım..
bu sabahta oğluş uyanmış beşikte kıpırdanıp duruyo...artık kalkayım dedim..birde ne göreyim..pijamasını çıkarmış bezinin içine elini sokup sonra her yere sürmüş nevresime beşiğe...tam 2 saat sürdü temizlenme faslı..
canı sağolsun kızlar ama bebek düşünüüyorsanız sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız..

burcum bende iş hayatında muavfak olamadım işi olanlara hep imrenmişimdir....
mandalinam..hadi kolay gelsin....oralarda yağmur yoksa halılarıda yıkatmaya ver istersen...
çarşaflarla güzelce sar koltukları....
yatak odan yeni sanırım canım ona çok dikkat et..yoksa kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin....yatağınada iki tane lastikli çarşaf bir önden bir arkadan geçirki kirlenmesin...

kolay gelsin canım ayyy yavrum benim kusan bebek pek bi hoşuma gider ya ne yapsın ya kimbilir o bezin içinde nasıl sıkıldı kendini onun yerine koysana

heevuk haklısın canım kalbimizi temiz tutalım yinede iyilik yaparkende dikkat etmek gerek artık...bende çok yaşamışımdır iyi niyetim beni bayağı üzdü..dikkatli olmak gerek...

kolay gelsin canım ayyy yavrum benim kusan bebek pek bi hoşuma gider ya ne yapsın ya kimbilir o bezin içinde nasıl sıkıldı kendini onun yerine koysana

kaşındı herhalde...sinyalli bez üretseler..altı dolunca sinyal verse iyi olurdu aslında..

bende hep ev hanımlarına özeniyorum

halılar yıkandı canım şuan yağmurlar başladı dün döktürdü

yatak odam düşündürüyor sorma ona birşey olmasa bari diğerleri önemli değil :)

yatağı dediğin gibi sarmak çok iyi fikir onu yazayım bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…