kaşındı herhalde...sinyalli bez üretseler..altı dolunca sinyal verse iyi olurdu aslında..
burcum bende iş hayatında muavfak olamadım işi olanlara hep imrenmişimdir....
mandalinam..hadi kolay gelsin....oralarda yağmur yoksa halılarıda yıkatmaya ver istersen...
çarşaflarla güzelce sar koltukları....
yatak odan yeni sanırım canım ona çok dikkat et..yoksa kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin....yatağınada iki tane lastikli çarşaf bir önden bir arkadan geçirki kirlenmesin...
Mandalinam firmaya verdiyseniz onlar halleder ama başılarında biri dursun
Ben hani sarılıyo ya buzdollaplarına filan patlatılıyo çıt çıt diye adı neyse artık ondan almıştım satulıyordu burda
Biz taşıma şirkeditene vermedik eşim büyük bir işyerinde çalışıyo karınca gibi yarım saatte evi boşalttılar çocuklar
Onlar yaptı ama taşınırken şirlkete veren arkadaşlarımda eşyaları zarar görenler var dikkat edin canım
İnşallah Allah kolaylığını verir bir çırpıda bitiyor zaten stres yapma tatlım yerleşmeside hemen oluyor zaten zorlamıyoki insanı heeryer temiz oluyo bir yerleştiriyorsun oda basit..
İnşallah yeni yuvan huzurunuza huzur katsıın bebişler nasip etsin o yuvayı şenlendiricek aminnnnnnnnn..
tünaydın kızlar....
dün gece eşim vürüs programını yüklüyordu..benim çamaşırlarda ütülenmiş sepette..oğluş kucağımda aykta dolanıyorum...oğlan üstüme kustu çamaşırlarada geldi..komple değiştirdim..kirlenen çamaşırları ayıkladım..
bu sabahta oğluş uyanmış beşikte kıpırdanıp duruyo...artık kalkayım dedim..birde ne göreyim..pijamasını çıkarmış bezinin içine elini sokup sonra her yere sürmüş nevresime beşiğe...tam 2 saat sürdü temizlenme faslı..
canı sağolsun kızlar ama bebek düşünüüyorsanız sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız..
bende hep ev hanımlarına özeniyorum
halılar yıkandı canım şuan yağmurlar başladı dün döktürdü
yatak odam düşündürüyor sorma ona birşey olmasa bari diğerleri önemli değil :)
yatağı dediğin gibi sarmak çok iyi fikir onu yazayım bir yere
bu ne yauf ben hangi tarafa giriyorsam diğer tarafa kaçıyorsunuz
Bende lastikli çarşaf geçirmiştim yatagıma ama digerlerini sarmadıgıma pişmanım
Ama taşıma şirketi iyiyse çok güzel taşıyo arkadaşım askıdan elbiseleri bile çıkarmamıştı şirket öyle demiş mersine taşındı istanbulda herşeyi çok güzel taşımış yerleştirmiler avizeleri filanda takmış şirket memnundu sanada öyle şirket gelirde uğraşmazsın..
neredeydinizki sabahtan beri buralarda yanlız kaldım
Hheh iyi iş çıkarmış sana sıpa kaşındı totosu belkide yavrumun
Onun sevgisi herşeyin üstesinden gelir heralde sabrıda öğretir diye düşünüyorum..
Nasıl becermiş pijamasını çıkarmayıki kerata cin gibi desene..
bende kimse beni görmüyor diye olduğum yerde kuduruyordum.
sabah biraz kötüydüm yağmuru yiyince iyi oldum :)
ondan yoktum.
tünaydın kızlar....
dün gece eşim vürüs programını yüklüyordu..benim çamaşırlarda ütülenmiş sepette..oğluş kucağımda aykta dolanıyorum...oğlan üstüme kustu çamaşırlarada geldi..komple değiştirdim..kirlenen çamaşırları ayıkladım..
bu sabahta oğluş uyanmış beşikte kıpırdanıp duruyo...artık kalkayım dedim..birde ne göreyim..pijamasını çıkarmış bezinin içine elini sokup sonra her yere sürmüş nevresime beşiğe...tam 2 saat sürdü temizlenme faslı..
canı sağolsun kızlar ama bebek düşünüüyorsanız sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız..
Ayyy benimkide mi öle olucak :S:S:S
Ayyy benimkide mi öle olucak :S:S:S
bu ne yauf ben hangi tarafa giriyorsam diğer tarafa kaçıyorsunuz
beynelcim nasılsın 3 gündür sağnak yağış var burada hava sıcaklığı bayağı düştü..<<<mandalin kırpık hevuk görmüyor musunuz beni?
neden hayırdır beynel neden kötüydün romantizm yaşadın he :))
mandalin kırpık hevuk görmüyor musunuz beni?
:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?