Ölümüne Geyik Topiği :-))

Mandalinam firmaya verdiyseniz onlar halleder ama başılarında biri dursun
Ben hani sarılıyo ya buzdollaplarına filan patlatılıyo çıt çıt diye adı neyse artık ondan almıştım satulıyordu burda
Biz taşıma şirkeditene vermedik eşim büyük bir işyerinde çalışıyo karınca gibi yarım saatte evi boşalttılar çocuklar
Onlar yaptı ama taşınırken şirlkete veren arkadaşlarımda eşyaları zarar görenler var dikkat edin canım
İnşallah Allah kolaylığını verir bir çırpıda bitiyor zaten stres yapma tatlım yerleşmeside hemen oluyor zaten zorlamıyoki insanı heeryer temiz oluyo bir yerleştiriyorsun oda basit..
İnşallah yeni yuvan huzurunuza huzur katsıın bebişler nasip etsin o yuvayı şenlendiricek aminnnnnnnnn..

Hheh iyi iş çıkarmış sana sıpa kaşındı totosu belkide yavrumun
Onun sevgisi herşeyin üstesinden gelir heralde sabrıda öğretir diye düşünüyorum..
Nasıl becermiş pijamasını çıkarmayıki kerata cin gibi desene..

amin canım Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahım herkese nasip etsin banada sanada

firmaya vercezde ilk kez taşınıyorum acayip sıkıntısı var üstümde yerleşmeyi sıkıntı yapmıyorum da taşıma derdi büyük

heee biliyorum onları hep cıt cıtlarım onlar satılıyormu ki ehu ilk defa senden duydum

birde çocukken beyaz eşyalardan çıkanlardan kar yapardık :))

Ayyy benimkide mi öle olucak :S:S:S

Bende lastikli çarşaf geçirmiştim yatagıma ama digerlerini sarmadıgıma pişmanım
Ama taşıma şirketi iyiyse çok güzel taşıyo arkadaşım askıdan elbiseleri bile çıkarmamıştı şirket öyle demiş mersine taşındı istanbulda herşeyi çok güzel taşımış yerleştirmiler avizeleri filanda takmış şirket memnundu sanada öyle şirket gelirde uğraşmazsın..

mandalin kırpık hevuk görmüyor musunuz beni?

dimi yaa acayip uyanıklar şimdiler anne karnında okul mu var diyorum bazen nasıl bilipde doğuyorlar biz öylemiydik bir terliğe bakardı bütün cinliğimiz :)

:18::18::18::18::18::18::18:

Ayyy benimkide mi öle olucak :S:S:S

Belki başka yaramazlıklar yapar seninkide
Çocuk işte neler yapmıyorlarkii hayatın neşesi onlar yaptıklarıda cilveleri olsun artık
Benim yiğenimde çıkarıp duvarlara halılara yüzüne heryere sürmüştü Annesi çıldırdı uyuyomuş oda kalkıp uyanmadan yapıyolar rahat rahat yapcaklarını
Birde o kız kremlerini filanda aynı şekilde yapmıştı kendine sürmüş avuç avuç bide uyandırmış annesini güzel birşey yapmış kremlenmiş ya annesine gösteriyo zilli
Oan ki şok Nasıl olur acaab...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…