Ölümüne Geyik Topiği :-))

allh tüm isteyen lere nasib etsin evet sevginiz baktıryor onlara..paris çok zevkl bebek bakımı..espiri yapıyoruz burada..

eminim öyledir ya
Rabbim sağlık sıhhat versinde hem bebişlerimize hem bizlere çekilir şeyler bunlar. canları sağolsun yeterki.

dimi yaa acayip uyanıklar şimdiler anne karnında okul mu var diyorum bazen nasıl bilipde doğuyorlar biz öylemiydik bir terliğe bakardı bütün cinliğimiz :)

aynen canım ya önceden bebekler dogduktan 2 3 gün sonra gözlerini açarlarmış şimdi doğar doğmaz açıyorlar
geçenlerde bebek görmeye gttim daha kırkı çıkmamıştı bana bakmadı yüzem bakıp gözlerini çevirdi hep kaçamak bakıyordu resmen utanıyomuş gibiydi hani gözgeze gelince insan kaçırır ya gözlerinii çok tuhaf bu bekler..
Valla annem bir bakış atardı bize yerimizden kımıldayamazdık şimdi bağırıyom bagırıyom kıçına bile takmıyolar beni dönüp bakmıyolar bile
çok akıllılar bazen sinir oluyorum bu duruma resmen kaydeye almıyolar..

heee benimkilerde öyle her telde teyze bana kırmızı yuj al pembe oce al toka da pembe al gözlüğüm değişti artık tokalarım ona uymuyor :)) hasbam ne olacak

midemin ağrısının üstüne pantolon yarıdan ıslanınca onu unutup beni ıslatan arabaya kaldırıma şoföre ve ...... bilimum kişiye ..... derken romantik bir zaman yaşamış oluyor muyum canım

en romantik anlar bunlar bildiğin tüm küfürleri ederek deşarj oldun işte :))

bende çalışanlara çok özeniyorum hemde çok ....düzenli planlı yaparsan çok kolay olur canım....

amin canım mandalinamın da seninde en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur inşallah...

ultraprimaya sat bunu :)))
iyi fikir..

pijamaları çok az uzun topuklarıyla basa basa indiriyor sanırm...

Ayyy benimkide mi öle olucak :S:S:S
çok zor değil emin ol eskiler 3-4 çocuğa bakıyormuş ya biz bir çocuğa hayli hayli bakarız..

allh tüm isteyen lere nasib etsin evet sevginiz baktıryor onlara..paris çok zevkl bebek bakımı..espiri yapıyoruz burada..

yani hala oldum ve evlenmek konusunda düşüncelerimi gözden geçirmemi sağladı velet. Hani halayken kalbimi yarıp içine saklamak istediğim bu veletin annesi olsaydım ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.

evet yaa o durum çok gıcık biz nasıl söz dinlerdik korkardık şimdilerinde aynısını olmasını istiyoruz ama tınlamadıkça fitil ediyorlar insanı ama yinede seviliyor kıyılmıyor veletlere

sen iyiymişsin hevuk soba maşasının bile tadını bilirim ben :))

midemin ağrısının üstüne pantolon yarıdan ıslanınca onu unutup beni ıslatan arabaya kaldırıma şoföre ve ...... Bilimum kişiye ..... Derken romantik bir zaman yaşamış oluyor muyum canım

romantizmi 3 4 katlıycak mutluluk veren duygular bunlar bağırmışsın rahatlamışsın
iyi kaydırsaydın başka kızgınlığın vardıysa onlarıda araya sıkıştırsaydın
aslında ben böyle bir yer açmak istiyorum ses geçirmez bir oda yapmak sonra kum torbası insan şeklinde üstüne kime kızdıysan onun resmi bagır vur delir istediğini yap deşarj ol çık dışarı ama kimse desteklemiyo bu fikrimi ben giderdim şahsen böyle bir yer olsa hafta bir hemde

belediyeciyim ya ben bu kaldırımı yapanların diyince millet yüzüme bakıyor
sanırım öyle azıcık sinir falan kalmadı

yani hala oldum ve evlenmek konusunda düşüncelerimi gözden geçirmemi sağladı velet. Hani halayken kalbimi yarıp içine saklamak istediğim bu veletin annesi olsaydım ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.
beynel bence doğru kişiyleysen evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri...inşallah hayırlı biri çıkar karşına...

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah canım şimdiden sıkıntısı sardı

Aminnnn hevukumada banada tüm isteyenlerede inşallah

ayyy hayal ettim şimdi çizgili gaffur pijamaları minik tombul ayaklarıyla bir sağ bir sol popoda kocaman bez ayyyy cry yerim ben onu Allahım bizede nasip et

tek sanırım yiğen yada ilk bende sayamadığım kadar çok birini kovsan öteki geliyor hepside kocaman oldular ama ablam hamile yakında bir oğluşumuz olacak

bende gelirdim hevuk

hemde ne korku
o konulara girmeyelim bile orğı bilirmisin ben onun tadına bile baktım bakmadığım bişey kalmadı Annem chegi chene taş çıkarır cinsten uçuşlar yapıyordu..

benim babam çok fenaydı o konuda..annem gerek duymuyordu herhalde rahmetli nur içinde yatsın...

mandalinam allah sağlıkla huzrla oturmanı nasib etsin yeni evinde...on kere taşın ama bir kere tadilat işine girme..nefret ettiğim bir şey tadilat...

eşiminde fikri bu garaja kum torbası ve sinir olduğu kişilerin fotosunu yapıştırmak :))

belediyeciyim ya ben bu kaldırımı yapanların diyince millet yüzüme bakıyor
sanırım öyle azıcık sinir falan kalmadı

bende öyle yapıyorum beynel havlucu teyze var her gün önünden geçiyorum birde şu belediyeciler mimli gibi herkes tanıyor aa ben sizi tanıyorum belediyecisiniz siz yuh diyorum sanki dünya güzellik yarışması birincisi seçildim tüm ulusal kanallarda çıktım :)) neyse yine sizin yapacağınız işin asfaltın diye kayarken havlucu teyze kızım sizinkilerin marifeti dedi zaten kızmışım teyze dedim sizinkiler dediğin babamın oğlu değilya onların sorumsuzluğundan banane

bende gelirdim hevuk

Açsammı acaba iyide bir reklam yaptımmı tamamdır
Ciddi ciddi düünüyorum kimse gelmese bile ben bagırırım..
Beynel can bence karşına düzgün hayırlı bir kısmet çıkarsa hemen evlen
inan evlilik güzel bazen kötü yanları olsada bebk için değer en azından biraz büyüsün o yiğenin bak nasıl sevgin artıçak ala ala diye peşinde dolansın
Bende yiğenime baktım sevgiyisini biliyorum okadar seviyorumki Anne olsam nasıl olur bilemiyorum benimde 6 tane yiğenim var hepsi ördek gibi peşimde dolanıyoo
Yirim onları bennn çok güzeller ama yaaa düşününce hemen yanımda olsun istiyorum bebişim..

beynel bence doğru kişiyleysen evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri...inşallah hayırlı biri çıkar karşına...

canım ya ebn biraz o konuda kötüyüm evlilik tekliflerinin tamamını geri teptip. Hatta üstüne edenleri tepeledim. Şimdi düşünüyorumda amma serseriymişim.
Örneğin bir kişiye seninle evleneceğime kötü yola düşerim daha iyi demiştim. o kişi hala beni bekliyor ama yaptıklarımı düşününce intikam almadan edemez diyorum.

hemde ne korku
o konulara girmeyelim bile orğı bilirmisin ben onun tadına bile baktım bakmadığım bişey kalmadı Annem chegi chene taş çıkarır cinsten uçuşlar yapıyordu..

bilirim hevuk bilirim sonuçta ikiside karadeniz kadını mısırekmeğindenmidir nedir pek bir değişik şeylerin tadlarına baktırmışlar benim kulaklarımı annem delmiştir yorgan iğnesiyle :))) büyük ihtimal seninkinide laz hanımefendileri

benim babam çok fenaydı o konuda..annem gerek duymuyordu herhalde rahmetli nur içinde yatsın...

benim babam rahmetli bir şey demezdi zaten yaramazlık çağımda yoktu ergenliğimde vardı

mandalinam allah sağlıkla huzrla oturmanı nasib etsin yeni evinde...on kere taşın ama bir kere tadilat işine girme..nefret ettiğim bir şey tadilat...

Amin canım taşınana kadar her gün beni dinlersiniz artık gittikçe sıkıntısı fazlalaşıyor ben den çok çekeceksiniz :)

eşiminde fikri bu garaja kum torbası ve sinir olduğu kişilerin fotosunu yapıştırmak :)

Benim fikrim bikerem ben dükkan açmaK istiyorum ama ses geçirmiycek bir yer başka şeylerde olabilir dükkanda .
hERKES BÖYLE BİRŞEY İSTİYOR MADEM NEM BU İŞİ YAPARIM AMA KİMSE GELMEZKİ UTANIRLAR BÖYLE BİRŞEY İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…