hoş bulduk canımaaa beynel gelmişş hoşgeldin kuzum...
beynelcim nasılsın 3 gündür sağnak yağış var burada hava sıcaklığı bayağı düştü..<<<
allh tüm isteyen lere nasib etsin evet sevginiz baktıryor onlara..paris çok zevkl bebek bakımı..espiri yapıyoruz burada..
dimi yaa acayip uyanıklar şimdiler anne karnında okul mu var diyorum bazen nasıl bilipde doğuyorlar biz öylemiydik bir terliğe bakardı bütün cinliğimiz :)
Belki başka yaramazlıklar yapar seninkide
Çocuk işte neler yapmıyorlarkii hayatın neşesi onlar yaptıklarıda cilveleri olsun artık
Benim yiğenimde çıkarıp duvarlara halılara yüzüne heryere sürmüştü Annesi çıldırdı uyuyomuş oda kalkıp uyanmadan yapıyolar rahat rahat yapcaklarını
Birde o kız kremlerini filanda aynı şekilde yapmıştı kendine sürmüş avuç avuç bide uyandırmış annesini güzel birşey yapmış kremlenmiş ya annesine gösteriyo zilli
Oan ki şokNasıl olur acaab...
midemin ağrısının üstüne pantolon yarıdan ıslanınca onu unutup beni ıslatan arabaya kaldırıma şoföre ve ...... bilimum kişiye ..... derken romantik bir zaman yaşamış oluyor muyum canım
bende çalışanlara çok özeniyorum hemde çok ....düzenli planlı yaparsan çok kolay olur canım....bende hep ev hanımlarına özeniyorum
halılar yıkandı canım şuan yağmurlar başladı dün döktürdü
yatak odam düşündürüyor sorma ona birşey olmasa bari diğerleri önemli değil :)
yatağı dediğin gibi sarmak çok iyi fikir onu yazayım bir yere
amin canım mandalinamın da seninde en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur inşallah...Mandalinam firmaya verdiyseniz onlar halleder ama başılarında biri dursun
Ben hani sarılıyo ya buzdollaplarına filan patlatılıyo çıt çıt diye adı neyse artık ondan almıştım satulıyordu burda
Biz taşıma şirkeditene vermedik eşim büyük bir işyerinde çalışıyo karınca gibi yarım saatte evi boşalttılar çocuklar
Onlar yaptı ama taşınırken şirlkete veren arkadaşlarımda eşyaları zarar görenler var dikkat edin canım
İnşallah Allah kolaylığını verir bir çırpıda bitiyor zaten stres yapma tatlım yerleşmeside hemen oluyor zaten zorlamıyoki insanı heeryer temiz oluyo bir yerleştiriyorsun oda basit..
İnşallah yeni yuvan huzurunuza huzur katsıın bebişler nasip etsin o yuvayı şenlendiricek aminnnnnnnnn..
iyi fikir..
ultraprimaya sat bunu :)))
pijamaları çok az uzun topuklarıyla basa basa indiriyor sanırm...Hheh iyi iş çıkarmış sana sıpa kaşındı totosu belkide yavrumun
Onun sevgisi herşeyin üstesinden gelir heralde sabrıda öğretir diye düşünüyorum..
Nasıl becermiş pijamasını çıkarmayıki kerata cin gibi desene..
çok zor değil emin ol eskiler 3-4 çocuğa bakıyormuş ya biz bir çocuğa hayli hayli bakarız..Ayyy benimkide mi öle olucak :S:S:S
allh tüm isteyen lere nasib etsin evet sevginiz baktıryor onlara..paris çok zevkl bebek bakımı..espiri yapıyoruz burada..
aynen canım ya önceden bebekler dogduktan 2 3 gün sonra gözlerini açarlarmış şimdi doğar doğmaz açıyorlar
geçenlerde bebek görmeye gttim daha kırkı çıkmamıştı bana bakmadı yüzem bakıp gözlerini çevirdi hep kaçamak bakıyordu resmen utanıyomuş gibiydi hani gözgeze gelince insan kaçırır ya gözlerinii çok tuhaf bu bekler..
Valla annem bir bakış atardı bize yerimizden kımıldayamazdık şimdi bağırıyom bagırıyom kıçına bile takmıyolar beni dönüp bakmıyolar bile
çok akıllılar bazen sinir oluyorum bu duruma resmen kaydeye almıyolar..
midemin ağrısının üstüne pantolon yarıdan ıslanınca onu unutup beni ıslatan arabaya kaldırıma şoföre ve ...... Bilimum kişiye ..... Derken romantik bir zaman yaşamış oluyor muyum canım
heee benimkilerde öyle her telde teyze bana kırmızı yuj al pembe oce al toka da pembe al gözlüğüm değişti artık tokalarım ona uymuyor :)) hasbam ne olacak
en romantik anlar bunlar bildiğin tüm küfürleri ederek deşarj oldun işte :))
beynel bence doğru kişiyleysen evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri...inşallah hayırlı biri çıkar karşına...yani hala oldum ve evlenmek konusunda düşüncelerimi gözden geçirmemi sağladı velet. Hani halayken kalbimi yarıp içine saklamak istediğim bu veletin annesi olsaydım ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.
bende çalışanlara çok özeniyorum hemde çok ....düzenli planlı yaparsan çok kolay olur canım....
amin canım mandalinamın da seninde en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur inşallah...
iyi fikir..
pijamaları çok az uzun topuklarıyla basa basa indiriyor sanırm...
çok zor değil emin ol eskiler 3-4 çocuğa bakıyormuş ya biz bir çocuğa hayli hayli bakarız..
yani hala oldum ve evlenmek konusunda düşüncelerimi gözden geçirmemi sağladı velet. Hani halayken kalbimi yarıp içine saklamak istediğim bu veletin annesi olsaydım ne yapardım diye düşünmeden edemiyorum.
romantizmi 3 4 katlıycak mutluluk veren duygular bunlar bağırmışsın rahatlamışsın
iyi kaydırsaydın başka kızgınlığın vardıysa onlarıda araya sıkıştırsaydın
aslında ben böyle bir yer açmak istiyorum ses geçirmez bir oda yapmak sonra kum torbası insan şeklinde üstüne kime kızdıysan onun resmi bagır vur delir istediğini yap deşarj ol çık dışarı ama kimse desteklemiyo bu fikrimi ben giderdim şahsen böyle bir yer olsa hafta bir hemde
evet yaa o durum çok gıcık biz nasıl söz dinlerdik korkardık şimdilerinde aynısını olmasını istiyoruz ama tınlamadıkça fitil ediyorlar insanı ama yinede seviliyor kıyılmıyor veletlere
sen iyiymişsin hevuk soba maşasının bile tadını bilirim ben :))
benim babam çok fenaydı o konuda..annem gerek duymuyordu herhalde rahmetli nur içinde yatsın...evet yaa o durum çok gıcık biz nasıl söz dinlerdik korkardık şimdilerinde aynısını olmasını istiyoruz ama tınlamadıkça fitil ediyorlar insanı ama yinede seviliyor kıyılmıyor veletlere
sen iyiymişsin hevuk soba maşasının bile tadını bilirim ben :))
romantizmi 3 4 katlıycak mutluluk veren duygular bunlar bağırmışsın rahatlamışsın
iyi kaydırsaydın başka kızgınlığın vardıysa onlarıda araya sıkıştırsaydın
aslında ben böyle bir yer açmak istiyorum ses geçirmez bir oda yapmak sonra kum torbası insan şeklinde üstüne kime kızdıysan onun resmi bagır vur delir istediğini yap deşarj ol çık dışarı ama kimse desteklemiyo bu fikrimi ben giderdim şahsen böyle bir yer olsa hafta bir hemde
belediyeciyim ya ben bu kaldırımı yapanların diyince millet yüzüme bakıyor
sanırım öyle azıcık sinir falan kalmadı
bende gelirdim hevuk
beynel bence doğru kişiyleysen evlilik dünyanın en güzel şeylerinden biri...inşallah hayırlı biri çıkar karşına...
hemde ne korku
o konulara girmeyelim bileorğı bilirmisin ben onun tadına bile baktım bakmadığım bişey kalmadı Annem chegi chene taş çıkarır cinsten uçuşlar yapıyordu..
benim babam çok fenaydı o konuda..annem gerek duymuyordu herhalde rahmetli nur içinde yatsın...
mandalinam allah sağlıkla huzrla oturmanı nasib etsin yeni evinde...on kere taşın ama bir kere tadilat işine girme..nefret ettiğim bir şey tadilat...
eşiminde fikri bu garaja kum torbası ve sinir olduğu kişilerin fotosunu yapıştırmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?