İnşallah hayırlı doğumlar canım..Amin bi gelsin vurucam poposuna şaplağı beni bukada beklettii..ayy mayısta inş. hayırlısı sanada nasıp etsın rabbım sağlıkla kucamıza almayıııı
Hep beraber vuralım anlat sende Aklına geleni yaz..ohhhh ne güzel kıslar vurun sohbetin gözüne bu sohbetler bana çok iyi geliyor eee sizlerde nelr var
inşallah tatlım.hizmet olmasa çok güzel dimi
Evet ya öyle valla..Hizmetide zor değilde hazırda bişeler oldumu yemeğimde yok pratik bişeler yaparım artıkın..
kızzlar bu kullanıcı adımı nasıl degıstırebılırım sıkıldım bu ısımden yaa apamadım bı turlu
ohhhh ne güzel kıslar vurun sohbetin gözüne bu sohbetler bana çok iyi geliyor eee sizlerde nelr var
hevuk-can ii akşamlar nöriyon? bi ara msj.kutusuna bi göz atıveğğ gari.sana bugün msj atcektim gönderemedim...dolmuş taşmış orası....
hevuk-can ii akşamlar nöriyon? bi ara msj.kutusuna bi göz atıveğğ gari.sana bugün msj atcektim gönderemedim...dolmuş taşmış orası....
evt cnm pratik bişeyler yap.yorma kendini çok.şimdiden kolay gelsinEvet ya öyle valla..Hizmetide zor değilde hazırda bişeler oldumu yemeğimde yok pratik bişeler yaparım artıkın..
hayrola hevuk-can kim kızdırdı seni bööle?İyii akşamlar flockem nöriyim ya gelen giden bitmiyo kuduz oldum bide galiba sinirliyim biraz ..Sen nörüyon hemen siliyorum msjları...
Bende bişey yok ya valla çok sitresliyim bu aralar rüyamda köpek elimi çok pis ısırdı acıyla uyandım bi anda kuduz oldum sanırım bende eşime saldırıyorum sinirliyim nedense stresten galiba..
hayrola hevuk-can kim kızdırdı seni bööle?
D.kontrol hapı kullanıyorum ondan heralde bide bunaldım çok fazla..Herkez üstüme geliyo görüşmüyorum kimseyle inatla görüşmek istiyolar..Bazıları küsmüş gitmiyorum diye Kayganamda küsmüş aramıyo sapık oğlunun foyası ortaya çıktı die yapan başkaları kabak benim başıma düzene kızıyorum arkadaş İlla kalp mi kırıyım sertmi konuşuyim ..Rezilmi edeyimm..
hayır olsun canım ama bu günlerde etrafındakilere dikkat et bi yamuk olabilir
D.kontrol hapı kullanıyorum ondan heralde bide bunaldım çok fazla..Herkez üstüme geliyo görüşmüyorum kimseyle inatla görüşmek istiyolar..Bazıları küsmüş gitmiyorum diye Kayganamda küsmüş aramıyo sapık oğlunun foyası ortaya çıktı die yapan başkaları kabak benim başıma düzene kızıyorum arkadaş İlla kalp mi kırıyım sertmi konuşuyim ..Rezilmi edeyimm..
boşver gari salla gitsin büyüklük sende kalsın.d.k. hapları insanın dengesini bozabiliyor, sıkıntılı hissetmen bundan olsa gerek.bu senin tedavinin bi parçası mı oluyo bu arada? insanları çok takma kafana, herkesi memnun etceksin diye bi kaide de yok zati.D.kontrol hapı kullanıyorum ondan heralde bide bunaldım çok fazla..Herkez üstüme geliyo görüşmüyorum kimseyle inatla görüşmek istiyolar..Bazıları küsmüş gitmiyorum diye Kayganamda küsmüş aramıyo sapık oğlunun foyası ortaya çıktı die yapan başkaları kabak benim başıma düzene kızıyorum arkadaş İlla kalp mi kırıyım sertmi konuşuyim ..Rezilmi edeyimm..
boşver gari salla gitsin büyüklük sende kalsın.d.k. hapları insanın dengesini bozabiliyor, sıkıntılı hissetmen bundan olsa gerek.bu senin tedavinin bi parçası mı oluyo bu arada? insanları çok takma kafana, herkesi memnun etceksin diye bi kaide de yok zati.
boşver gari salla gitsin büyüklük sende kalsın.d.k. hapları insanın dengesini bozabiliyor, sıkıntılı hissetmen bundan olsa gerek.bu senin tedavinin bi parçası mı oluyo bu arada? insanları çok takma kafana, herkesi memnun etceksin diye bi kaide de yok zati.
Evet canım tedavimin parçası..Önceden üzülüyodum şimdi kimseyle görüşmek istemiyorum sürekli ısrarcılar bu konuda görüşmediğim helde herkezin dilinde ben Yakamı kurtaramadım kimseden sevmiyosanız bırakın görüşmemem ne batıyoki anlamadımm..Anneme en son 3 ay önce gittim düşün bukadar nefret ettim..
Kaynım bendeydi sapığın önde gideni güzel bi dilde uyardım pcmi ellem lütfen resimlerim var rahatsız oluyorum diye onunkiler söylenmiyo ben anahtarı elinden alıp kapıya atmışımm..Bu laf buraya gelmişş..Şeytan diyo ara bas kalayı hepsine 2 kişiye bastımda diğerleri büyük yapamıyorum delircem..
kimseyi memnun edemezsin zaten yeri geliyor çocuklarını dahi memnun edemiyorsun o yüzden siz memnun olun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?